laukiam rytojaus..
Kiek suprantu vis dar tylu..
Sveikos,
mano gautame laiške rašo mokėjimo diena 25d.tai ir nusiteikusi,kad tik ryt gausiu
mano gautame laiške rašo mokėjimo diena 25d.tai ir nusiteikusi,kad tik ryt gausiu
QUOTE(Erikauzas @ 2013 07 24, 13:47)
Sveikos,
aš vis dar tikiuosi, kad šiandien bus...
Nu sakes,kaip ner taip ner..
Yra!!!!
yra swed panevežys
SEB dar nėra, matyt, tik ryt...
Siauliai, Swed, gavau
Sveikos,
Gal zinot kiek mazdaug kainuoja patvirtinti antstolio pažymą apie priteistų lėšų vaikui išlaikyti mokėjimą ?
Aciu
Gal zinot kiek mazdaug kainuoja patvirtinti antstolio pažymą apie priteistų lėšų vaikui išlaikyti mokėjimą ?
Aciu
Sveikos mergaites,guliu ir galvoju,kaip yra ziauru,mano dukrai tuoj bus 11m jos poreikiai tikrai nera mazi net butiniausios prekes,apipirkau mokyklines priemones ir galvoju kaip pragyvent toliau,o tuo tarpu vaiko tevas perka prabangius motociklus(aisku ne savo vardu,nes atimtu anstoliai skola jau nemaza) ir nesuprantu kdl valstybe geriau moka patys pinigus negu iesko skolininku dirbanciu uzseni. juk tokiu mamu manau yra tikrai nemazai kurioms moka valstybe o teveliai uzseni maudosi piniguose.