QUOTE(Allegria @ 2012 12 20, 20:29)
na ar kokybiškos..?
o dar klausimas, jūs pirkot anksčiau? nes kas mane stabdo pirkt tai kad atsiimt galima bus 2013 01 17 2013 01 31. t.y jau gerokai po švenčių.. kažkaip netyčiom aš tas tapkes užmačiau, gaila kad paveluotai
ir dar del dydžių klausimas rašo 41-43 tai dabar jei dydis 43 ar nebus ankštos, nes 44-46 aiškiai didelės
o jei išsitampys..
mane domina tos isispiriamos, man jos pačios gražiausios tik va del išsitampymo... o kaip greit išsitampo, na pusmeti galima išnešiot?
ir padas kietas ar minkštas?
tai gal reiktų mažesni dydi imt? galvojau mamai imt 39-40 jos dydis panašiai 39, tai gal net 36-38 tiktu
Tos kur man issitampe ispiriamos tai buvo pirktos turguj, bet tokios pacios, kaip ir cia su akcija, pvz, as jas turiu 39-40d, nesiodama 40-41d, tai as jas pastoviai pametu
nu ziauriai man jos issitampe
pas teta yra tokios pat ispiriamos mazesnis dydis turbut 38-38d tai man jos geros is plocio, bet is ilgio per trumpos.. ju padas minkstas na su tokiais berods guminiais taskukiais ant pado, jie po kazkiek laiko pasitrina, tada patampa lygesnis padas, na cia kad neslystum
o sitos naujos buvo pirktos is betos tai emem 39-40, tai man su 40-41d tik tik, bet jos prasitampo
jei jums reikia ispiriamu 43d tai as jusu vietoj imciau 41-43d, nes didesnese gali skesti, na tiksliau bus kaip man, kad bus sunku su jomis vaikscioti nes kris nuo kojos. Mano koja normali vidutine nei smulki nei stambi, beje esu turejus ir kazkokias firmines tokio tipo beghoff zepter ar kokios ten [nepamenu] tai jau kokybiskesnes buvo, na bent jau taip tikrai neiisitampe
bet ir kaina visai kitokia
sitas pusmeti laisvai isnesiosit ir dar ilgiau