Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(ramuniuke33 @ 2013 01 28, 16:16)
ar šiandien kas nors jau gavote ?

Velgi skambinau,be penktadienio sake nebus schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Moncyte007 @ 2013 01 28, 09:54)
Mamytes,kurios negavote pranesiu jums.Skambinau penktadie,ir klausiau,tai sake kurios gauna jau keli metai pinigelius toms pirmoms ir pervede.O kurios gauna nesenei tai nelabai ir gausim,nes pinigeliu neusteko,neturi pinigu mums. schmoll.gif

Diskriminacija kazkokia doh.gif . Rusiuoja zmones.senai nesenai,ir ten rusiuoja aggressive.gif
Atsakyti
Tai nors paskelbtų , kad vėluos , nes nėra pinigų .
KAM TADA SAVO PUSLAPĮ RAŠO JOG PERVEDAMA 22-25 DIENOMIS g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuke33 @ 2013 01 28, 19:04)
Tai nors paskelbtų , kad vėluos , nes nėra pinigų  .
KAM TADA SAVO PUSLAPĮ RAŠO JOG PERVEDAMA 22-25 DIENOMIS  g.gif

Daug jie ten ka raso,tikra diskriminacija viniems anskciau veda laiku,kitoms mamytems duokit jus valgyti is kur norite taip iseina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Moncyte007 @ 2013 01 28, 08:54)
Mamytes,kurios negavote pranesiu jums.Skambinau penktadie,ir klausiau,tai sake kurios gauna jau keli metai pinigelius toms pirmoms ir pervede.O kurios gauna nesenei tai nelabai ir gausim,nes pinigeliu neusteko,neturi pinigu mums. schmoll.gif

nusisneka ne kitaip jau pastebejau kaip kad ana karta velavo .vienom sake viena kitom kita o buvo trecia.as galima sakyt nauja bet kaip uzsiemiau oficialiais kanalais dabar nediskriminuoja nauja ar sena.esu nauja pagal juos bet jau gaunu laiku antras men(tfu tfu)
o jus tikrai naujos?praeita men gavot uz kelis men?nes tada (pagal juos)galite tiketis panasia diena MENESIO KAIP PRIES TAI GAVOT.bent man taip sake ir buvo.jos arba nespeja dirbt arba tyngi dyrbt...krc saras kontora
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 01 28, 20:58)
nusisneka ne kitaip jau pastebejau kaip kad ana karta velavo .vienom sake viena kitom kita o buvo trecia.as galima sakyt nauja bet kaip uzsiemiau oficialiais kanalais dabar nediskriminuoja nauja ar sena.esu nauja pagal juos bet jau gaunu laiku antras men(tfu tfu)
o jus tikrai naujos?praeita men gavot uz kelis men?nes tada (pagal juos)galite tiketis panasia diena MENESIO KAIP PRIES TAI GAVOT.bent man taip sake ir buvo.jos arba nespeja dirbt arba tyngi dyrbt...krc saras kontora

As uz lapkriti gavau normalei,kaip ir visos.pirma karta gavau.dabar uz gruodi veluoja ir pasake,kad nera pinigu.Typo pirma pervede toms kurios gauna jau senei.O mums perves tada kai biudzete bus pinigu.na kai valdzia perves schmoll.gif
Atsakyti
kažkokia nesąmonė , juk visos auginam vaikus, o čia dabar galvok kada bus schmoll.gif , o gal išvis tik kitą mėn už 2 gausim doh.gif
jokios tikslios info neteikia verysad.gif
Atsakyti
Tikrai pikta. Tokius kelius reikejo nueiti del tu 195Lt. vaikui, o nuejus ta kelia,ir vel kazkokios nesamones. Jei veluotum susimoketi uz koki nors mokesti,is kart pradetu kapseti delspinigiai. O mus aisku, galima skriausti. Jiems tie 195Lt. nusi......., o mums issigelbejimas.
Atsakyti
as nesuprantu kaip gali trukt pinigu juk nauji metai naujas biudzetas ir gauti papildomi pinigai pernai doh.gif man atrodo jos nespeja nenori ae kaip kitaip nedirba..gaila vaiku..
Atsakyti
teisybės nėra schmoll.gif
Atsakyti
ką tik gavau
SWED
Atsakyti
Vilnius. Gavau gavau clap.gif clap.gif
SWEDBANKas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 30 sausio 2013 - 17:18