Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 4

QUOTE(Flika @ 2012 12 18, 00:42)
Man jau irgi azartas dėl Jūsų istorijos..Gal nusprendė, kad artėja pausaulio pabaiga ir neverta čia puoštis lotuliukas.gif
Labai nemaloni situacija..Tikiuos viskas išsispręs..
Parašykit kaip baigėsi..

Puoštis - kaip puoštis, bet pinigų grąžint niekaip nesiūlo g.gif
Kad ir pasaulio pabaiga bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(raar @ 2012 12 18, 12:57)
Nematau nuorodos girliandų, bet man pernai tas pats buvo doh.gif gavau viena diena iki kūčių doh.gif
vėlavo ilgai, paskui net nepanašią atsiuntė (pvz baltas LED užsakinėjau 360 lempučių, tai atsiuntė spalvotas 300 lempučių ir ne led, net nepanačios į nuotraukoje), visiškai nekokybiškos, nedega, laidai nutrūkę, sutūniję, papeliję, tieisogiai susisiekus atsiprašė...

Nuoroda čia:
http://grupinis.lt/v...affiliate=email
Ko gero, ir man taip bus doh.gif unsure.gif
Bet jau daugiau kaip iki rytojaus nebelauksiu. Liepsiu grąžint pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 18, 16:17)
Ar esate pirkusios ką nors membershop.lt
Labai geros nuolaidos virtuvės reikėms, pvz Guardini firmos kepimo formos po 12 Lt bigsmile.gif Bet niekad nepirkusi esu iš ten..

esu pirkusi 2 kartus, viskas buvo ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2012 12 18, 16:24)
O ju yra Droge ar eurokose?Niekada nesidomejau

Eurokos 150ml kainuoja iki 15lt lygiai tokie patys, tik talpa skirias.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 12 18, 17:20)
Ko gero, ir man taip bus  doh.gif  unsure.gif

Mano buvo kitas pardavėjas ir kitos lemputės. Linkiu, kad viskas gerai baigtųsi 4u.gif
Atsakyti
siandien atsiemiau sias lemputes biggrin.gif
tai na tikrai nevertos daugiau nei 9 lt biggrin.gif

http://www.kiauletau...sio-pirmadienio
Atsakyti
QUOTE(gotica @ 2012 12 17, 20:54)
Nuejo siandien vyras is Beta.lt. paimti vaikams zaisliukus kaledoms, pirkau grikiu lukstu zaisliukus-sildykles, panda ir bedzione. Pateikus kuponus pasirode kad nebera pas juos bezdziones, sako nebezinau ar isvis gausime ja, o jei taip tai neaisku kada  blink.gif  o as juk kaledom dovanas pirkau. Tai vyrui pasiule grazinima pinigu , nes ir to vieno tureto zaislo nebeeme, juk reikia tai dvieju. Nu zodziu supykau nerealiai. Labai dziaugiausi nupirkusi tuos zaislus ir sia tau  verysad.gif
Parasiau dabar jiems el. pasta su reikalavimu skubos tvarka issiaiskinti situacija. Labai daznai naudojuosi ju paslaugomis ir cia pirmas toks ziaurus nusivylimas. Tikiuosi kad jie sureaguos i mano laiska ir sutvarkys viska kaip turi buti. Nenuleisiu as ranku. Tegul taiso savo klaidas  ax.gif

Siandien sugrazino pinigus i saskaita el. pastu gavau /atsiprasome uz nepatogumus/
Dar siandien paskambinau platintojui kuris buvo paskelbias sia akcija. Labai nustebo, sake bandys rytoj issiaiskint kodel taip ivyko, jiems labai nepatiko kad gadinama ju reputacija. Sake seniausia pristate visus zaislus ir gavo visus pinigus uz prekes. Na situacija gan keista. Matyt koks darbuotajas gal pasieme zaisla sau, kito paaiskinimo nera. Ziuresiu ka rytoj jie issiaiskins. Galvoju gal paprasyt ju kad parduotu man tuos zaisliukus uz ta kuponine kaina, bet greiciausiai tikrai nesutiks teks pirkt uz pilna kaina ir vietoj 43 sumokesiu 80 Lt.
O gal kaledinis stebuklas ivyks smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 18, 17:17)
Ar esate pirkusios ką nors membershop.lt
Labai geros nuolaidos virtuvės reikėms, pvz Guardini firmos kepimo formos po 12 Lt bigsmile.gif Bet niekad nepirkusi esu iš ten..

