Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(teresiukas3 @ 2013 09 18, 19:03)
Mano vaikui veda pinigus per mama,tai viskas skaitosi gerai nes ji paskirti raso kad alimentai tam nuo to

bet jis nenurodo,kad tai alimentai,kaip tada tokiu atveju?
Atsakyti
Sveikos,šiandiena gavau iš VIF pavedimą,nors jau senokai gavau laišką,kad nutrauktas mokėjimas,gavau alimentus už rugpjūtį 500lt.Taip pat ir iš VIF.Paskambinus sakė dabar gavau taip pat už rugpjūtį,nes priklauso.Kaip čia taip gaunasi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2013 08 23, 12:26)
Reikės ir man kažką pasidaryti:) Kol kas pasiskaičiavau,tikiuosi gerai,nes darbovietės buvo keistos,mokėjimai su vėlavimais.Dar tas indeksavimas,pasiskambinau paklausti,sakė 2012m.jau buvo 414lt.2013m.426lt.
Turėsiu laiko bandysiu viską susirikiuoti,nuo priteisimo dienos,kol neprireikia nepagalvoji doh.gif
Kaip tas indeksavimas skaičiuojasi?Jis mažėja ar kaip.

Man viską apskaičiuoja ir indeksavima ir skolos dydį anstolis, tikslaiu jo padėjėja. Aš maždaug kas metus ar du paprašau perskaiciuoti skola, kokia tiksli suma ;-)
Atsakyti
Kaip šį mėnesį anksti išmokos. Ir mums yra swedbanke.
Atsakyti
Turiu toki klausima..Na pvz alimentai priteisti,vif moka..Bet susimasciau ar yra galimybe kazkokia bandyti skola "tevelio" atgauti?Pvz vel bandyt kreiptys i teisma ir t.t.Na tiesiog bandyti kovot..Tiesiog idomu vat pasidare ar taip laikas,o vaikiukam nieko..
Atsakyti
bigsmile.gif nuo ryt pradedam laukti? bigsmile.gif
Atsakyti
ar jau gavot pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(jolanta35 @ 2013 10 23, 15:26)
ar jau gavot pinigelius?

Ne ax.gif
Atsakyti
Swedbanke - ką tik
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 10 23, 16:58)
Swedbanke - ką tik

thumbup.gif
Tai ryt seb lauksiu smile.gif
Atsakyti
labas siand gavau laiska is policija jame parasyta kad prasant VIF pradetas ikiteisminis tyrimas baudziamojoje byloje,del vengimo islaikyti vaika. Gal yra daugioau gavusiu tokiu laisku.Idomu kaip dbr viskas vyks,juk jis buna norvegijoj.
Atsakyti
Jau yra pinigeliai mirksiukas.gif
Atsakyti