Įkraunama...
Įkraunama...

Grupinių apsipirkimų internetinės svetainės - 4

QUOTE(Tasty @ 2012 12 16, 22:08)
Mano mama turi jau daug metų- labai praktiška  thumbup.gif  Aš norėjau pirkti, bet kai pamačiau, kad išdavinės tik nuo sausio, tai ai, pasidairysiu geriau PC..

Šventėms turiu dabar,bet norisi atsinaujinti..Man jos irgi labai praktiškos..
Kai gausiu parašysiu kaip kokybė..

QUOTE(Hennessy @ 2012 12 17, 12:45)
Turiu, tik ne per Beta pirkau, o iš Akcija Tau. Naudoju jau virš metų, labai patenkinta  thumbup.gif Pas mus nuosavas namas, plotas nemažas, tai kančia man buvo valyti grindis. Dabar visai nieko  lotuliukas.gif 
Tiesa, girdėjau atsiliepimus, kad kai kurie modeliai labai ištaško vandenį, pas mane tai tokio nėra  unsure.gif  Būna, kad prie pat kibiro kažkiek pribėga, kai greitai plaunu, bet nedaug. Žodžiu, man patinka labai. Tik pats kibiras toks nemažas, reikia iš karto numatyti vietą laikymui (pas mane tokios problemos nėra, bet mama, gyvenanti bute, pažiūrėjo ir nusprendė, kad jai per didelis toks agregatas būtų...).

Dėkui už nuomonę..Aš irgi bute gyvenu..Mačiau tą kibirą, tai tikrai didelis, dėl to abejoju..be to kažkur skaičiau, kad šluotoj vienu metu kažkokios plastmasės vis nulūždavo, jums viskas ok kiek suprantu..Pirkau tokią šluotą iš masinis.lt bet ji kitokia, man asmeniškai nepatiko..
O tokios šluotos tinka ąžuolo masyvo alyvuotoms grindims???
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 17, 13:32)
Dėkui už nuomonę..Aš irgi bute gyvenu..Mačiau tą kibirą, tai tikrai didelis, dėl to abejoju..be to kažkur skaičiau, kad šluotoj vienu metu kažkokios plastmasės vis nulūždavo, jums viskas ok kiek suprantu..Pirkau tokią šluotą iš masinis.lt bet ji kitokia, man asmeniškai nepatiko..
O tokios šluotos tinka ąžuolo masyvo alyvuotoms grindims???

Pfu-pfu-pfu, niekas nelūžo (o pirkau praeitų metų spalį) viskas tvarkoj 4u.gif Matomai, nuo partijos priklauso, o gal ir gamintojai jų būna skirtingi g.gif
Dėl šluotos tinkamumo - pas mus laminatas, drėgmės bijo, tai labai sausai gręžiu (plytelėms palieku daugiau drėgmės), problemų nebuvo. Masyvui irgi reikėtų sausai gręžti (tiesiog ilgiau pedalą paminti lotuliukas.gif ).
Anskčiau naudojau Leifheit šluotą (bet be kibiro, tokią, kur pati plaunanti dalis susilenkia ir atseit išsigręžia), tai nepatiko visiškai, per šlapiai plovė, o dar priedo ir dryžiai likdavo ant grindų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 17, 12:45)

Turime jau keli metai panašų (ne tokios firmos, bet to paties principo. Siuntėmės tiesiogiai iš Kinijos per ebay. Kainavo gerokai brangiau, bet tuomet tai dar naujiena buvo, dabar jau atpigo šitokie termometrai). Labai fainas dalykas, bent jau man, tėvai irgi turi, džiaugiasi, tuos paprastus seniai išmetė į šiukšlių dėžę. Baterijos dedasi į abi dalis, t.y. į tą daviklį, kuris lauke kabinamas, irgi, bet gerai laiko net ir per šalčius. Mes baterijas keitėme vieną ar du kartus, ir tai, ne daviklyje, bet pagrindinėje dalyje, kuri namuose stovi  lotuliukas.gif  Pas mane stovi virtuvėje, man labai patogu, kad ir laiką rodo, ir drėgmę viduje, ir vidaus temperatūrą (kai patys kūrenamės, tai labai aktualu, nes žinai, kada jau bėgti į katilinę  biggrin.gif ), na ir lauko temperatūrą gerai rodo. Tik vienas toks minusiukas (na nežinau, čia turbūt bet koks termometras taip reaguos), kad jeigu daviklį pakabinsite tiesiogiai ant lango rėmo, tai gali žiemą truputį aukštesnę temperatūrą rodyti, nes kažkiek šilumos, matyt, nuo lango ateina. Bet čia kelių laipsnių klausimas, man kažkaip didelės įtakos nedaro ta paklaida...

