Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 4

O ka apie sita galit pasakyti, verta demesio ar nelabai SITA
Atsakyti
QUOTE(*Simple* @ 2013 01 09, 11:48)
Mergaitės, o jau kuri nors iš jūsų yra gavusios pirmąjį žurnaliuko KUTIS numerį?
Gal jau pradėti ieškoti, nes praeitais metais mums su pačiu pirmu numeriu buvo nesklandumų, tai taip pat laukiau laukiau ir pralaukiau...nežinau kieno kaltė buvo, bet redakcija apkaltino pašto darbuotojus, o jie nebegavo spaudos kioskuose to numerio nupirkti. Nenoriu šįkart pralaukti verysad.gif

Vakar gavau 1 Nr. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 01 08, 19:47)
Jei cia apie mane,tai buvau parasius atsiliepima....deja,bet staliuka palikau grazinimui.Nes buvo matomu defektu.Buvo vienoj vietoj babmukas itrukes ir kur yra sujungimas,buvo nelygiai sujungta.Paprasiau,kad atnestu kita staliuka,nes sio netenkina kokybe.Bet buvo paskutinis,todel grazinau.
Bet gal cia tik man taip nepasiseke,gal kiti staliukai buvo tvarkingi.
Gundo ir dabar mane si akcija,noreciau as siuo staliuko,bet jauciu neberizikuosiu.

Na, gal iki Jūsų bandė jį visiems prakišti, tai ir liko paskutinis kaip brokuota prekė..Gaila, kad taip atsitiko rolleyes.gif
Aš irgi vis gundausi, bet nepasiryžtu..
Atsakyti
Ar kas ragavote šitą košę?Gundžiausi imti,nors nežinau kas čia per daiktas.
Atsakyti
flintasgal buvo kas uzsisake?domina ar sio men zurnalas ir pas jus be jokio priedo atkeliavo? g.gif
Atsakyti
gal kas turi butent tokius blush2.gif

17 litų už 45 litų vertės penkių vakuuminių maišų rinkinį drabužiams ir patalynei laikyti - siūlome 3 dydžių maišus

http://beta.lt/siaul...track_type=name
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 01 10, 23:04)
Ar kas ragavote šitą košę?Gundžiausi imti,nors nežinau kas čia per daiktas.

specifinis skonis,.man nepatiko ,o vaikui gerai...tik matau kad kaina pradine kaip visada ,,uzlenkta,,pvz assorti.lt1kg. kainuoja 49,99,
Atsakyti
Patariu niekam nieko nepirkti is kasdienpoakcija.lt mes pirkom is ju seviza uz 500lt, pinigai buvo nuskaiciuoti ta pacia diena, o kupono taip ir negavau, tada paskambinau jiems, sako sistemos klaida, po 2dienu kupono vis dar nebuvo i skambucius nesako. Pasidomejus jais pasirodo kupinas internetas neigiamu atsiliepimu, pasipiktinusiu zmoniu, kas negauna isvis, kas po 2men, kas gauna visai ne taip atrodanti produkta. Kai pradejau rasyt ir grasint policija ir FNTT tuomet jau susigribo ir atsiunte ta kupona, labai idomus dalykas kad jie kaip ir UAB, o saskaita i kuria vedami pinigai yra asmenine (greiciausiai firmos saskaitos arestuotos), kadangi jie isikuria visai salia musu firmos nusiuntem vadybininka patikrint duotu adresu, aisku nieko ten nerado, aplinkui dirbantys sake kad kruvom cia zmones eina ir randa uzrakintas duris. Dabar reikalaujam pinigu grazinimo, siaip manau, kad susigrazint pavyks arba bent jau ta serviza gaut, nes pirkta ne fiziniam asmeniui, o paprastam zmogeliui cia tik veja laukuose gaudyt. O tos firmeles savininkas kazkoks kauno marozelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 11, 14:15)
Patariu niekam nieko nepirkti is kasdienpoakcija.lt mes pirkom is ju seviza uz 500lt, pinigai buvo nuskaiciuoti ta pacia diena, o kupono taip ir negavau, tada paskambinau jiems, sako sistemos klaida, po 2dienu kupono vis dar nebuvo i skambucius nesako. Pasidomejus jais pasirodo kupinas internetas neigiamu atsiliepimu, pasipiktinusiu zmoniu, kas negauna isvis, kas po 2men, kas gauna visai ne taip atrodanti produkta. Kai pradejau rasyt ir grasint policija ir FNTT tuomet jau susigribo ir atsiunte ta kupona, labai idomus dalykas kad jie kaip ir UAB, o saskaita i kuria vedami pinigai yra asmenine (greiciausiai firmos saskaitos arestuotos), kadangi jie isikuria visai salia musu firmos nusiuntem vadybininka patikrint duotu adresu, aisku nieko ten nerado, aplinkui dirbantys sake kad kruvom cia zmones eina ir randa uzrakintas duris. Dabar reikalaujam pinigu grazinimo, siaip manau, kad susigrazint pavyks arba bent jau ta serviza gaut, nes pirkta ne fiziniam asmeniui, o paprastam zmogeliui cia tik veja laukuose gaudyt. O tos firmeles savininkas kazkoks kauno marozelis   doh.gif

