Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 4

Merginos, daug pirkotės staliukų. Kaip jų kokybė?
Atsakyti
Domina 2 dalykai, gal kas pirkote?

Sausas kaciu edalas, 10 kg Raso, kad atseit vokiskas, bet pavadinimo nematau, ar pirkot kas nors?

ir dar Siuvimo masina Visad galvojau, kad Janome japoniskos, o cia pasirodo Taivanas blink.gif ar nebus koks fake?
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2013 01 08, 16:52)

Kaip kokybe nezinau, irgi domina, ale tas pardavejo puslapis www.baltexport.lt man netgi labai neaiskus g.gif
Atsakyti
QUOTE(robkytexex @ 2013 01 08, 18:00)
Domina 2 dalykai, gal kas pirkote?

ir dar Siuvimo masina Visad galvojau, kad Janome japoniskos, o cia pasirodo Taivanas  blink.gif  ar nebus koks fake?

Aš turiu Janome siuvimo mašiną. Ne iš griupinių apsipirk.portalo pirktą.Pas mane tik kitas modelis. Kiek aš siuvu, tai esu tikrai patenkinta... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazutee24: 08 sausio 2013 - 17:51
QUOTE(Viotinola @ 2013 01 08, 16:52)

Mane irgi labai šis staliukas,jis gan dažnai prekyboje būna g.gif
Kažkada viena narė rašė,kad važiuoja atsiimti, bet neparašė atsiliepimo..
Atsakyti
QUOTE(Rudojilape @ 2012 12 29, 12:03)
Sveikutes,
Nezinau, ar cia pataikiau uzklausti.
Gal kuri pirkot patalyne ar lovatiese "Tavo sapnas"? Man labai idomu, ar tikrai tokios lovatieses ir patalynes kaip parodytos? ir kaip ju kokybe?

Aš pirkau lovatiesę, superinė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(raminta89 @ 2013 01 08, 17:32)
sweikos merginos, gal kuri nors pirkote galastuva sita:
http://kartu.lt/akci...galastuvas-8219  kokie atsiliepimai?

mes pirkom, vyras tuom užsiima, sako geras thumbup.gif
Atsakyti

mes pirkom, vyras tuom užsiima, sako geras thumbup.gif
[/quote]
dekui.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta89 @ 2013 01 08, 16:32)
Ir man puikiai galanda. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 08, 18:24)
Mane irgi labai šis staliukas,jis gan dažnai prekyboje būna g.gif
Kažkada viena narė rašė,kad važiuoja atsiimti, bet neparašė atsiliepimo..

Jei cia apie mane,tai buvau parasius atsiliepima....deja,bet staliuka palikau grazinimui.Nes buvo matomu defektu.Buvo vienoj vietoj babmukas itrukes ir kur yra sujungimas,buvo nelygiai sujungta.Paprasiau,kad atnestu kita staliuka,nes sio netenkina kokybe.Bet buvo paskutinis,todel grazinau.
Bet gal cia tik man taip nepasiseke,gal kiti staliukai buvo tvarkingi.
Gundo ir dabar mane si akcija,noreciau as siuo staliuko,bet jauciu neberizikuosiu.
Atsakyti
QUOTE(raminta89 @ 2013 01 08, 17:32)

liuks dalykas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 07, 12:58)
Esam... esu pirkusi kitą žurnalą (3 mėn) , viskas buvo super. Šitą pirkau rudenį, 6 mėn., tai 2 mėnesius tvarkingai gavom, trečio nesulaukiau, parašiau el. paštu, po savaitės atsakė , kad gausiu ir radom iškart, šį mėn vėl nėra  doh.gif  Vėl parašiau as taip kas mėnesį reikės ieškoti gun_bandana.gif Paprašė telefono nr...
Esu dar užsakiusi KUTĮ, kaip tik nuo šio mėn įsigalioja, žiūrėsim kaip čia bus, nes iš ten pat berods  doh.gif

Mergaitės, o jau kuri nors iš jūsų yra gavusios pirmąjį žurnaliuko KUTIS numerį?
Gal jau pradėti ieškoti, nes praeitais metais mums su pačiu pirmu numeriu buvo nesklandumų, tai taip pat laukiau laukiau ir pralaukiau...nežinau kieno kaltė buvo, bet redakcija apkaltino pašto darbuotojus, o jie nebegavo spaudos kioskuose to numerio nupirkti. Nenoriu šįkart pralaukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Simple* @ 2013 01 09, 09:48)
Mergaitės, o jau kuri nors iš jūsų yra gavusios pirmąjį žurnaliuko KUTIS numerį?
Gal jau pradėti ieškoti, nes praeitais metais mums su pačiu pirmu numeriu buvo nesklandumų, tai taip pat laukiau laukiau ir pralaukiau...nežinau kieno kaltė buvo, bet redakcija apkaltino pašto darbuotojus, o jie nebegavo spaudos kioskuose to numerio nupirkti. Nenoriu šįkart pralaukti verysad.gif

mes siandien kaip tik pirma numeriuka gavom mirksiukas.gif
Papildyta:
del staliuku, vyras naudoja, tai jis patenkintas smile.gif
Atsakyti