.

Gal tiksliau galetumet nurodyti, kad ir ebay to termometro nuoroda. Mums reikia, kad matuotu oro temperatura ir butinai dregme. Gal iseitu pigiau nei nei LT pirkti.
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimų apie šį stalo įrankių rinkinį:

http://grupinis.lt/k...ine?show_more=1

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 12 17, 14:10)
Gal tiksliau galetumet nurodyti, kad ir ebay to termometro nuoroda. Mums reikia, kad matuotu oro temperatura ir butinai dregme. Gal iseitu pigiau nei nei LT pirkti.

Mūsų šitas modelis. Mokėjome daugiau, gal apie 30$... Jūs dar eBay suveskite per paiešką, gal jau yra kokių nors mandresnių (o gal ir pigesnių, nors ir šitas nėra brangus, sakyčiau, ir be jokių akcijų-atrakcijų) 4u.gif
Atsakyti
Ką gi, tęsiam epopėją su girliandomis iš grupinis.lt
http://grupinis.lt/v...affiliate=email
Kuponas sėkmingai baigėsi gruodžio 10 d., o aš vis laukiu, vis laukiu doh.gif
Kiek telefonu prašnekėjau, tikriausiai būčiau iš paprastos maxės nusipirkus už tą sumą, pasikabinus normaliu laiku ir normaliu oru ir besidžiaugus. Dabar tik nervų gadinimas unsure.gif ir kodėl iš karto nepaprašiau grąžint pinigus fool.gif
Kad dar kada prasidėčiau su ta "šaraškino kontora" doh.gif
Taip ir Velykos ateis doh.gif
Iš kiniečių užsąkius greičiau pareina doh.gif

Aha, paskambino ir pažadėjo dabar jau trečiadienį lotuliukas.gif
Būtų juokinga, jei pikta nebūtų.
Jei ne katalikų, tai gal bent provoslavų Kalėdoms pasipuošiu yess.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 gruodžio 2012 - 17:00
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 17, 13:55)
Pfu-pfu-pfu, niekas nelūžo (o pirkau praeitų metų spalį) viskas tvarkoj  4u.gif Matomai, nuo partijos priklauso, o gal ir gamintojai jų būna skirtingi  g.gif
Dėl šluotos tinkamumo - pas mus laminatas, drėgmės bijo, tai labai sausai gręžiu (plytelėms palieku daugiau drėgmės), problemų nebuvo. Masyvui irgi reikėtų sausai gręžti (tiesiog ilgiau pedalą paminti  lotuliukas.gif ).
Anskčiau naudojau Leifheit šluotą (bet be kibiro, tokią, kur pati plaunanti dalis susilenkia ir atseit išsigręžia), tai nepatiko visiškai, per šlapiai plovė, o dar priedo ir dryžiai likdavo ant grindų  doh.gif

Leifheit naudojuos šiuo metu, bet ji speciali medinėms grindims (bent taip rašo)..Mano alyv bijo drėgmės..Na,jei bus vėl akcija pasiimsiu..O nepamenat koks gamintojas pas jus?
QUOTE(pašnekutė @ 2012 12 17, 16:48)
Ką gi, tęsiam epopėją su girliandomis iš grupinis.lt
http://grupinis.lt/v...affiliate=email
Kuponas sėkmingai baigėsi gruodžio 10 d., o aš vis laukiu, vis laukiu  doh.gif
Kiek telefonu prašnekėjau, tikriausiai būčiau iš paprastos maxės nusipirkus už tą sumą, pasikabinus normaliu laiku ir normaliu oru ir besidžiaugus. Dabar tik nervų gadinimas  unsure.gif  ir kodėl iš karto nepaprašiau grąžint pinigus  fool.gif
Kad dar kada prasidėčiau su ta "šaraškino kontora"  doh.gif
Taip ir Velykos ateis  doh.gif 
Iš kiniečių užsąkius greičiau pareina  doh.gif

Aha, paskambino ir pažadėjo dabar jau trečiadienį  lotuliukas.gif
Būtų juokinga, jei pikta nebūtų.
Jei ne katalikų, tai gal bent provoslavų Kalėdoms pasipuošiu  yess.gif  doh.gif

biggrin.gif Nepykit už juoką,bet čia juokas pro ašaras jau..Kažkoks briedas..Kreipkitės į Vartotojų teises, jei ir trečiadienį negausite..Kantri esate..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 17, 18:47)
biggrin.gif Nepykit už juoką,bet čia juokas pro ašaras jau..Kažkoks briedas..Kreipkitės į Vartotojų teises, jei ir trečiadienį negausite..Kantri esate..

