Sveikos,
gal kas žinot, jei kreipiuosi jau antrą kartą į VIF ar galiu nurodyti kitą savo sąskaitos numerį? Ar su prašymu gauti išmokas iš VIF dar reikia papildomai rašyti prašymą, kad pakeistų sąskaitos nr? pirmą kartą kai kreipiaus nurodžiau vieno banko, o dabar iš naujo kreipiuos, nes buvo nutrauktos išmokos, noriu kad vestų į kito banko sąskaitą.
Aš jau panikuoju,negaunu pažymos,gal dar per anksti panikuoti,bet man į Vilnių reikia išsiųsti bent 15d.Gavo mano prašymą dar gegužės mėn.Jei viskas taip kaip sakė nesulauks pažymos sunaikins mano siųstus dokumentus ir viską nutrauks
Kaip manot,sulauksim penktadieni?Gaunas ilgas savaitgalis,o ir ana men anksti ismokejo..
QUOTE(vesta:6 @ 2013 06 19, 14:40)
Kaip manot,sulauksim penktadieni?Gaunas ilgas savaitgalis,o ir ana men anksti ismokejo..
tikekimes gausim
na laukiam laukiam
Labas rytas:) na ka,pradedam laukti ir po piet tikrint saskaitas
Sveikos,
per kiek laiko peržiūri pristatytus dokumentus,vargais negalais gavau pažymą,skubiai išsiunčiau ir guli pašte antra diena Vilniuje,negi niekas nepristato į įstaigas
per kiek laiko peržiūri pristatytus dokumentus,vargais negalais gavau pažymą,skubiai išsiunčiau ir guli pašte antra diena Vilniuje,negi niekas nepristato į įstaigas
QUOTE(Erikauzas @ 2013 06 21, 11:53)
Sveikos,
Jums skaičiuos nuo išsiuntimo datos, taip kad ramiai
Ko gero nesulauksim sian....
Aš tai šiandien ir nesitikiu, geriausiu atveju antradienį
QUOTE(Karusia @ 2013 06 21, 13:03)
Jums skaičiuos nuo išsiuntimo datos, taip kad ramiai
Aš rami mėnesiai bėga,negavau nei cento Gal bent atbuline data mokės nuo pirmųjų dokumentų gavimo.Liepa jau turėčiau už 3mėn.gauti,ar taip mokės
QUOTE(Erikauzas @ 2013 06 21, 15:07)
Aš rami mėnesiai bėga,negavau nei cento Gal bent atbuline data mokės nuo pirmųjų dokumentų gavimo.Liepa jau turėčiau už 3mėn.gauti,ar taip mokės
mokės. nuo pirmojo pateikimo datos.
Aš laukiu už mėnesį ir dviejų mėnesių priemokos. Nes tėvas moka kaip sugalvojęs - sumoka kas antrą mėnesį, kas trečią, iš karto per visas įstaigas eina popieriai.....
Vieną įstaigą jau priveikiau. Nes kiekvieną mėnesį siunčiu ataskaitas, o jie turi perskaičiuoti Darbuotoja skambina ir dūsauja... Liko VIF pribaigti. kai po eilinio 50 lt alimentų pervedimo turi perskaičiuoti visą grafiką iki 18 m.....