jus si serviza pirkot?http://www.kasdienpoakcija.lt/akcija/versace-stiliaus-indai/
tai cia realiai kalti ne kasdienpoakcija, o pardavejas pirktiverta
as ir pati dabar turiu su jais reikalu. nuo gruodzio 16d. uzsakyta preke,bet jos negaunu.buvo kaledom uzsakyta,tai teko greit pirkti kita. kita savaite kreipsiuos i atitinkamas instancijas
Atsakyti
Ir toliau pas juos visus nesusipratimai, pirkau planšetiniam kompui įdėklą su klaviatūra, gavau laišką, kad jie su kaina apsiriko, tai pinigus gražino, bet pikta.

O aš kadangi nei iš masinio nei iš Vingrių komentarų nesulaukiau po vakarienės, tai paskelbiau info nevartok, ten ir nuotrauka yra butelio, jei dar kas prisimena mano istoriją.

http://nevartok.lt/4...riene-nepavyko/

Atsakyti
QUOTE(rasmusiukas @ 2013 01 11, 16:20)
jus si serviza pirkot?http://www.kasdienpoakcija.lt/akcija/versace-stiliaus-indai/
tai cia realiai kalti ne kasdienpoakcija, o pardavejas pirktiverta
as ir pati dabar turiu su jais reikalu. nuo gruodzio 16d. uzsakyta preke,bet jos negaunu.buvo kaledom uzsakyta,tai teko greit pirkti kita. kita savaite kreipsiuos i atitinkamas instancijas

Sitas, bet kuponu pardavejas zinodamas tai, turi isvis siu kuponu nebedet, o jie vis dar yra. Taciau pats kasdienpoakcija.lt akivaizdziai nepatikimas pardavejas. Mes net adreso neivedem, kad nesakytu, jog jau issiuntem, su banko atstovu jie jau toliau tartis turi del pinigu grazinimo i saskaita. Beje, jie dar vakar rase, kad iveskit adresa kuo greiciau issiusime, tai kaip jie issius, jei ne jie pardavejas tiesioginis?
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2013 01 11, 14:36)
O aš kadangi nei iš masinio nei iš Vingrių komentarų nesulaukiau po vakarienės, tai paskelbiau info nevartok, ten ir nuotrauka yra butelio, jei dar kas prisimena mano istoriją.
http://nevartok.lt/4...riene-nepavyko/
Tavo istoriją kaip tik šįryt prisiminiau, skaitydama apie Listerine akciją http://kartu.lt/akci...RINE-TOTAL-CARE ir nerasdama talpos. biggrin.gif (Paskui radau.) hihihi.gif

Man kol kas pirkti sekasi, viskuo patenkinta.
Atsakyti