O taip, per daug kantri doh.gif
Bet net azartas paėmė - bus ar nebus bigsmile.gif
O jei trečiadienį negausiu... tai jau taip išeina, savaitgalis arti... tada - šventės doh.gif
Nu tikrai... Jau šiandien reikėjo su jais nebe lia-lia, o pinigus liept grąžint. Visvien jau nebekabinsiu aš šiemet tų girliandų schmoll.gif , ypač dar tokiu oru unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 gruodžio 2012 - 18:05
QUOTE(*jolantab* @ 2012 12 17, 15:17)
Gal kas turit atsiliepimų apie šį stalo įrankių rinkinį:

http://grupinis.lt/k...ine?show_more=1

4u.gif

Aš pirkau sesei dovanų, tai labai patenkinta šiais įrankiais, labai dailūs ir dar visokių priedų, kurie būtini patiekiant patiekalus, ir patogu, kai nereikia , vėl sudedi į lagaminuką ir laukiu kitos puotos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuejo siandien vyras is Beta.lt. paimti vaikams zaisliukus kaledoms, pirkau grikiu lukstu zaisliukus-sildykles, panda ir bedzione. Pateikus kuponus pasirode kad nebera pas juos bezdziones, sako nebezinau ar isvis gausime ja, o jei taip tai neaisku kada blink.gif o as juk kaledom dovanas pirkau. Tai vyrui pasiule grazinima pinigu , nes ir to vieno tureto zaislo nebeeme, juk reikia tai dvieju. Nu zodziu supykau nerealiai. Labai dziaugiausi nupirkusi tuos zaislus ir sia tau verysad.gif
Parasiau dabar jiems el. pasta su reikalavimu skubos tvarka issiaiskinti situacija. Labai daznai naudojuosi ju paslaugomis ir cia pirmas toks ziaurus nusivylimas. Tikiuosi kad jie sureaguos i mano laiska ir sutvarkys viska kaip turi buti. Nenuleisiu as ranku. Tegul taiso savo klaidas ax.gif
Atsakyti
Nu bet jau grupinio akcijos tai juoka kelia, 200ml sampuno pradine kaina raso - 49lt doh.gif lotuliukas.gif ir is kur jie traukia kokias kainas blink.gif Nepriekaištingai plaukų išvaizdai bet kokioje situacijoje! 14 Lt už 27 Lt vertės sausą šampūną plaukams BATISTE
be akcijos jie tiek nekainuoja lotuliukas.gif
kad ir cia daug pigiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriell'e: 17 gruodžio 2012 - 23:26
QUOTE(pašnekutė @ 2012 12 17, 18:04)
O taip, per daug kantri  doh.gif
Bet net azartas paėmė - bus ar nebus  bigsmile.gif
O jei trečiadienį negausiu... tai jau taip išeina, savaitgalis arti... tada - šventės  doh.gif
Nu tikrai... Jau šiandien reikėjo su jais nebe lia-lia, o pinigus liept grąžint. Visvien jau nebekabinsiu aš šiemet tų girliandų schmoll.gif , ypač dar tokiu oru  unsure.gif

Man jau irgi azartas dėl Jūsų istorijos..Gal nusprendė, kad artėja pausaulio pabaiga ir neverta čia puoštis lotuliukas.gif

QUOTE(gotica @ 2012 12 17, 19:54)
Nuejo siandien vyras is Beta.lt. paimti vaikams zaisliukus kaledoms, pirkau grikiu lukstu zaisliukus-sildykles, panda ir bedzione. Pateikus kuponus pasirode kad nebera pas juos bezdziones, sako nebezinau ar isvis gausime ja, o jei taip tai neaisku kada  blink.gif  o as juk kaledom dovanas pirkau. Tai vyrui pasiule grazinima pinigu , nes ir to vieno tureto zaislo nebeeme, juk reikia tai dvieju. Nu zodziu supykau nerealiai. Labai dziaugiausi nupirkusi tuos zaislus ir sia tau  verysad.gif
Parasiau dabar jiems el. pasta su reikalavimu skubos tvarka issiaiskinti situacija. Labai daznai naudojuosi ju paslaugomis ir cia pirmas toks ziaurus nusivylimas. Tikiuosi kad jie sureaguos i mano laiska ir sutvarkys viska kaip turi buti. Nenuleisiu as ranku. Tegul taiso savo klaidas  ax.gif

Labai nemaloni situacija..Tikiuos viskas išsispręs..
Parašykit kaip baigėsi..
Atsakyti