QUOTE(Tasty @ 2012 12 16, 22:08)
Mano mama turi jau daug metų- labai praktiška Aš norėjau pirkti, bet kai pamačiau, kad išdavinės tik nuo sausio, tai ai, pasidairysiu geriau PC..
Šventėms turiu dabar,bet norisi atsinaujinti..Man jos irgi labai praktiškos..
Kai gausiu parašysiu kaip kokybė..
QUOTE(Hennessy @ 2012 12 17, 12:45)
Turiu, tik ne per Beta pirkau, o iš Akcija Tau. Naudoju jau virš metų, labai patenkinta Pas mus nuosavas namas, plotas nemažas, tai kančia man buvo valyti grindis. Dabar visai nieko
Tiesa, girdėjau atsiliepimus, kad kai kurie modeliai labai ištaško vandenį, pas mane tai tokio nėra Būna, kad prie pat kibiro kažkiek pribėga, kai greitai plaunu, bet nedaug. Žodžiu, man patinka labai. Tik pats kibiras toks nemažas, reikia iš karto numatyti vietą laikymui (pas mane tokios problemos nėra, bet mama, gyvenanti bute, pažiūrėjo ir nusprendė, kad jai per didelis toks agregatas būtų...).
Tiesa, girdėjau atsiliepimus, kad kai kurie modeliai labai ištaško vandenį, pas mane tai tokio nėra Būna, kad prie pat kibiro kažkiek pribėga, kai greitai plaunu, bet nedaug. Žodžiu, man patinka labai. Tik pats kibiras toks nemažas, reikia iš karto numatyti vietą laikymui (pas mane tokios problemos nėra, bet mama, gyvenanti bute, pažiūrėjo ir nusprendė, kad jai per didelis toks agregatas būtų...).
Dėkui už nuomonę..Aš irgi bute gyvenu..Mačiau tą kibirą, tai tikrai didelis, dėl to abejoju..be to kažkur skaičiau, kad šluotoj vienu metu kažkokios plastmasės vis nulūždavo, jums viskas ok kiek suprantu..Pirkau tokią šluotą iš masinis.lt bet ji kitokia, man asmeniškai nepatiko..
O tokios šluotos tinka ąžuolo masyvo alyvuotoms grindims???