Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

pervede ir mum, parasyta kad uz spali
Atsakyti
gal už lapkritį laiku bus
Atsakyti
QUOTE(ridara @ 2012 12 17, 18:55)
gal už lapkritį laiku bus

Cha, puoliau ir aš žiūrėti, gal už lapkritį moka, bet ne, tikiuosi, laukti nereikės blush2.gif
Atsakyti
mes uz spali dar negavome verysad.gif
Atsakyti
mes ir gavom už spalį, idomu ar bus už lapkritį, šiaip jaučiu jie nori atsiskaityti iki naujų su visais..

ps melisa matyti veidai smile.gif kur dingot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa87 @ 2012 12 17, 21:32)
mes uz spali dar negavome verysad.gif

tikiu, nepykit, bet taip iš visur spaudžia, kad netyčia išsprūdo verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
i kokius bankus jus gavote?
i seb negavau sad.gif
Atsakyti
PAGALIAU gavau uz spali katik.reikia melstis kad laiku uz lapkriti gautume. mano seb
Atsakyti
QUOTE(Kieliuke @ 2012 12 17, 10:51)
Laukiam pinigu dar ar jau nesitiket uz spali. As jau sekmadieni skambinau vt pradejau derybas del leidimo gyvent uzsieni. Manau baigs mokslus siais mokslo metais ir emigruot. Ner ko cia egzistuot

Kiek zinau tevo leidimas reikalingas tik tuo atveju,jai ira ne Šengeno šalis g.gif arba vaiku gyvenamojio vieta nustatyta ne su jumis g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 12 18, 11:07)
Kiek zinau tevo leidimas reikalingas tik tuo atveju,jai ira ne Šengeno šalis  g.gif arba vaiku gyvenamojio vieta nustatyta ne su jumis  g.gif

Na mes vyktume i Anglija. Ir leidimo nereikia jei tik laikinai iki 3 men. Bent tiek pavyko nete surast. Galvoju po nauju i vaiku veises nuvykt tiksliai susizinot. Bet man atrodo,kad jis duos ta leidima.
Atsakyti
QUOTE(Kieliuke @ 2012 12 18, 15:03)
Na mes vyktume i Anglija. Ir leidimo nereikia jei tik laikinai iki 3 men. Bent tiek pavyko nete surast. Galvoju po nauju i vaiku veises nuvykt tiksliai susizinot. Bet man atrodo,kad jis duos ta leidima.

As taipat sausio pabaigoje isvaziuoju tavo kryptim,man nereikia jokio jo leidimo nes anglija europos sajunga,teismo sprendimu mano dukros gyvenamoji vieta nustatyta su manimi,beto ira jusu vaiko tevas nemokus kiek suprantu g.gif koki gali buti priestaravimai?jai jis savo vaikui neteikia materelinio islaikymo,tokiu atveju net apriboti tevui teises galima ir jo sutikimo nereiktu i kitas salis 4u.gif tad pirmiau galit pasidometi vaiku teisese,jums turetu tapaty ir pasakyti,na aisku jai teismo sprendimu vaiko gyvenamoji vieta ne su jumis tada gali ir reikti sutikimo
Atsakyti
QUOTE(DOLRIN @ 2012 12 18, 13:18)
As taipat sausio pabaigoje isvaziuoju tavo kryptim,man nereikia jokio jo leidimo nes anglija europos sajunga,teismo sprendimu mano dukros gyvenamoji vieta nustatyta su manimi,beto ira jusu vaiko tevas nemokus kiek suprantu g.gif koki gali buti priestaravimai?jai jis savo vaikui neteikia materelinio islaikymo,tokiu atveju net apriboti tevui teises galima ir jo sutikimo nereiktu i kitas salis  4u.gif tad pirmiau galit pasidometi vaiku teisese,jums turetu tapaty ir pasakyti,na aisku jai teismo sprendimu vaiko gyvenamoji vieta ne su jumis tada gali ir reikti sutikimo

Gyvenama vieta nustatyta su manim.
Atsakyti