Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(letuciukas @ 2014 01 24, 16:27)
manau nesamone tie fondai, nes tures tevas grazinti dvigubai, liks amzinas skolininkas ir priesas, o dar priedo del to susipyks visiems laikams ir su vaikasi, ju mama, laukia tik nervu gadinimas ir dar turi bijoti galimu kersijimu

sąmonė. tėvas, jei nenori mokėti dabar, kai vaikas auga - mokės su procentais. Galų gale išskaičiuos iš pensijos.
o tai tipo dabar, kai neskiria nei lito vaiko išlaikymui - geriausi draugai? bigsmile.gif ir santykiai puikūs, ir vaiką lanko?
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2014 01 24, 16:03)
ar jus rimtai?

as asmeniskai si vaiku tevu drauge buti nenoriu, as noriu kad moketu alimentus, laiku! vaikams reikia nemazai investiciju ir ju gerias santykiais su buvusiuoju nepadengsi. o apie kersijimus visai nusisnekejote, yra tokia institucija, kuri vadinasi policija.

ir man visiskai nesvarbu kad jam skola auga, skola augtu bet kokiu atveju, nes pries gaunant fondo pinigelius reikia vaiku teva anstoliui paduoti, jei nenori kad augtu skola, mokek alimentus - paprasta kaip dvi kapeikos

as jums pritariu. I r neisivaizduoju,kaip galima su vaiku tevu buti draugais, jei jis vengia islaikyti SAVO vaikus. Man ner zemesnios morales asmens, kaip tokio padaro. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(letuciukas @ 2014 01 24, 14:27)
manau nesamone tie fondai, nes tures tevas grazinti dvigubai, liks amzinas skolininkas ir priesas, o dar priedo del to susipyks visiems laikams ir su vaikasi, ju mama[COLOR=red], laukia tik nervu gadinimas ir dar turi bijoti galimu kersijimu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2014 01 24, 16:27)
manau nesamone tie fondai, nes tures tevas grazinti dvigubai, liks amzinas skolininkas ir priesas, o dar priedo del to susipyks visiems laikams ir su vaikasi, ju mama, laukia tik nervu gadinimas ir dar turi bijoti galimu kersijimu

Tai ir gerai, lai ir gražina kad ir keturgubai, man tai kas, jei jis nepasirūpina dabar vaiku, nesirūpino ir paduodant alimentams, tai kiek galima gražiuoju reikalaut, jei nesugeba. O man su juo draugauti nesinori, o vaikas nė nepažįsta jo. O keršto nebijau smile.gif ir dabar bent kiek rami, kad bent kažkiek išlaikymo fondas padeda.
Atsakyti
jei jau kreipiamasi i fonda vadinasi tevas nepadeda islaikyti vaiko ir nemoka teismo priteistu alimentu tai kokio velnio reikia jo gailetis? manau jei visos mamos turetu tiek pinigu, kad viskam uztektu ir dar atliktu tai tikrai nesikreiptu nei i fonda nei apskritai teistusi alimentus. mano vaiko tevas po 5 metu pradejo dirbti ir jam db anstolis nuskaiciuoja po 700 lt. nu ir man tai kas, kai prasiau jo pagalbos pasiunte toli toli. db pats kencia, bet uz tai zino, jog tik jis kaltas del to. o kad mes nedraugai ir nebendraujam man nei silta nei salta
Atsakyti
Sveiki mamukai smile.gif
Negi nelaukiat? rolleyes.gif
Atsakyti
As laukiu laukiu pinigeliu zzituk smile.gif
Atsakyti
ir as labai laukiu smile.gif
Atsakyti
Mes ir labai laukiam, bet musu kaip ne swed tai veliau sulauksim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2014 02 24, 11:41)

Laukiu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2014 02 24, 11:41)

o koks tavo bankas? mirksiukas.gif o kazi sendien zada vest ar ne g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2014 02 24, 10:55)
o koks tavo bankas? mirksiukas.gif o kazi sendien zada vest ar ne g.gif  g.gif  g.gif

SEB'as ax.gif tikiu, kad siandien...
Atsakyti
Mes ir laukiam.. smile.gif na paskutiniu metu net anksciau pervesdavo,tai manau sian turetu buti smile.gif
Atsakyti