Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(pupppsis_22 @ 2012 12 07, 10:25)
cia klausiu tu mamyciu kurios dar negavo uz spali.nes jau vakar kelios rase kad gavo uz spali bet ju hansa bankai.

mano swed, bet nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2012 12 07, 01:57)
toj grisim i tema tik dar pora sakiniu. Pirma as nesakiau kad man neleidzia galimybes - vat gausiu ismoka ir bus tos galimybes. Dantis aisq iskris, ir pas mus jie iskris tai gal isvis neverta ju taisyt? Pagal Jusu logika tai mano vaikas dabar turetu vaiksciuoti dar kokius 3 metus su sugedusiais dantim? Nzn kaip Jus, bet man pvz sirdis skauda kas kart valant jam dantukus ir matant kas ten darosi. Antra tai ar yra skirtumas kad Jus VIF pinigus atidiedat vaikui o kitus vaiko poreikius padengiat pati ir kaip as  is VIF pinigu sumoku ar uz darzeli ar nuvedu pas stomotologe, o is savo atlyginimo apmoku vaiko kaupiamaji draudima? Be to visiskai nesijauciu skolinga valstybei, kaip ir barbarux kaip tik parase - gal tiesiog jie nemoka susitvarkyti su savo skolininkais, arba net nebando? Su meilu noru geriau gauciau elimentus is ex nei is VIF, bet...realiai net nei vienas is antstoliu nebande jo surasti

Tai kam dejones?kad va nera pinigu uzka nuvest pas stamatolga,dabar pati sau priestarauji,baigiam tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 12 07, 22:40)
Tai kam dejones?kad va nera pinigu uzka nuvest pas stamatolga,dabar pati sau priestarauji,baigiam tema  4u.gif

turbūt todėl, kad žmonės mėgsta iš anksto planuotis biudžetą - dabar sumoku tam ir todėl, o va 25 dieną, kai bus VIF pinigai - bus stomatologui ir už kabelinę TV. o 25 pinigų nėra. o pas stOmatologą - 26.
savaitei būtiniausiems pirkiniams - 100 lt, o tada atlyginimas. o atlyginimo nėra...
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 08, 09:23)
turbūt todėl, kad žmonės mėgsta iš anksto planuotis biudžetą - dabar sumoku tam ir todėl, o va 25 dieną, kai bus VIF pinigai  - bus stomatologui ir už  kabelinę TV. o 25 pinigų nėra. o pas stOmatologą - 26.
savaitei būtiniausiems pirkiniams - 100 lt, o tada atlyginimas. o atlyginimo nėra...

Pritariu... pagal esamą situaciją mano planuose nėra nei Kalėdų, nei Naujų metų... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2012 12 08, 10:30)
Pritariu... pagal esamą situaciją mano planuose nėra nei Kalėdų, nei Naujų metų...  doh.gif  verysad.gif

tai jau tikrai verysad.gif nei algų, nei alimentų
Atsakyti
Skambinkit ir reikalaukit,as kasdien jiems skambindavau,kaip jie gali vieniems ismoketi kitiems ne doh.gif koks mano reikalas,kad neuztenka pinigu,kodel valdziai neydomu,kad kai kurios seimos mokesciu neturi uzka susimoketi,virsune auksciausio laipsnio,cia tik LT taip gali buti,sako zmones bega is LT,cia valstybe atima viska ka gali atimti is zmoniu,todel ir begam,nes svetur lengviau gyventi ax.gif nekenciu musu valdzios,gyvenime balsuot net neinu uz zulikus doh.gif Geda tokioi valstybeje gyventi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOLRIN: 09 gruodžio 2012 - 10:14
QUOTE(DOLRIN @ 2012 12 09, 10:13)
gyvenime balsuot net neinu uz zulikus  doh.gif Geda tokioi valstybeje gyventi  doh.gif

tai būk patenkinta tuo, ką tau išrenka kiti.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 12 09, 12:16)
tai būk patenkinta tuo, ką tau išrenka kiti.

Del manes vienos tikrai situacija nepasikeis,kad ir balsuoji uztai kas tau patinka,tai negalvok,kad kitas uzemes posta darys visus zmones laimingus,spaujunu ant tokios valdzios,vagys,zulikai ir aferistai ax.gif
Atsakyti
Dolrin - mes žiauriai ne į temą.
ne valdžios rūpestis 'daryti žmones laimingus'.

o jeigu žinai kas ką vogė - turėtum informuoti teisėsaugą.
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 12 09, 08:13)
bega is LT,cia valstybe atima viska ka gali atimti is zmoniu,todel ir begam,nes svetur lengviau gyventi  ax.gif nekenciu musu valdzios,gyvenime balsuot net neinu uz zulikus  doh.gif Geda tokioi valstybeje gyventi  doh.gif

bekit is tos LT, skatertju daroga (kelelis jums staltiese) , tpsknt.... mirksiukas.gif
As visas socialines garantijas ir kompensacijas atimciau is nebalsuojanciu. mirksiukas.gif Tada butu teisinga thumbup.gif

Kaip gaut is valdzios tai pirmi, kaip valdzia isrinkt tai neina. Tam kad kazka gauti, reikia kazka duoti. Ir siuo atveju kiekvienas pilietis privalo duoti savo balsa (nuomone), o paskui gauti ismokas.

p.s. tik rekia, o nk patys nedaro.... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 12 09, 21:17)
bekit is tos LT, skatertju daroga (kelelis jums staltiese) , tpsknt....  mirksiukas.gif
As visas socialines garantijas ir kompensacijas atimciau is nebalsuojanciu.  mirksiukas.gif Tada butu teisinga  thumbup.gif

Kaip gaut is valdzios tai pirmi, kaip valdzia isrinkt tai neina. Tam kad kazka gauti, reikia kazka duoti. Ir siuo atveju kiekvienas pilietis privalo duoti savo balsa (nuomone), o paskui gauti ismokas.
p.s. tik rekia, o nk patys nedaro....  schmoll.gif  schmoll.gif

Atsiprasau bet is valdzios as gaunu tik vaiko elimentus,beto ir tuos nutraukiu nes isvykstu is lt,jai jus gaunat is valdzios pasalpu tai ir balsuok,kas draudzia ? o man soceliniu garantiniu net nereikia nes esu dirbanti,netaip kaip kitos tik is pasalpu gyvena,dar prisidaro vaiku kruvas,kad tik geriau gyventu,tad man tai jau netinka tavo pasakymas,pasalpos,soc garantijos nei jokios kompensacijos nebuvo man iki siol taikomos,begu taip is is cia kaip ir daugelis,nes kitur valstybe kitokia,tik lt burdakas,matyt nebuvai svetur ir negyvenai,kitaip kalbetai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 12 10, 09:59)
Atsiprasau bet is valdzios as gaunu tik vaiko elimentus,beto ir tuos nutraukiu nes isvykstu is lt,

jai jus gaunat is valdzios pasalpu tai ir balsuok,kas draudzia ? o man soceliniu garantiniu net nereikia nes esu dirbanti

,netaip kaip kitos tik is pasalpu gyvena,dar prisidaro vaiku kruvas,kad tik geriau gyventu,

nu tai ir mokesčių nemoki, kokios dar pretenzijos?

socialinės garantijos - tai ir sveikatos draudimas. ir būsimos pensijos.

gaLvą persišviesk - raištelis tarp ausų atsipalaidavo.
Atsakyti