QUOTE(Flika @ 2012 12 16, 12:19)
Nors jau išparduoti kuponai, gal kas turit įsigijusios
Easy Magic Spin Mop iš beta.lt? Labai dažnai joms akcija būna, bet baisu pirkti...
Turiu, tik ne per Beta pirkau, o iš Akcija Tau. Naudoju jau virš metų, labai patenkinta
Pas mus nuosavas namas, plotas nemažas, tai kančia man buvo valyti grindis. Dabar visai nieko
Tiesa, girdėjau atsiliepimus, kad kai kurie modeliai labai ištaško vandenį, pas mane tai tokio nėra
Būna, kad prie pat kibiro kažkiek pribėga, kai greitai plaunu, bet nedaug. Žodžiu, man patinka labai. Tik pats kibiras toks nemažas, reikia iš karto numatyti vietą laikymui (pas mane tokios problemos nėra, bet mama, gyvenanti bute, pažiūrėjo ir nusprendė, kad jai per didelis toks agregatas būtų...).
QUOTE(ajd @ 2012 12 17, 09:36)
Jau karta buvo sitas termometras:
beta
Gal kas pirkote? kokie atsiliepimai? neikaip nesuprantu kaip tas daviklis veikia-be bateriju?nes juk lauke baterijos nelaikys.
Turime jau keli metai panašų (ne tokios firmos, bet to paties principo. Siuntėmės tiesiogiai iš Kinijos per ebay. Kainavo gerokai brangiau, bet tuomet tai dar naujiena buvo, dabar jau atpigo šitokie termometrai). Labai fainas dalykas, bent jau man, tėvai irgi turi, džiaugiasi, tuos paprastus seniai išmetė į šiukšlių dėžę. Baterijos dedasi į abi dalis, t.y. į tą daviklį, kuris lauke kabinamas, irgi, bet gerai laiko net ir per šalčius. Mes baterijas keitėme vieną ar du kartus, ir tai, ne daviklyje, bet pagrindinėje dalyje, kuri namuose stovi
Pas mane stovi virtuvėje, man labai patogu, kad ir laiką rodo, ir drėgmę viduje, ir vidaus temperatūrą (kai patys kūrenamės, tai labai aktualu, nes žinai, kada jau bėgti į katilinę
), na ir lauko temperatūrą gerai rodo. Tik vienas toks minusiukas (na nežinau, čia turbūt bet koks termometras taip reaguos), kad jeigu daviklį pakabinsite tiesiogiai ant lango rėmo, tai gali žiemą truputį aukštesnę temperatūrą rodyti, nes kažkiek šilumos, matyt, nuo lango ateina. Bet čia kelių laipsnių klausimas, man kažkaip didelės įtakos nedaro ta paklaida...
O gal kas turi ar matė šias virtuvines svarstykles?
http://beta.lt/vilni...track_type=name
Įsivaizduoju, kad maždaug tiek ir kainuoja jos, bet kad neturiu noro po parduotuves slankioti žiūrinėti
Nesu kažkokia profė virėja, bet kartais prireikia pamatuoti kokį cukrų ar prieskonius...