Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 27, 14:22)
ikrito katik swedbankas 4u.gif
ridara patariu kreiptis rastu i anstoliu rumus issaiskinimo man atrodo nesamone schmoll.gif

GAVOME IR MES drinks_cheers.gif
AŠ SKAMBINAU ANSTOLEI, SAKĖ KAD NUTRAUKS TOLIMESNĮ DARBĄ( KOKĮ?!), JEI NEUŽMOKĖSIU, Į EL. PAŠTĄ ANSTOLEI PARAŠIAU, VISKĄ IŠDĖSČIAU, BET ATSAKYMO JOKIO NESULAUKIU IŠ JOS...
Atsakyti
ikrito ka tik
Atsakyti
QUOTE(ridara @ 2013 03 27, 14:36)
AŠ SKAMBINAU  ANSTOLEI, SAKĖ KAD NUTRAUKS TOLIMESNĮ DARBĄ( KOKĮ?!), JEI NEUŽMOKĖSIU,  Į EL. PAŠTĄ ANSTOLEI PARAŠIAU, VISKĄ IŠDĖSČIAU, BET ATSAKYMO JOKIO NESULAUKIU IŠ JOS...

as suprantu kad kreipetes i anstole bet patariu kreiptis i ju valdzia anstoliu rumus.rastu isdestyti ir issiusti,dar vienas budas nueiti i priemima pas savo isrinkta seimo nari rajone(mieste)ir jam iteikti rastu isdestyta situacija,jis turetu tuos rastus perduot kam reikia bei gal duos patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 27, 15:04)
as suprantu kad kreipetes i anstole bet patariu kreiptis i ju valdzia anstoliu rumus.rastu isdestyti ir issiusti,dar vienas budas nueiti i priemima pas savo isrinkta seimo nari rajone(mieste)ir jam iteikti rastu isdestyta situacija,jis turetu tuos rastus perduot kam reikia bei gal duos patarimu 4u.gif

As negavau dar,jusu swed bankas mamytes?
Atsakyti
QUOTE(ridara @ 2013 03 27, 15:36)
AŠ SKAMBINAU  ANSTOLEI, SAKĖ KAD NUTRAUKS TOLIMESNĮ DARBĄ( KOKĮ?!), JEI NEUŽMOKĖSIU,  Į EL. PAŠTĄ ANSTOLEI PARAŠIAU, VISKĄ IŠDĖSČIAU, BET ATSAKYMO JOKIO NESULAUKIU IŠ JOS...

o koki jie dabar darba daro??? nesamone tai jei dokumentai pateikti i VIF viskas, cia jau VIF ipareigoti anstoliai turi iskoti? Bent jau mano supratimu. Tai man kai anstole isdave dokumentus kurios i VIF pristatyt tai ir viskas - daugiau jokiu reikalu sujais neturejau. Pradziai sumokejau uz tai kad atsyt jie bande surast skolas kurios susidare nuo skirybu pradzios. ties to ir baigesi ju darbas. O kas tau is to kad nutrauks ta tolimesni darba - tai tegul nutraukia, gi visvien manau nesitiki kad kada nors jei is ex istrauks visa susikaupusia skola..
Papildyta:
jeee swedbank Kaunas, gavau smile.gif
Atsakyti
seb bankas jau gavome ir mes pinigelius,valio
Atsakyti
QUOTE(mocyte007 @ 2013 03 27, 16:26)

swed'as gavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocyte007 @ 2013 03 27, 15:26)

swed 4u.gif
Atsakyti
as taip pat gavau,pagaliau 4u.gif
Atsakyti
Gavau. Swedbankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 27, 15:04)

ačiū už patarimą, būtinai pasinaudosiu, jei kils daugiau nesklandumų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gidli @ 2013 03 27, 15:31)
o koki jie dabar darba daro??? nesamone tai jei dokumentai pateikti i VIF viskas, cia jau VIF ipareigoti anstoliai turi iskoti? Bent jau mano supratimu. Tai man kai anstole isdave dokumentus kurios i VIF pristatyt tai ir viskas - daugiau jokiu reikalu sujais neturejau. Pradziai sumokejau uz tai kad atsyt jie bande surast skolas kurios susidare nuo skirybu pradzios. ties to ir baigesi ju darbas. O kas tau is to kad nutrauks ta tolimesni darba - tai tegul nutraukia, gi visvien manau nesitiki kad kada nors jei is ex istrauks visa susikaupusia skola..
Papildyta:

taip, išdavę pažymą fondui pasakė, kad su anstoliu daugiau jokių reikalų negali būt, o dabar še tau... aš tos pačios nuomonės buvau ir pasirodo neviena taip galvoju... bet dabar juk visur peša lt iš žmogaus, bet kad tiek, tai tikrai ir pati nesitikėjau...
Atsakyti
QUOTE(Gidli @ 2013 03 27, 15:31)
Papildyta:

O ju vat toks darbas, kad kai ex netycia pames lituka kita, tai reiks pazymos VIF'ui is antstolio, kad ex mokejimas buvo vienkartinis, ir sekanti menesi iplauku nebuvo. Alimentu beje VIF'as pats irgi neindeksuoja, jiems reikia pazymos is antstolio.
Nutrauksite byla pas antstoli - kaip irodysite, kad ex nemoka priteistu alimentu? Garsiai reksite ir mojuosite banko israsais, kad va nieko negavau, o ex sakys, as jai vokeli i rankas paduodavau kai laiptineje vieni susitikdavome.
Po 5 ar 10 metu noresite kreiptis i teisma, kad iskeltu ex baudziamaja uz tycini vengima moketi teismo priteistus alimentus, ir ka.... phs...
Galima kreiptis i kita antstoli, nes siuo atveju, jei buvo kreiptasi tik del alimentu isieskojimo, tai suma svelniai tariant, per didele. Paprasyciau detalios isklotines is ko ta suma susideda.
Taip, sutinku, jei oficialiai nedirba, turto neturi, antstolis nelabai ka ir padarys, bet musu salies biurokratijos aparatui popiereliu reik oficialiu ax.gif
Atsakyti