Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(given444 @ 2013 12 22, 20:26)
!!!!! sos !!!!
klausykit, man toks idomus klausimas iskilo... g.gif VF moka 190lt maximuma ar ne taip?

o kaip del tokio dalyko, kuomet tarkim tevas turi negalia, ir is tokiu maximum galima priteisti 125lt dydzio alimentus, kiek man zinoma. taigi, mes gaunam is vis labai mazai, be kuo mano vaikas nusikalto, kad jo tevas traumuotas?  g.gif ar siuo atveju VF ar dar kuri institucija neturetu sumoketi skirtumo? nesjei - ne,  tuomet idomiai gaunasi, kad  VF moka pinigus tiems, kurie ir taip turi gauti daug (pv, 400-500lt), o vaikai,kurie gauna vos virs 100lt, (nes tiek priteista), skaitosi, kad gauna viska, ka reikia - PILNAI IR SOCIAI  unsure.gif  g.gif  g.gif

Tai prie ko cia VIF? cia jau turite kreiptis i teisma kad perziuretu alimentu dydi. Juk tam kuriam priteista 400, VIF nemoka tu visu priteistu.
O tas poziuris kad moketi reikai tik tiems kuris mazai gauna tai mane isvis nervina........
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2013 12 22, 19:14)
Tai prie ko cia VIF? cia jau turite kreiptis i teisma kad perziuretu alimentu dydi. Juk tam kuriam priteista 400, VIF nemoka tu visu priteistu.
O tas poziuris kad moketi reikai tik tiems kuris mazai gauna tai mane isvis nervina........

nesnervuokit 4u.gif gi kaledos, kad ir slapios 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 12 10, 23:05)
siaip tai senatis man rodos 5 metai?  g.gif ir cia jau ju problema smile.gif

as nekreipciau demesio, arba gincyciau.

aj pervedžiau jiems atgal tuos 82 litus, tegu susikiša, kur nesueina, nes jei atiduos antstoliams, ilgai turėsiu įrodinėti, kad esu ne dramblys, o ir antstolis gi nevargs, nusirašys litus iš sąskaitos, pagailo laiko ir nervų smile.gif
bet ateityje, jei reikės bent lito paprašyt iš valstybės, tai labai pagalvosiu ar verta su mūsų biurokratais prasidėt smile.gif
Atsakyti
as ir turejau reikalu su vif ir sakiau daugiau kad ir kas bebutu i juos nebesikreipsiu. i juos kreipiausi kai labai reikejo pinigu, na aisku suprantu, kad dokumentu tvarkymas uztrunka, bet pirmaja ismoka gavau tik po 3 menesiu, o va didziausia problema buvo kai norejau atsisakyti ju ismoku, nes pradejau gauti alimentus. taigi skambinau i vif ir man pasake, kad parasyciau elektronini laiska su prasymu nutraukti mokejima. parasiau. laukiau. ir sulaukiau ju imokos. na ka as nesusidurusi su tokiais dalykais pagalvojau, kad tiesiog ta menesi nespejo nutraukti mokejimo, nes pranesiau gal savaite iki pavedimo. bet kita menesi vel gavau. skambinu, sako rasykit laiska, sakau parasiau, sako negavom. persiunciau ta pirmini laiska, kuriame parasyta kad as tokia ir tokia atsisakau alimentu, nes skolininkas toks ir toks pradejo moketi alimentus. tai gavau atsakyma kas as per viena, kad rasau taip nelogiskai, kodel slepiu kas esu ir t.t. nu zinot kaip pyktis sukilo. bet siaip taip nutrauke mokejima ir turejau grazint tu dvieju menesiu imokas.
Atsakyti
QUOTE(domiliuk @ 2014 01 17, 15:27)
tai gavau atsakyma kas as per viena, kad rasau taip nelogiskai, kodel slepiu kas esu ir t.t. n

paprastai prašo nurodyti bylos numerį.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2014 01 17, 19:34)
paprastai prašo nurodyti bylos numerį.

na kai skambinau sake parasyt, kad atsisakau ir tiek, o jau pastu kai atrase tik paklause nuo kada pradejo skolininkas moketi ir viskas. na esme tame, kad ne visi viska zino ir nebutina tyciotis
Atsakyti
sveikos gal jau pradedam laukt is vif pinigeliu?
Atsakyti
Laukiam bigsmile.gif iki penktadienio turetu ikristi pinigeliai 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad penktadienį jau sulauksim smile.gif
Atsakyti
uz viena vaika jau pravede man laukiu dar uz du thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mamyte4 @ 2014 01 22, 16:06)
uz viena vaika jau pravede man  laukiu dar uz du  thumbup.gif

gavau uz likusius
Atsakyti
manau nesamone tie fondai, nes tures tevas grazinti dvigubai, liks amzinas skolininkas ir priesas, o dar priedo del to susipyks visiems laikams ir su vaikasi, ju mama, laukia tik nervu gadinimas ir dar turi bijoti galimu kersijimu
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2014 01 24, 17:27)
manau nesamone tie fondai, nes tures tevas grazinti dvigubai, liks amzinas skolininkas ir priesas, o dar priedo del to susipyks visiems laikams ir su vaikasi, ju mama, laukia tik nervu gadinimas ir dar turi bijoti galimu kersijimu

ar jus rimtai?

as asmeniskai si vaiku tevu drauge buti nenoriu, as noriu kad moketu alimentus, laiku! vaikams reikia nemazai investiciju ir ju gerias santykiais su buvusiuoju nepadengsi. o apie kersijimus visai nusisnekejote, yra tokia institucija, kuri vadinasi policija.

ir man visiskai nesvarbu kad jam skola auga, skola augtu bet kokiu atveju, nes pries gaunant fondo pinigelius reikia vaiku teva anstoliui paduoti, jei nenori kad augtu skola, mokek alimentus - paprasta kaip dvi kapeikos
Atsakyti