nu, Moterys, taigi Adventas, gal baikim....
laukiam kartu visos pinigeliu, ner ko pyktis
Visur gerai, kur musu nera
QUOTE(sky35 @ 2012 12 10, 11:43)
Tai va pinigeliu ir siandien nera. Gal ju jau ir nebus.
bet jei dabar kada sia savaite gausim uz spali pagaliua, bet tai uz lapkriti laiku jauciu net nereik tiketis gauti.
Beja kazkuri nakti cia kilo mintis jei VIF nesiema skolininku paieskom tai sakau gal paciom reikia imtis - kokiam puslapi paviesinti ex duomenis su foto
Beja kazkuri nakti cia kilo mintis jei VIF nesiema skolininku paieskom tai sakau gal paciom reikia imtis - kokiam puslapi paviesinti ex duomenis su foto
QUOTE(Gidli @ 2012 12 10, 15:38)
gautum baudą, kurios net VIF nekompensuotų
aš irgi galvoju apie lapkričio pinigus - spalį 'nesitikėjo, kad bus tiek daug", bet šį mėnesį jau nebgalės gal? tuo pasiteisinti?
kokiu būdu planuoti kalėdas?
as manau daugeliui nebus siemet graziu kaledu.
QUOTE(Karusia @ 2012 12 10, 09:09)
nu tai ir mokesčių nemoki, kokios dar pretenzijos?
socialinės garantijos - tai ir sveikatos draudimas. ir būsimos pensijos.
gaLvą persišviesk - raištelis tarp ausų atsipalaidavo.
socialinės garantijos - tai ir sveikatos draudimas. ir būsimos pensijos.
gaLvą persišviesk - raištelis tarp ausų atsipalaidavo.
:rolleyes : lotuliukas: : ziauriai,bet teisingai
Papildyta:
QUOTE(sky35 @ 2012 12 10, 09:43)
kaip sauke,taip atsiliepe.
QUOTE(Karusia @ 2012 12 10, 17:08)
gautum baudą, kurios net VIF nekompensuotų
aš irgi galvoju apie lapkričio pinigus - spalį 'nesitikėjo, kad bus tiek daug", bet šį mėnesį jau nebgalės gal? tuo pasiteisinti?
O baudą už ką? Už paviešinimą?
Bet ar ne taip ir turėtų būti...
Čia ne į bendrą temą, bet į paskutinę aptartą temą. Mano ex vaikams pinigų nemoka dabar jau nė lito, o į Youtube ir facebooką dedasi vaikų fotkes ir verkia, kokia aš pabaisa, kaip jo pinigų noriu . Ar galiu skųstis kur nors? Man nei tie komentarai nepatinka, nei įdėtos fotkės, nei video Vaiko teisės pasiūlė tartis gražiuoju, bet tas neįmanoma, o SM kurioje temoje paklausti net neįsivaizduoju
QUOTE(barbarux @ 2012 12 10, 20:02)
O baudą už ką? Už paviešinimą?
Čia ne į bendrą temą, bet į paskutinę aptartą temą. Mano ex vaikams pinigų nemoka dabar jau nė lito, o į Youtube ir facebooką dedasi vaikų fotkes ir verkia, kokia aš pabaisa, kaip jo pinigų noriu . Ar galiu skųstis kur nors? Man nei tie komentarai nepatinka, nei įdėtos fotkės, nei video Vaiko teisės pasiūlė tartis gražiuoju, bet tas neįmanoma, o SM kurioje temoje paklausti net neįsivaizduoju
taip, negali viešinti žmogaus asmens duomenų be jo sutikimo. O va už šmeižtą į teismą gali paduoti.
Jei tėvystės teisės neapribotos, tokiu atveju jis turi teisę dėti nuotraukas kur tik nori
QUOTE(Karusia @ 2012 12 10, 18:57)
taip, negali viešinti žmogaus asmens duomenų be jo sutikimo. O va už šmeižtą į teismą gali paduoti.
Jei tėvystės teisės neapribotos, tokiu atveju jis turi teisę dėti nuotraukas kur tik nori
na, smeistas yra tada, kai neatitinka teisybes. Jeigu vaiku tevas nemoka alimentu, tai yra teisybiu teisybe, ir niekas uz tai nenubaus. Net ir su nuotrauka su uzrasu po apacia - jo vaikus islaiko valstybe.
Del foto i fb ir apribojimo - Karusia visiskai teisi.
QUOTE(Realesne @ 2012 12 10, 21:08)
na, smeistas yra tada, kai neatitinka teisybes. Jeigu vaiku tevas nemoka alimentu, tai yra teisybiu teisybe, ir niekas uz tai nenubaus. Net ir su nuotrauka su uzrasu po apacia - jo vaikus islaiko valstybe.
ji negali viešinti jo asmens duomenų, tai ne šmeižtas bet kas kita.
ji gali kreiptis į teismą dėl to, kad ex šmeižia ją.
p.s. o "klausk teisininko" dar yra?
Niu viskas aišku, teprasmenga.
O man gimė viltis , gal GVIF pinigų bus skirta sumokėti skolą ir išmokėti gruodžio mėnesį?
O man gimė viltis , gal GVIF pinigų bus skirta sumokėti skolą ir išmokėti gruodžio mėnesį?