Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

o mane vel beria per pms doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, paskutiniais metais mane irgi žiauriai bėrė: skruostai, smakras, smilkiniai. Spuogeliai įvairiausi, bet dauguma inkštiriniai. Buvau išbandžiusi aibę priemonių, bet vistiek visąlaik jaučiausi kaip per brendimą. Deja, dėl visai kitos priežasties, į gyvenimą teko pažvelgti visai kitaip. To rezultatas - akivaizdžiai sumažėjęs bėrimas ( per 20 dienų beveik išnyko), paskaitėjusi veido oda. taigi, pirmiausia pradėjau gerti vaistažolių arbatą 2 šaukštai medetkų, šaukštas dilgėlių ir šaukštas kraujažolės litrui vandens (norma vienai dienai), taip pat pradėjau gerti šviežiai spaustas įvairių vaisių ir daržovių sultis, viena iš sudedamųjų dalių - salieras. Patikėkit manim, rezultatas stulbinantis. Daugiau jokie mitybos įpročiai nepakito, jokių produktų neatsisakiau, papildų negeriu. Tiesiog stiprindama vieną galą, atradau kas gydo ir kitą smile.gif. Visgi manau, kad kraujažolė ir salieras čia daugiausia prisidėjo ir tai tik 20 dienų... smile.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Noriu pasidalinti ir savo patirtimi kovojant su spuogais... bėrė daug metų, bet kažkaip labai nekreipdavau dėmesio, buvau kažkada labai labai seniai 2-oje ligoninėje pas dermatologę, bet tada ten buvo keli spuogeliai, ir dermatologė nuramino, kad viskas pas mane gerai. Nuo šios vasaros pradėjo žiauriai berti smakrą.. aplink lūpas. tiesiog negalėdavau išsižioti, skausmas buvo didelis. nusprendžiau apsilankyti pas privačia dermatologę. išrašė skinoreno ir duaco, po kelių savaičių situacija pasidarė dar blogesnė nei prieš tai, tiesiog spuogas ant spuogo. Tada išrašė doksiciklino, gėriau dvi savaites, tačiau vėl nieko nepadėjo.. nusiuntė pasidaryti patogeninės bakterijos tyrimą, tačiau niekas ten neaugo, rezultatai buvo geri,apsilankiau pas ginekologę, ten taip pat viskas puiku. tada apsilankiau pas kitą dermatologą, vėl išrašė doksiciklino, jį jau geriu apie mėnesį,(dar gersiu apie gerą mėnesį ) ir jaučiu didelį pagerėjimą, vartoju duac, ir situacija daug daug geresnė smile.gif kitą savaitę užsirašiau į lazerio procedūras, kad lazeris apmažintu bakterijas, ir galbūt susitvarkys oda, tikiuosi biggrin.gif aišku gal netaps oda skaisti ir tobula, bet bent jau tikiuosi nebus gėda žmonėms į akis žiūrėt su tokiu veideliu.. biggrin.gif
Atsakyti
Ką merginos naudojate kai po spuogų lieką raudonos dėmelės, joms išnaikint ar nuramint bent tas odos vietas greičiau, ką nors ne namų gambybos?
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2013 01 02, 15:22)
Ką merginos naudojate kai po spuogų lieką raudonos dėmelės, joms išnaikint ar nuramint bent tas odos vietas greičiau, ką nors ne namų gambybos?

Sveika, man nuo demeliu labai padėjo Avene Cleanance K. Nuomonės kaip skaitinejau forumuose įvairios, bet kol nepabandysite- nežinosite smile.gif Taip pat dar naudoju cinko tepaliuka smile.gif
Atsakyti
O alus skatina spuogų augimą?
Atsakyti
sakykit ka norit bet vakar pasidaviau pagundom nes turejau grazia oda ir galvoju aj gal neisbers, geriau kavos su laseliu pieno, valgiau pirato aki su kiausiniu ir torto. atsikeliau su dviem poodiniais spuogais ant zando doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 05 sausio 2013 - 18:39
QUOTE(guodzik @ 2013 01 05, 19:39)
sakykit ka norit bet vakar pasidaviau pagundom nes turejau grazia oda ir galvoju aj gal neisbers, geriau kavos su laseliu pieno, valgiau pirato aki su kiausiniu ir torto. atsikeliau su dviem poodiniais spuogais ant zando  doh.gif

Mane irgi beria nuo pieno produktų, nors juos mėgstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2013 01 05, 18:47)
O alus skatina spuogų augimą?

iš patirties manau, kad taip 4u.gif
Atsakyti
Daug žmonių skundžiasi jog beria nuo saldumynų. Nors jei riebi oda mažai ką padaryti galima kai kurie žmonės kreipiasi į lazerines procedūras, sako veiksminga.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 01 05, 22:21)
iš patirties manau, kad taip 4u.gif

Ir man taip atrodo. Tik įdomu, ar čia konkrečiai nuo alaus medžiagų? g.gif Iš viso tada nei pieno, nei alaus, nei kokių gėrimų negalima gelti, belieka tik vanduo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As irgi kovoju su spuogais. Bet pas mane yra keli sone ir sone smakro vienoje ir kitoje puseje. Pranyksta vienas issikelia kitas. Ir taip pasaka be galo. Labai mazai geriu vandens, tai nuo siandien uzsibreziau tiksla 1,6 l per diena. Nesuprantu saldumynu isvis nevalgau. Taciau gal pastebejau, kad nuo pieno produktu labiau isberia. Geriau kontraceptikus neatsimenu, kad butu buve geriau. Bet as kazkaip galvoju, kad cia man susije su hormonais kazkas. Nes grynai visda tose paciose vietose keliasi. Jau 2men naudoju visiskai kita kosmetika o.d.a kremas 7%, aktivus prausiklis 7% ir Kremas su Ichtiolu spuoguotai odai AHA 12% kuri tepu tik ant isdygusio spuogo. Atrodytu lyg odos bukle ir pagerejo... Bet vienas kitas pries mm vis islenda doh.gif o kokius merginos naudojate papildus?? Nes velgi mano nuomone pamirsutine odos prieziura gerai, bet problemu neissprendzia iki galo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 06 sausio 2013 - 16:01