Gavau jau tris siuntas. Vieną kartą vėlavo pristatymas 2 d.d. (vietoj 21 d.d. užtruko 23 d.d.), visa kita super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotica @ 2012 12 18, 21:32)
O gal kaledinis stebuklas ivyks smile.gif  bigsmile.gif

o gal nelaukt stebuko o nuvaziuot i assorti blush2.gif arba elektroninej ju parduotuveje pirkti blush2.gif pas juos kaina 42.55lt 4u.gif
nes manau kalbejot apie tokius zveriukus.. as juos nusiziurejusi vienai nestuke.gif , kai tik vaikelis gims sakiau nupirksiu toki lankynom ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Mano lemputės turėjo būti panašios į kur užrodė sugarbabe.

Kuo tos beždžionėlės ypatingos? blush2.gif

QUOTE(gotica @ 2012 12 18, 21:32)
Galvoju gal paprasyt ju kad parduotu man tuos zaisliukus uz ta kuponine kaina, bet greiciausiai tikrai nesutiks teks pirkt uz pilna kaina ir vietoj 43 sumokesiu 80 Lt.
O gal kaledinis stebuklas ivyks smile.gif  bigsmile.gif

Garantuoju 99,9%, kad parduos "akcijine" kaina wink.gif
Kiek pačiai teko, tai nuėju saps pardavėją be kupono parudoda ta grupinių kaina. Muilo riešutai ir vėliau sakė, kad ta kaina parduos pas juos atėjus biggrin.gif
Dažniausiai jei normalus pardavėjas, tai pažiūrėjus jų www ta pati akcija taikoma. O jei "nenormalus" tai jis visada ta mažesne pardavinėja, tik pradinę kainą grupiniuose didelę parašo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 19 gruodžio 2012 - 10:05
QUOTE(sugarbabe @ 2012 12 19, 00:09)
o gal nelaukt stebuko o nuvaziuot i assorti blush2.gif arba elektroninej ju parduotuveje pirkti blush2.gif pas juos kaina 42.55lt 4u.gif
nes manau kalbejot apie tokius zveriukus.. as juos nusiziurejusi vienai nestuke.gif , kai tik vaikelis gims sakiau nupirksiu toki lankynom ax.gif
user posted imageuser posted image

Taip sitie smile.gif Skambino siandien Direktore tu zaisliuku, sake kad pas ja atejo anuliavimas kuponu, priezastis klientas atsisake zaisliuku blink.gif Gerai kad jai paskambinau, sake kad reikalaus dabar is Betos kad atiduotu jai tuos "nepaimtus" zaisliukus. O man pasiule atvaziuot pas juos i ofisa ir issirinkt zaisliukus, sako mes esam neigaliuju organizacija ir musu darbo nuostatos visai kitokios todel kiekvienas klientas svarbus. Vat taip, visgi stebuklu buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 12 18, 16:26)
Droge maciau berods, Eurokos nepamenu  g.gif

QUOTE(delfiuka @ 2012 12 18, 18:26)
Eurokos 150ml kainuoja iki 15lt lygiai tokie patys, tik talpa skirias.

Aciu,pasirodo ne visada apsimoka per tuos grupinius pirkt
Atsakyti
Mergaitės, o kas betos girliandas pirkot, jau išbandėt? gal irgi kokios patrešę... Vakar nuvažiavom pasiimti tai neturėjo dieną, kitų prekių irgi neturėjo reikiamų verysad.gif nu vien žodž... doh.gif
Atsakyti