Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 05 22, 15:29)
ka tik ikrito  smile.gif swedbankas ax.gif

irgi gavau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gavau swede ir thumbup.gif saunuoliai si karta,tfu tfu tfu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
dar ne....gal kad 1 kart turiu gaut bus veliau?
Atsakyti
nu kazkaip neitiketinai anksti si menesi biggrin.gif, kaip niekad
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti gal yra kam nepavyko gauti pažymų iš vyro darbovietės,ką darėte tokiu atveju?
Kai skambinausi sakė iš vyro darbovietės reikia pažymos už 3mėn.šiandiena gavau laišką,kad turiu per 30d.pristatyti nuo 2012-08 kada buvo atlikti pavedimai,kokio dydžio,kas nurodyta mokėjimo paskirtyje.
Gauti pažymų ir dar per 30d.nebus įmanoma,nes per tą laiko pakeitė tris darbovietes,kai kurios iš jų registruotos kažkokiam kaime,bet ten nieko nėra,nei buhalterės ar dar ko.Nežinočiau nei kur ieškoti.Ką daryti tokiu atveju unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 23 gegužės 2013 - 18:01
QUOTE(Erikauzas @ 2013 05 23, 18:01)
Sveikos,
norėjau paklausti gal yra kam nepavyko gauti pažymų iš vyro darbovietės,ką darėte tokiu atveju?
Kai skambinausi sakė iš vyro darbovietės reikia pažymos už 3mėn.šiandiena gavau laišką,kad turiu per 30d.pristatyti nuo 2012-08 kada buvo atlikti pavedimai,kokio dydžio,kas nurodyta mokėjimo paskirtyje.
Gauti pažymų ir dar per 30d.nebus įmanoma,nes per tą laiko pakeitė tris darbovietes,kai kurios iš jų registruotos kažkokiam kaime,bet ten nieko nėra,nei buhalterės ar dar ko.Nežinočiau nei kur ieškoti.Ką daryti tokiu atveju unsure.gif

tai galite is savo saskatos banko padaryt israsus tu dienu kai buvo daryti pavedimai 4u.gif ten juk viskas matosi,kas mokejo,kiek mokejo ,iskur mokejo mirksiukas.gif
Atsakyti
kažin ar suveiktų "tų dienų?" ar darau išrašą pagal vaiko pavardę (mokėjimo paskirtyje). paprastai taip, kad matytųsi paskutinis mokėjimas.
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2013 05 24, 17:04)
tai galite is savo saskatos banko padaryt israsus tu dienu kai buvo daryti pavedimai  4u.gif ten juk viskas matosi,kas mokejo,kiek mokejo ,iskur mokejo  mirksiukas.gif

Netinka,klausiau,sakė tik iš darbovietės pasirašytus:(
Atsakyti
as taip ir negavau,kazi laukt iki menesio galo ar skambintis jiems?
Atsakyti
Durnystė kokia tik gali būti,antstoliai nebendradarbiauja su darbdaviais,todėl nesikreips į darbovietę,VIF bankinių išrašų nepriims.Ir dabar vyras yra bedarbis ir jau nieko nebemokės,vistiek reikalauja pažymų nuo 2012m.08.tai iš kur man jas ištraukti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2013 05 27, 08:04)
Durnystė kokia tik gali būti,antstoliai nebendradarbiauja su darbdaviais,todėl nesikreips į darbovietę,VIF bankinių išrašų nepriims.Ir dabar vyras yra bedarbis ir jau nieko nebemokės,vistiek reikalauja pažymų nuo 2012m.08.tai iš kur man jas ištraukti doh.gif  doh.gif  doh.gif

paprašyk, kad antstolis tau raštu parašytų, jog jis nesikreips į darbdavius. Jei nesutiks - rašyk raštu pareiškimą ir siusk registruotu paštu, per mėnesį neatsakys - galima kreiptis į antstolių rūmus, o t.p. Soc. apsaugos mnisteriją ar kaiptenją. Nes situacija tai doh.gif doh.gif

Būna, kad pats paprašymas raštu atsakyti į klausimus išjudina situaciją, nes tai jau būna raštiškas įrodymas, kad kažkas neatlieka savo pareigos. Bent jau man buvo suveikę pas žmogėną, kuris paskui sėdo už tarnybinę veiklą. Pasakiau, kad švaistymasis puodeliais (metė į mano kaimynę - pagyvenusią moterį) nepraeis, ir kad rašto tolimesni keliai nežinomi.

Dar vienas variantas - skambink į VIF informaciją patarimo, kaip tau dabar elgtis. nu gal pakiš kokią gerą mintį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 27 gegužės 2013 - 08:47
QUOTE(Karusia @ 2013 05 27, 08:44)
paprašyk, kad antstolis tau raštu parašytų, jog jis nesikreips į darbdavius.  Jei nesutiks - rašyk raštu pareiškimą ir siusk registruotu paštu, per mėnesį neatsakys - galima kreiptis į antstolių rūmus, o t.p.  Soc. apsaugos mnisteriją ar kaiptenją. Nes situacija tai doh.gif doh.gif

Būna, kad pats paprašymas raštu atsakyti į klausimus išjudina situaciją, nes tai jau būna raštiškas įrodymas, kad kažkas neatlieka savo pareigos. Bent jau man buvo suveikę pas žmogėną, kuris paskui sėdo už tarnybinę veiklą. Pasakiau, kad švaistymasis  puodeliais (metė į mano kaimynę - pagyvenusią moterį) nepraeis, ir kad  rašto tolimesni keliai nežinomi.

Dar vienas variantas - skambink į VIF informaciją patarimo, kaip tau dabar elgtis. nu gal pakiš kokią gerą mintį.

Parašiau prašymą į darbovietę,eisiu po pietų išsiųsti.Antstolė pasakė,kad jokių pažymų nereikalaus iš darbdavio,net mokamai,nes jie nebendradarbiauja su darbdaviais schmoll.gif
Dar kartą pasiskambinau į VIF,paklausti jei nesulaukčiau atsakymo iš vyro darbovietės,ką tokiu atveju reikėtų daryti,pasakė,kad čia ne jų problemos,jei nesulauks iki birželio 21d.nebebus nagrinėjimas mano prašymas gauti išmokai.
Nesulauksiu pažymos tikrai kur nors kreipsiuosi,kokius kryžiaus kelius turi nueiti motinos baisu. doh.gif
Prieš tai buvęs vyro darbdavys,nuo atstolio kreipimosi į darbovietę negavau iš jos 3mėn.alimentų,antstolė liepė pačiai skambintis darbdaviui,taip riebiai mane pasiuntė pasakydamas norėsiu mokėsiu norėsiu nemokėsiu,paskui dalimis pervedinėjo,jau vyrui išėjus iš tos darbovietės atsiskaitė su manimi per 2mėn.
Iš vis labai palaikau tas kurios gyvena nesusituokę,kiek iš draugių pažįstamų neturėjo jokių problemų,soc.pašalpos,puse kainos darželis,maisto paketai,dar vaikų fondas ar alimentai ir gyvena ramios,o čia net to kas priklausytų negauni,kai pareikalauja pažymos apie šeimos pajamas,kur man jas gauti jei kitam žmogui jos neišduodamos.Vienu žodžiu beliks laukti pažymos iš darbovietės.Kas daugiau belieka biggrin.gif doh.gif
Atsakyti