Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(3 x mama @ 2013 03 30, 17:05)
Aciu uz atsakyma. 4u.gif Ai tiesa jis db stovi darbo birzoje ir gauna pasalpa bedarbio pasalpa. Ar is pasalpos teismas taip pat be jokiu lengvatu jam priteis islaikyma vaikams? Jo pasalpa maximali 650lt.

visa gyvenima bedarbio pasalpos negaus. Priteisia tai is bet ko, kad ir is invalido. Isieskojimas tai jau yra varzomas priklausomai nuo pajamu.
Atsakyti
o jei nors 5o ar 100 kas menesi moka?priteista abiems po 200 ,tai ir galima i VIF galima kreiptis ar moketu tai ko nedamoka tevas ?girdejau jei nors kiek moka tai fondas nebemoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2013 04 05, 07:41)
o jei nors 5o ar 100 kas menesi moka?priteista abiems po 200 ,tai ir galima i VIF galima kreiptis ar moketu tai ko nedamoka tevas ?girdejau jei nors kiek moka tai fondas nebemoka g.gif

mokės smile.gif
Atsakyti
Sveiki, esu naujoke. Noriu paklausti del pazymos is antstolio. Ar po kreipimosi reikia laukti 3 men.? Pazistama 2012 m. is antstolio gavo pazyma per savaite (atnese banko saskaitos israsa uz 3 men.).

Ar tikrai reikia laukti 3 men., kad is antstolio gauti pazyma VIF fondui?
Atsakyti
as nelaukiau 3men.nes teisma buvo pazyma is banko kad jis nemoka man.mat musu tetis uk gyvena
Atsakyti
Tikriausiai nuo anstolio priklauso. Man asmeniskai po kreipimosi i anstoli pazyma isdave praejus trims savaitems. Nes turejo sutikrinti viska 4u.gif
Atsakyti
pabandysiu rytoj kitiems antstoliams paskambinti, nes nesinoretu taip ilgai laukti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 04 16, 15:22)
Tikriausiai nuo anstolio priklauso. Man asmeniskai po kreipimosi i anstoli pazyma isdave praejus trims savaitems. Nes turejo sutikrinti viska  4u.gif

Aš pažymą gavau po trijų darbo dienų...
Atsakyti
Pasiskambinau i kelis antstolius, tai terminas iki menesio kazkur, bet tikrai ne 3 men.
Tik pasiule i VIF kreiptis pasiteirauti uz koki laikotarpi jiems reikalinga pazyma. (sekretore sake, kad kai kurioms mamos uztenka, kad tik uz 1 menesi pazyma, kitiems uz 3 men.) Reikes nuvaziuoti pasikonsultuoti su jais smile.gif
Atsakyti
Asmeniskai man reikejo uz 4 men.
Atsakyti
dabar siunčiu kas mėnesį banko išrašą mėnesiui - vieną mėnesį - kad nemokėjo, kitą mėnesį - kad mokėjo. tai kas mėnesį ir persvarsto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 17 balandžio 2013 - 11:54
QUOTE(rittusia @ 2013 04 17, 11:52)
Asmeniskai man reikejo uz 4 men.

O per kiek laiko antstolis tokia pazyma isdave?

Buvau nuvaziavusi iki VIF, tai patikino, kad jiems reikalinga pazyma, kad nemokejo alimentus daugiau nei 1 men., t.y. jei bus irasyta pazymoje 1 men. ir plius dar pora savaiciu, jiems to uzteks.
Antstolis sake israsys tokia pazyma po menesio, bet perspejo, kad vistiek po to sugrisiu pazymos uz 3 men.

Lauksiu dabar menesi, paziuresiu kaip cia baigsis smile.gif
Atsakyti