Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(barbarux @ 2013 03 28, 19:03)
Skambinau į VIF, klausiau, iš VIF gauname nuo pat jo įkūrimo, skola už du vaikus susidariusi turbūt normali. Man paaiškino, kad tai slapta info ir tokios jie neteikia, vienžo...
Ai, dar, paaiškino, kad nei užsisakyti pradėti ikiteisminį tyrimą, nei jo pagreitinti, nieko negalima, eina eilės tvarko, o kokia ta eilė, sužinoti negalima biggrin.gif

gali ir pati mama parasyti pareiskima apie vengima islaikyti vaika i policija ar i prokuratura. mirksiukas.gif , nebutinai fondas.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 03 29, 20:37)
gali ir pati mama parasyti pareiskima apie vengima islaikyti vaika i policija ar i prokuratura.  mirksiukas.gif , nebutinai fondas.

žinau, bet man reikėtų samdytis advokatą, o jie turi juristus, suinteresuotusbylos baigtimi jų naudai. Niu truputį su išskaičiavimu paskambinau ax.gif
Atsakyti
as jokiu advokatu neimiau tiesiog nuejau i policija ir parasiau pareiskima.jie prieme po kaskuripo laiko gavau laiska kvietima i apklausa kad byla jau uzregistruota.teko gal 3 kartus atvykti apklausai.byla iskelta kad savavaliskai neislaiko sunaus,nemoka priteistu alimentu.jokio advokato nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2013 03 29, 21:11)
as jokiu advokatu neimiau tiesiog nuejau i policija ir parasiau pareiskima.jie prieme po kaskuripo laiko gavau laiska kvietima i apklausa kad byla jau uzregistruota.teko gal 3 kartus atvykti apklausai.byla iskelta kad savavaliskai neislaiko sunaus,nemoka priteistu alimentu.jokio advokato nereikejo.

Mano ex tai "niekur nedirba, nieko neturi". Kažkaip jeigu jau pradėti, tai užtikrintai, todėl pamaniau, kad advokatas padėtų ax.gif . O kuo baigėsi Jūsų istorija? Moka?
Atsakyti
moka fonas jis nieko nemoka.bando mano kantrybe,gazdino man viskuo kiek tik galejo.o dabar vis pasiulymus kisa man kad tik atsiimciau pareiskima is policijos nes negali normalei gyventi.
Atsakyti
biggrin.gif As tai dar ir ieskini pareiksciau byloje, tai daliai, kuri nesumoketa man vaiku islaikymui uz visus metus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2013 03 29, 20:31)
moka fonas jis nieko nemoka.bando mano kantrybe,gazdino  man viskuo kiek tik galejo.o dabar vis pasiulymus kisa man kad tik atsiimciau pareiskima is policijos nes negali normalei gyventi.

Tai byla teisme jau ar vis dar vyksta ikiteisminis tyrimas, kuri labai daznai (aisku nevisada) po n laiko tyrimo, nutaukia? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilty: 30 kovo 2013 - 09:02
QUOTE(smilty @ 2013 03 30, 07:02)
Tai byla teisme jau ar vis dar vyksta ikiteisminis tyrimas, kuri labai daznai (aisku nevisada) po n laiko tyrimo, nutaukia? 4u.gif

Ir skusciau nutraukima visoms institucijoms. Turi ka valgyt, kuo apsirengt, isgert, masina vazineja - vadinasi ir vaikui privalo moket. tongue.gif
Atsakyti
Sveikos na pas mane dar tik skirybu pradzia bet jau zinau kad su antra puse bus karas. Del vaiku islaikymo jis jau db man grasina kad savo sodo nama perrasys kitam zmogui, isidarbins nelegaliai kad nerodyti pajamu, ir anstoliai uz alimentu skolas neatimtu namo. Zodziu jis graziuoju vaikams islaikymo moketi nesiruosia. Man idomu del vaiku islaikymo fondo nes esu beveik garantuota kad teks kreiptis i ji. Nuo kada is jo mokami pinigai ar kai isskiria? Ar dar kazkiek laiko reikes palaukti ir tik tada kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(3 x mama @ 2013 03 30, 16:33)
Sveikos na pas mane dar tik skirybu pradzia bet jau zinau kad su antra puse bus karas. Del vaiku islaikymo jis jau db man grasina kad savo sodo nama perrasys kitam zmogui, isidarbins nelegaliai kad nerodyti pajamu, ir anstoliai uz alimentu skolas neatimtu namo. Zodziu jis graziuoju vaikams islaikymo moketi nesiruosia. Man idomu del vaiku islaikymo fondo nes esu beveik garantuota kad teks kreiptis i ji. Nuo kada is jo mokami pinigai ar kai isskiria? Ar dar kazkiek laiko reikes palaukti ir tik tada kreiptis?

nuo tada, kai priteisia teismas ir bent jau menesi nemoka.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 03 30, 20:03)
nuo tada, kai priteisia teismas ir bent jau menesi nemoka.

Aciu uz atsakyma. 4u.gif Ai tiesa jis db stovi darbo birzoje ir gauna pasalpa bedarbio pasalpa. Ar is pasalpos teismas taip pat be jokiu lengvatu jam priteis islaikyma vaikams? Jo pasalpa maximali 650lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3 x mama: 30 kovo 2013 - 19:10
QUOTE(3 x mama @ 2013 03 30, 20:05)
Aciu uz atsakyma. 4u.gif Ai tiesa jis db stovi darbo birzoje ir gauna pasalpa bedarbio pasalpa. Ar is pasalpos teismas taip pat be jokiu lengvatu jam priteis islaikyma vaikams? Jo pasalpa maximali 650lt.

kiek man zinoma tai is bedarbio pasalpu ir socialiniu pasalpu neatskaiciuoja deja 4u.gif
Atsakyti