Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Algyte @ 2013 02 19, 09:30)
Tai jeigu moka kas antra menesi - tai ne einamojo menesio alimentai, o pirma turetu buti nurasoma nuo susikaupusios skolos, bent logiskai galvojant  g.gif

VIF'as taip negalvoja. Reikia informuoti VIF, o jie skaito tai kaip einamojo periodo gautas islaikymas, nesvarbu, kad skola kaupiasi ir jau desimt tukst.
Atsakyti
Smilty, o jeigu sio menesio pavedime bus nurodyta, kad islaikymas uz 2012 m. 05 men pvz g.gif ?
Atsakyti
nu gerai, tai dabar jei darboviete pervede dvieju menesiu atlyginima exui, kuris pervestas man ir virsija vieno menesio islaikyma, tai turiu pranesti ir nutraukti??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2013 02 20, 13:31)
nu gerai, tai dabar jei darboviete pervede dvieju menesiu atlyginima exui, kuris pervestas man ir virsija vieno menesio islaikyma, tai turiu pranesti ir nutraukti??? doh.gif

g.gif pranesti turbut turite g.gif g.gif

Mum buvo,kad ex isejo is darbo, tai imone,kur jis dirbo, pervede pirma is algos iskaiciuotus alimentus ir poto pervede is iseitiniu iskaiciuota pinigu suma, tai per viena menesi gavosi virs 300 lt. Kadangi priteista 400lt, VIF pervede nepilnai 100lt.
Atsakyti
Sveikos:) Na ka,bandom laukti siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2013 02 20, 09:19)
Smilty, o jeigu sio menesio pavedime bus nurodyta, kad islaikymas uz 2012 m. 05 men pvz  g.gif ?

Del sventos ramybes siulyciau pasiskambinti ir pasiklausti. Mano atveju nenurodo uz koki laikotarpi, tik nurodo, kad tai alimentai. Ir perveda kada nori ir kiek nori. Ir "zaidziam" kiekviena ar kas antra menesi su VIF'u doh.gif As juos informuoju, jie keicia ismokos dydi atitinkamai.
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 02 22, 10:12)
Sveikos:) Na ka,bandom laukti siandien 4u.gif

Ar gavo nors viena mamyte pinigelius?bent jau pas ka swed bankas
Atsakyti
Pas man swedas,bet dar nera..tikriaus negausim sian.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 02 22, 16:18)

sveikos mamytės,buvau ūb,daba danske,nu laukiu ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 02 22, 16:18)

Ko gero,siandien nesulauksim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 02 20, 00:25)
drinks_cheers.gif pozityvumas gerai 4u.gif

blėsta ir mano pozityvumas verysad.gif
Atsakyti
Zinokit pagalvojau,jog gali but ir pirmadieni nesulauksim g.gif jei aplamai neuzlaikys.. doh.gif
Atsakyti