Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(pupppsis_22 @ 2013 03 28, 13:21)
as i vif kreipiausi po teismo,anstoles kai pamaciau kad jis pac nemoka o anstolei ir nieko gero nenuveike.nes jis neva nedirba,turto nera.tada parasiau i vif.sausi jau metai kai moka tai kitais metais sausi jau bus 2metai.tada jau tik vif imasi priemoniu isieskoti is tevelio pinigus.nes manau kad valstybe tikrai nenuleis ranku ir viska padarys kad tik atsimti pinigus.

geras,net nezinojau,o gaunu jau ilgiau net dveji metai biggrin.gif bet kokia man nauda is to jei jam bus iskelta byla,snipstas jei jis atsises ar dar koks panasus velnias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 28, 14:41)
geras,net nezinojau,o gaunu jau ilgiau net dveji metai biggrin.gif bet kokia man nauda is to jei jam bus iskelta byla,snipstas jei jis atsises ar dar koks panasus velnias doh.gif

Na musu tevelis tai yra vedes,turi dukra 3m.as manau jai vistik vif imsis kaska padarys ir ji daleiskime pargabens is uk ir pasodins trumpam tai tik i nauda bus.nemanau kad jis ar jo zmona nores kad sedetu.gal tada jis susimastys ir prades moketi.as nieko pries tegu pasodina,pasedi gal susimastys.taip ar taip as nieko neprarasiu.o pati jau nebezinau ko griebtis daugiau.matau kad i mano norus,darba niekas nekreipia demesio.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2013 03 28, 12:21)
as i vif kreipiausi po teismo,anstoles kai pamaciau kad jis pac nemoka o anstolei ir nieko gero nenuveike.nes jis neva nedirba,turto nera.tada parasiau i vif.sausi jau metai kai moka tai kitais metais sausi jau bus 2metai.tada jau tik vif imasi priemoniu isieskoti is tevelio pinigus.nes manau kad valstybe tikrai nenuleis ranku ir viska padarys kad tik atsimti pinigus.

supratau, na, mums jau 2 m. su trupučiu, kaip moka vif
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2013 03 28, 12:48)
Na musu tevelis tai yra vedes,turi dukra 3m.as manau jai vistik vif imsis kaska padarys ir ji daleiskime pargabens is uk ir pasodins trumpam tai tik i nauda bus.nemanau kad jis ar jo zmona nores kad sedetu.gal tada jis susimastys ir prades moketi.as nieko pries tegu pasodina,pasedi gal susimastys.taip ar taip as nieko neprarasiu.o pati jau nebezinau ko griebtis daugiau.matau kad i mano norus,darba niekas nekreipia demesio.

Na idomu ar VIF'as imsis tokiu teveliu, kurie uzsienyje sedi, nes brangiai jiems kainuos jo grazinimas (jei reiks isduoti europos aresto orderi), o valstybe manau nlb suinteresuota skirti tam lesas.
Kad pasodins, tai labai maza tikimybe, lygtinai nebent gaus, ir baudele arba viesuju darbu.
O pati irgi galite ta pati padaryti, paduoti i teisma, zinoma jei yra noras ir galimybes 4u.gif

p.s. moka VIF'as jau virs 2,5metu, nieko nevyksta is fondo puses (na arba as nezinau apie tai), kad pastumetu skolininka susimastyti doh.gif
Atsakyti
tai rasykite klausimus i vif ir susizinokite ar vyksta kaskas ar ne.
Atsakyti
man 3metus moka,pries menesi buvau iskviesta i policija apklausai,Vif byla iskele,kad jis nemoka,tai dabar laukiu kas bus toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2013 03 28, 13:41)

Gausit nuolaida darzelyje biggrin.gif
Tėvų (globėjų) prašymu atlyginimo dydis mažinamas 50 procentų, jeigu: 9.1. vaikas turi tik vieną iš tėvų (vienas iš tėvų miręs, nenurodytas vaiko gimimo liudijime, teismo pripažintas dingusiu be žinios, nežinia, kur esančiu, neveiksniu arba atlieka bausmę įkalinimo įstaigoje, vienam iš tėvų laikinai arba neterminuotai apribota valdžia), pateikus tai patvirtinančius dokumentus;
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2013 03 28, 16:39)
Tėvų (globėjų) prašymu atlyginimo dydis mažinamas 50 procentų, jeigu:  9.1. vaikas turi tik vieną iš tėvų (vienas iš tėvų miręs, nenurodytas vaiko gimimo liudijime, teismo pripažintas dingusiu be žinios, nežinia, kur esančiu, neveiksniu arba atlieka bausmę įkalinimo įstaigoje, vienam iš tėvų laikinai arba neterminuotai apribota valdžia), pateikus tai patvirtinančius dokumentus; 

čia jau kiekveiname mieste atskiri išmislai. Panevėžy lengvatos nebėra.
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2013 03 28, 17:39)
Tėvų (globėjų) prašymu atlyginimo dydis mažinamas 50 procentų, jeigu:  9.1. vaikas turi tik vieną iš tėvų (vienas iš tėvų miręs, nenurodytas vaiko gimimo liudijime, teismo pripažintas dingusiu be žinios, nežinia, kur esančiu, neveiksniu arba atlieka bausmę įkalinimo įstaigoje, vienam iš tėvų laikinai arba neterminuotai apribota valdžia), pateikus tai patvirtinančius dokumentus; 

tai mes ir taip be mokescio ten biggrin.gif bet itariu kad "kur esančiu, neveiksniu" labiausiai tiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2013 03 28, 10:21)

simet spaly bus trys metai kaip is VIF gaunu, nk jie nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2013 03 27, 21:31)
Manau, kad maza dalis kreipiasi i teisma del vengimo islaikyti ir baudziamosios bylos kelimo skolininkui, nes kryziaus kelius reik praeiti, kad skundas pasiektu teisma  doh.gif
O beje, gal kas zinote ar VIF'as jau yra iskeles nors viena byla skolininkui? Juk jie turi teise ir privalo tai daryti. Nesuprantu, kodel nesiima jokiu sankciju skolininku atzvilgiu. Kodel nesugeba pasidometi kaip Latviai sioje srityje tvarkosi, na pasukti truputi galva i sona, o ne tik laukt pinigu is mokesciu moketoju  doh.gif

Skambinau į VIF, klausiau, iš VIF gauname nuo pat jo įkūrimo, skola už du vaikus susidariusi turbūt normali. Man paaiškino, kad tai slapta info ir tokios jie neteikia, vienžo...
Ai, dar, paaiškino, kad nei užsisakyti pradėti ikiteisminį tyrimą, nei jo pagreitinti, nieko negalima, eina eilės tvarko, o kokia ta eilė, sužinoti negalima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 28 kovo 2013 - 21:08
vakar gavau pervedimą
swed panevežys
Atsakyti