na ko gero šiandien niekas negavo...
QUOTE(ramuniuke33 @ 2013 03 26, 18:38)
na ko gero šiandien niekas negavo...
na kad ne,bent jau nieko negirdejau is laukianciuju
Vilnius. Negavau kolkas
QUOTE(sleeta @ 2013 03 26, 17:16)
as siandien net su drauge perkalbejau,kad jei jau toki fonda ikure,tai turejo numatyt visus uz ir pries,pliusus ir minusus,nes matyt neatsakingu teveliu vis daugeja,o jei fonde nera ismokom pinigeliu tai manau ne vaikai turi kenteti del to,pikta labai
o mums po dvejų metų atėjo iš anstolės laiškas-siųlymas apmokėti anstolio darbą, už tai kad ieškojo alimentų, kurių taip ir neišieškojo... o prieš porą metų , kai tvarkiausi popierius, sakė, kad man nemokamai viskas bus... dabar jau anstolė pareiškė, kad gaunu iš fondo ir kad galiu apmokėt jos darbą... o vaiko tėvas dirba nelegaliai ir alimentų nemoka... tai tegul su tuo ką nors daro... nėra žodžių
Siaip tai nera normaliu istatymu pazabot nemokius tevelius. O mums kaip mamoms negali buti taip,kad pinigu nera. Valgyt aprenkt reike mazuosius. O va dabar ir sventes bus ant vienu musu galvu.
QUOTE(ridara @ 2013 03 27, 08:41)
o mums po dvejų metų atėjo iš anstolės laiškas-siųlymas apmokėti anstolio darbą, už tai kad ieškojo alimentų, kurių taip ir neišieškojo... o prieš porą metų , kai tvarkiausi popierius, sakė, kad man nemokamai viskas bus... dabar jau anstolė pareiškė, kad gaunu iš fondo ir kad galiu apmokėt jos darbą... o vaiko tėvas dirba nelegaliai ir alimentų nemoka... tai tegul su tuo ką nors daro... nėra žodžių
Įdomiai čia pas tave Kokios sumos prašo?
QUOTE(ridara @ 2013 03 27, 07:41)
o vaiko tėvas dirba nelegaliai ir alimentų nemoka... tai tegul su tuo ką nors daro... nėra žodžių
jeigu žinai kur dirba - gali užsiundyti visas kontoras. Po poros patikrinimų ir draugiško paaiškinimo savininkui, net jei ir bus neįkliuvę - įdarbins legaliai.
na šiandien ir dar niekas ko gero negavo....
QUOTE(raimuxe @ 2013 03 27, 10:49)
Įdomiai čia pas tave Kokios sumos prašo?
612lt
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2013 03 27, 10:59)
jeigu žinai kur dirba - gali užsiundyti visas kontoras. Po poros patikrinimų ir draugiško paaiškinimo savininkui, net jei ir bus neįkliuvę - įdarbins legaliai.
nežinau, nes kitas miestas, tik pats sako, kad dirba nelegaliai, o kur-nepasako
QUOTE(ridara @ 2013 03 27, 13:26)
612lt
Papildyta:
Papildyta:
bet tai cia biski sumele, o tai kai tvarkei dokumentus ar mokejai ka nors?
QUOTE(Gidli @ 2013 03 27, 13:02)
bet tai cia biski sumele, o tai kai tvarkei dokumentus ar mokejai ka nors?
ne, nes buvau pristačiusi pažymą, kad socialiai remtina ir pasakė, kad viskas bus nemokamai, o štai po kelių metų ateina toks siurprizas...
ikrito katik swedbankas
ridara patariu kreiptis rastu i anstoliu rumus issaiskinimo man atrodo nesamone
ridara patariu kreiptis rastu i anstoliu rumus issaiskinimo man atrodo nesamone