Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 4

QUOTE(Tasty @ 2013 01 07, 13:58)
Esam... esu pirkusi kitą žurnalą (3 mėn) , viskas buvo super. Šitą pirkau rudenį, 6 mėn., tai 2 mėnesius tvarkingai gavom, trečio nesulaukiau, parašiau el. paštu, po savaitės atsakė , kad gausiu ir radom iškart, šį mėn vėl nėra  doh.gif  Vėl parašiau as taip kas mėnesį reikės ieškoti gun_bandana.gif Paprašė telefono nr...
Esu dar užsakiusi KUTĮ, kaip tik nuo šio mėn įsigalioja, žiūrėsim kaip čia bus, nes iš ten pat berods  doh.gif

Mums lygiai taip pat - 2 atnešė, o trečias kažkur užstrigo doh.gif Kažkaip nesusitvarko su prenumerata g.gif
Atsakyti
Gal yra pirkusiu kupona nuotrauku gamybai www.superfoto.lt. Domintu atsiliepimai.
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 01 07, 14:13)
Mes tai Nykštuką jau kurį laiką prenumeruojam su akcija, tai viskas gerai, gaunam  g.gif
Na, bent kaina gal neišpūsta, nes vien šampūnas tiek kainuoja  g.gif

http://medikatus.lt/...tos-ekstraktu-0

Va ir kaukė:

http://medikatus.lt/...e-su-placenta-0

Idomu, ar geros priemones, nes kazkada uzsisakiau ekologiska sampuna ir kondicionieriu, tai man labai nepatiko...

Aj paimsiu, cia kaip ir profesionalios priemones, kaip suprantu, turetu buti neblogos, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 07 sausio 2013 - 14:12
QUOTE(sbo @ 2013 01 07, 15:11)
Idomu, ar geros priemones, nes kazkada uzsisakiau ekologiska sampuna ir kondicionieriu, tai man labai nepatiko...

Aj paimsiu, cia kaip ir profesionalios priemones, kaip suprantu, turetu buti neblogos, aciu  4u.gif

Aš irgi galvoju apie įsigijimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 07, 12:58)
Esam... esu pirkusi kitą žurnalą (3 mėn) , viskas buvo super. Šitą pirkau rudenį, 6 mėn., tai 2 mėnesius tvarkingai gavom, trečio nesulaukiau, parašiau el. paštu, po savaitės atsakė , kad gausiu ir radom iškart, šį mėn vėl nėra  doh.gif  Vėl parašiau as taip kas mėnesį reikės ieškoti gun_bandana.gif Paprašė telefono nr...
Esu dar užsakiusi KUTĮ, kaip tik nuo šio mėn įsigalioja, žiūrėsim kaip čia bus, nes iš ten pat berods  doh.gif

Eik tu sau doh.gif .O tai gal cia pastas kaltas...nedanesa?
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 01 07, 17:31)

Uzsakius ir as buvau, pradzioje kilo nesklandumu. Ten kazkas su sarasais negerai buvo akcijos pradzioje. Paskui susitvarke, kai emiau ieskoti zurnaliuko. Dabar vel uzsakiau, lauksim smile.gif
Atsakyti
Na, nusipirkau ir as viena kupona prenumeratai, norejau labiau dvieju, bet kad negavau atsakymo ar galios sitaip, nerizikavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 01 07, 17:31)

Mūsų atveju neįmanoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 01 07, 19:01)
Na, nusipirkau ir as viena kupona prenumeratai, norejau labiau dvieju, bet kad negavau atsakymo ar galios sitaip, nerizikavau  g.gif

Neverta pirkti i prieki. Kas pusmeti akcijos kartojasi wink.gif As mokejau 18 lt anksciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 07 sausio 2013 - 19:31
QUOTE(Viotinola @ 2013 01 07, 20:31)
Neverta pirkti i prieki. Kas pusmeti akcijos kartojasi wink.gif As mokejau 18 lt anksciau smile.gif

Tada gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spurrga @ 2013 01 07, 14:54)
Gal yra pirkusiu kupona nuotrauku gamybai www.superfoto.lt. Domintu atsiliepimai.

Mes pirkom ir tikrai likom patenkinti kokybe 4u.gif Rinkomės Premium kokybės ir blizgaus paviršiaus. 4u.gif
Atsakyti
sweikos merginos, gal kuri nors pirkote galastuva sita:
http://kartu.lt/akci...galastuvas-8219 kokie atsiliepimai?
Atsakyti