QUOTE(Karusia @ 2013 05 27, 08:44)
paprašyk, kad antstolis tau raštu parašytų, jog jis nesikreips į darbdavius. Jei nesutiks - rašyk raštu pareiškimą ir siusk registruotu paštu, per mėnesį neatsakys - galima kreiptis į antstolių rūmus, o t.p. Soc. apsaugos mnisteriją ar
kaiptenją. Nes situacija tai
Būna, kad pats paprašymas raštu atsakyti į klausimus išjudina situaciją, nes tai jau būna raštiškas įrodymas, kad kažkas neatlieka savo pareigos. Bent jau man buvo suveikę pas žmogėną, kuris paskui sėdo už tarnybinę veiklą. Pasakiau, kad švaistymasis puodeliais (metė į mano kaimynę - pagyvenusią moterį) nepraeis, ir kad rašto tolimesni keliai nežinomi.
Dar vienas variantas - skambink į VIF informaciją patarimo, kaip tau dabar elgtis. nu gal pakiš kokią gerą mintį.
Parašiau prašymą į darbovietę,eisiu po pietų išsiųsti.Antstolė pasakė,kad jokių pažymų nereikalaus iš darbdavio,net mokamai,nes jie nebendradarbiauja su darbdaviais
Dar kartą pasiskambinau į VIF,paklausti jei nesulaukčiau atsakymo iš vyro darbovietės,ką tokiu atveju reikėtų daryti,pasakė,kad čia ne jų problemos,jei nesulauks iki birželio 21d.nebebus nagrinėjimas mano prašymas gauti išmokai.
Nesulauksiu pažymos tikrai kur nors kreipsiuosi,kokius kryžiaus kelius turi nueiti motinos baisu.
Prieš tai buvęs vyro darbdavys,nuo atstolio kreipimosi į darbovietę negavau iš jos 3mėn.alimentų,antstolė liepė pačiai skambintis darbdaviui,taip riebiai mane pasiuntė pasakydamas norėsiu mokėsiu norėsiu nemokėsiu,paskui dalimis pervedinėjo,jau vyrui išėjus iš tos darbovietės atsiskaitė su manimi per 2mėn.
Iš vis labai palaikau tas kurios gyvena nesusituokę,kiek iš draugių pažįstamų neturėjo jokių problemų,soc.pašalpos,puse kainos darželis,maisto paketai,dar vaikų fondas ar alimentai ir gyvena ramios,o čia net to kas priklausytų negauni,kai pareikalauja pažymos apie šeimos pajamas,kur man jas gauti jei kitam žmogui jos neišduodamos.Vienu žodžiu beliks laukti pažymos iš darbovietės.Kas daugiau belieka