Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Karusia @ 2012 12 10, 19:10)
ji negali viešinti jo asmens duomenų, tai ne šmeižtas bet kas kita.
ji gali kreiptis į teismą dėl to, kad ex šmeižia ją.

p.s. o "klausk teisininko" dar yra?

o galim ir neviesinti DUomenu. smile.gif

BK ir CK yra smeisto savoka., patikekit, ex fotke su uzrasu "jis nemoka ALIMENTU" nebus joks smeistas. Tiesa, pagal CK exas turi teise i atvaizda. Bet as turiu zinoti, kad jis neleidzia man jo naudoti. smile.gif o teisme as irodyciau, kad ginu viesaji interesa smile.gif
Atsakyti
o man atrodo kad negalima net deti vaiku nuotrauku i viesuma ir dar nepilnameciu.juk kaip buna per tv rodo uztusuotus veidus jai mama ar tetis nesutinka rodyti vaiku.tai cia manau irgi taspac,vaiku teises pazeidzia jie idedami nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2012 12 10, 21:12)
Niu viskas aišku, teprasmenga.
O man gimė viltis  blush2.gif , gal GVIF pinigų bus skirta sumokėti skolą ir išmokėti gruodžio mėnesį?

as kiek supratau jie gavo ne menesiui ismoket, o trukstama dali pinigu siam metu galui ax.gif taigi turetu but normaliai men gale.bet eik zinok kas jiem ten susisvies doh.gif
Atsakyti
Kazin kada jie cia prades likuti moket. Nes jau viskas,tuoj nebus ka ant stalo padet. O man tai isvis idomu,kodel tu skolininku negriebe valdzia stipriai ir nepapurto. Maniskis ex net nezino,kad is vif gaunu.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2012 12 11, 08:39)
o man atrodo kad negalima net deti vaiku nuotrauku i viesuma ir dar nepilnameciu.juk kaip buna per tv rodo uztusuotus veidus jai mama ar tetis nesutinka rodyti vaiku.tai cia manau irgi taspac,vaiku teises pazeidzia jie idedami nuotraukas.

tai suprasciau taip kad kitas zmogus neturi teises vesinti pvz vaiko foto, nes tevai turi duoti sutikima, bet juk ex ir yra vienas is tevu, nebent butent butu apribotos jo tevystes teises tada kitas reikalas.
Kas liecia skolininku viesinimo tai manyciau VIF turetu tokia teise, o kaip pvz parduotuvese iskabindavo foto su nusikalteliais? o cia gi irgi nusikaltimas - skola valstybei. Beabejo kazin ar nuo to jie pradetu moketi... aplamai idomu ar daug tokiu kuriems po VIF pasalpos skolininkai pradejo moketi?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 10, 13:09)
nu tai ir mokesčių nemoki, kokios dar pretenzijos?

socialinės garantijos - tai ir sveikatos draudimas. ir būsimos pensijos.
gaLvą persišviesk - raištelis tarp ausų atsipalaidavo.

Tau gal ir atsiriso biggrin.gif jai skaityt iki galo nemoki,tavo bedos,as sakiau,kad dyrbu,kaip as galiu mokesciu nemoket?kuriuos atskaito sodra ? kaskoke vepla is vidurio kaimo,atsiusiu tau savo konsultacijos kab nr
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 12 11, 09:03)
Tau gal ir atsiriso  biggrin.gif jai skaityt iki galo nemoki,tavo bedos,as sakiau,kad dyrbu,kaip as galiu mokesciu nemoket?kuriuos atskaito sodra ? kaskoke vepla is vidurio kaimo,atsiusiu tau savo konsultacijos kab nr

aha. laukiu. Dar savo lietuvių kalbos mokytojos telefoną. wub.gif wub.gif konsultantė wub.gif wub.gif socialinių garantijų ir žinojimų, kam gimdomi vaikai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 11 gruodžio 2012 - 09:11
QUOTE(Karusia @ 2012 12 11, 11:08)
aha. laukiu. Dar savo lietuvių kalbos mokytojos telefoną.  wub.gif wub.gif  konsultantė wub.gif wub.gif socialinių garantijų ir žinojimų, kam gimdomi vaikai wub.gif wub.gif

cia ir be Š perskaityt galima,visai ne y tema tavo nesamonigas pasakymas,as kalbu apie viena,bet kaip suprantu bisky zmogus su adaptacija biggrin.gif tu apie mokesciu moketojus kaska nupeizejai,tai tau daviau atsakyma,kurio adaptuoti zmones neykerta biggrin.gif Pre ko tie vaikai?tai nei pati nesupranti ax.gif taip sedet namie ir gyvent is pasalpu protingos mintys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 12 10, 09:59)
Atsiprasau bet is valdzios as gaunu tik vaiko elimentus,beto ir tuos nutraukiu nes isvykstu is lt,jai jus gaunat is valdzios pasalpu tai ir balsuok,kas draudzia ? o man soceliniu garantiniu net nereikia nes esu dirbanti,netaip kaip kitos tik is pasalpu gyvena,dar prisidaro vaiku kruvas,kad tik geriau gyventu,tad man tai jau netinka tavo pasakymas,pasalpos,soc garantijos nei jokios kompensacijos nebuvo man iki siol taikomos,begu taip is is cia kaip ir daugelis,nes kitur valstybe kitokia,tik lt burdakas,matyt nebuvai svetur ir negyvenai,kitaip kalbetai  ax.gif

QUOTE(DOLRIN @ 2012 12 11, 09:19)
cia ir be Š perskaityt galima,visai ne y tema tavo nesamonigas pasakymas,as kalbu apie viena,bet kaip suprantu bisky zmogus su adaptacija  biggrin.gif tu apie mokesciu moketojus kaska nupeizejai,tai tau daviau atsakyma,kurio adaptuoti zmones neykerta  biggrin.gif Pre ko tie vaikai?tai nei pati nesupranti  ax.gif taip sedet namie ir gyvent is pasalpu protingos mintys  thumbup.gif

Brangi neadaptuota mergaite - ne tau spręsti kas iš ko gyvena, kas kam vaikus gimdo. Pradžiai - kokį vadovėlį paskaityk, kas yra socialinės garantijos, kokius mokame mokesčius.
ir laimingo kelio hi.gif \tikiuosi kitą kalbą išmoksite geriau, nei mokate lietuviškai ir kitų šalių piliečius galėsite irgi pakonsultuoti apie jų mokamus mokesčius ir gimdomus vaikus.
Atsakyti
[quote=Gidli,2012 12 11, 10:57]

Kas liecia skolininku viesinimo tai manyciau VIF turetu tokia teise, o kaip pvz parduotuvese iskabindavo foto su nusikalteliais?
jo as pati dirbu iki ir mano apsauginei parduodtuves turi foto su nusikalteleis,tarp lotuliukas.gif ir musu tevelis yra ieskomas.nors jis ir vilnietis yra,bet byla iskelta jam kedainiu komisariate yra ieskomas interpolo tad nuotraukos yra visoje lietuvoje tiek internete.
Atsakyti
pateikiau pasiulyma VIF su teisine interpretacija. pazesim, ar darys ka nors smile.gif
Atsakyti
apie paieškas ar apie mokėjimą laiku?
Atsakyti