Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 06 14, 09:30)
As dariausi rugstinius valymus pries kokius 7 m.,tai irgi buvo kursas,eidavau kiekviena pirmadieni apie 5-10 kartu
,priklause nuo odos bukles.dar papildomai geriau antibu kursa,kad pavalytu is vidaus,o nakciai tokia suplaktyne-baltuske dedavausi, kad greiciau pasviesetu randai po spuogeliu.ir kazkur pusej metu-metams uztekdavo,bet po to vel grizdavo jie doh.gif
gydytoja ramino,kad pagimdysiu,viskas issispres,bet jau 2 vaikiukai,ir tas pats, reiskias .kol is vidaus nesusitvarkysiu ,nieko nebus schmoll.gif

na kad manes nebertu taip nera, bet pavieniai tai kaip pavieniai, greit uzsigydau, svarbiausia kad tu giliai tunanciu mazeja smile.gif
ir man kosmetologe sake ateiti kazkur kas 2-3 menesius pasidaryti po procedura, gal net kelias kad vel neuzsileisti smile.gif
Atsakyti
Mane baigia uzkankint besikemsancios poros...net nuo norevos drekiklio kuris non camedogenic,galu gale naudoju tik juodaji afrikos muila pakaitom su neutrogenos prausikliu,uzsisakiau babe stop akne poras sutraukianti losjona ir balansuojanti drekikli,nes drekinimo reikia,ir pagaliau nebespaudau odos,taip greiciau uzgyja ir demiu nebelieka,daug vilciu dedu i babe kosmetika,laukiu.gal turite atsiliepimu kas naudojate,nes radau labai mazai info.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 06 20, 22:09)
Mane baigia uzkankint besikemsancios poros...net nuo norevos drekiklio kuris non camedogenic,galu gale naudoju tik juodaji afrikos muila pakaitom su neutrogenos prausikliu,uzsisakiau babe stop akne poras sutraukianti losjona ir balansuojanti drekikli,nes drekinimo reikia,ir pagaliau nebespaudau odos,taip greiciau uzgyja ir demiu nebelieka,daug vilciu dedu i babe kosmetika,laukiu.gal turite atsiliepimu kas naudojate,nes radau labai mazai info.

Koki Noreva drekikli naudojote? g.gif As pastebejau, kad man vistik kemsa Noreva Exfoliac atkuriamasis kremas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 06 20, 22:09)

na non comedonic neužtikrina, kad porų neužkimš. Apskritai, rašo, kad rašyt.
Reikėjo pirmiausia pasidomėt Babe stpo Akne balasuojančiu drėkikliu. Sudėtis.
Vienas iš aktyvių ingredientų cinkas, kuris šiaip odą sausina. Matizuojanti pudra taip pat odą sausins, nebereikalo matizuojančios priemonės skirtos riebiai odai. Iš neaktyvių visai netoli sudėties pradžios cyclohexasiloxane, kuris trumpai tariant silikonas. Na jei poros linkusios kimštis, silikonas tikrai nėra geriausia išeitis.
Toliau ir nenagrinėjau smile.gif
Jei poros linkusios kimštis, naudokit lengvesnės konsistencijos priemones. Yra losjonai, serumai, geliai
Papildyta:
kaip drėkinanti priemonė sakyčiau netikus. O sausinančios priemonės, apskritai, blogai
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 06 21, 10:51)
Koki Noreva drekikli naudojote? g.gif  As pastebejau, kad man vistik kemsa Noreva Exfoliac atkuriamasis kremas doh.gif .

apie ta pati kalbam mano noreva exfoliac reconstructive cream,aciu Vitulka,dabar jau saukstai po pietu,arba tiks arba ne
Kaip tada issirinkti drekikli,jeigu uzrasas non camedogenic nieko nereiskia,o sudetyje gaudausi mazai,tiek kad parafinum liquidum blogis zinau,kas dar blogai?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 06 21, 16:40)
apie ta pati kalbam mano noreva exfoliac reconstructive cream,aciu Vitulka,dabar jau saukstai po pietu,arba tiks arba ne
Kaip tada issirinkti drekikli,jeigu uzrasas non camedogenic nieko nereiskia,o sudetyje gaudausi mazai,tiek kad parafinum liquidum blogis zinau,kas dar blogai?

aš naudoju noreva aquareva, nepastebėjau , kad kimštų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2013 06 21, 12:22)
na non comedonic neužtikrina, kad porų neužkimš. Apskritai, rašo, kad rašyt.
Reikėjo pirmiausia pasidomėt Babe stpo Akne balasuojančiu drėkikliu. Sudėtis.

jūs turėjote jį?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 21, 16:52)

jūs turėjote jį?

ne, kremų aš jau porą metų nenaudoju, nes taip ir neradau, kuris man porų nekimštų. Geliai, serumai ir tai tik panagrinėjus sudėtis, nors biškuti
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 06 22, 11:18)
ne, kremų aš jau porą metų nenaudoju, nes taip ir neradau, kuris man porų nekimštų. Geliai, serumai ir tai tik panagrinėjus sudėtis, nors biškuti

As taip pat nenaudoju kremu jau pora metu, nei serumu, nes nuo visu ju, kad ir paciu lengviausiu, kimsdavosi poros... Naudoju aliejus.. bet viena kosmetologe prigasdino, kad nuo ju viena diena man bus ''labai blogai'' g.gif o jau 2 metai, kaip viskas labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievagele @ 2013 06 22, 12:08)
As taip pat nenaudoju kremu jau pora metu, nei serumu, nes nuo visu ju, kad ir paciu lengviausiu, kimsdavosi poros... Naudoju aliejus.. bet viena kosmetologe prigasdino, kad nuo ju viena diena man bus ''labai blogai''  g.gif o jau 2 metai, kaip viskas labai gerai  biggrin.gif

mano antakistė buvo labai pasinešus ant natūralių aliejų, jai per 40 m., bet dabar atsižegnojo, sakė oda dribt pradėjo, poros didesnės pasidarė, pavargus pasidarė. Dabar vėl grįžo prie nenatūralių kremų biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti