Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Tai jo, pasiskaičius ko negalima valgyti dėl spuogų, apskritai paranoją maistui galima įsivaryti.
Atsakyti
QUOTE(burbaπti @ 2012 12 14, 16:09)
Atskiriu labai paprastai. Maitinausi vasara beveik vien darzovem ir dabar kartais taip padarau kokia savaite ir per ta laika nieko neiskyla. Tik atsigeriu pienio, suvalgau kiausini, pyraga, torta ir dar daug ka ir jau kita ryta spuogas. Sutapimas?

taip. man tas pats. kava geriu su soju grietinele 4u.gif ir visiskai nebevalgau jokiu jogurtu, sureliu, varskes, grietines ir pan. nuo sokolado manes nelabai beria kaip ir nuo batonu g.gif
Atsakyti
man nuo maisto labiausiai ir kyla spuogai. Praeitą savaitę valgiau studentų maistą ir varškės sūrelį, tai atsirado 5-7 spuogai. Jeigu tokių produktų nevartojų, tada visą laiką turiu vieną arba du spuogus. Jeigu vartoju saldumynus, limonadus, kavą, majonezą, kečupa, tada jokia kosmetika nepadeda.

Kiek teko lankytis pas skirtingus dermatologus ir kosmetologus visi kaip susitarę teigia, kad maistas neturi įtakos spuogų susidarymui. Aš dabar niekur gydytis neinu, nevalgau saldumynų ir situacija labai pagerėjusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 15 gruodžio 2012 - 13:03
QUOTE(Victorious @ 2012 12 14, 15:29)
Gal galima placiau apie "Maca"? Koks buvo poveikis?
"Vitex" zoleles taip pat domina. Lauksiu atsiliepimu veliau. 4u.gif

vitex čia kaip agnukastonas, reguliuoja lyt.hormonus. man nuo macos buvo daugiau energijos ir labiau norėjosi meilės 4u.gif

QUOTE(burbaπti @ 2012 12 14, 16:46)
Labas. Ar pastebit, kad spuogai daznai kyla nuo maisto?

pastebiu, man ypatingai nuo saldumynų ir riebių patiekalų.

QUOTE(burbaπti @ 2012 12 14, 17:06)
As nesuprantu kodel, bet pastebiu. Isgeriu kavos su pienu, kita diena buna spuogas. Suvalgau kiausiniu, buna spuogu turbut nuo kiausiniu doh.gif Nebuna tik nuo vaisiu ir nuo darzoviu praktiskai. Cia reiktu suprasti kaip alergija ar maisto organizmas netoleruoja ar kas yra?

kava išbalansuoja hormonus

o aš kaip lankiausi pas odos gyd. dėl spuogų, pasakė, kad maistas turi reikšmės vengti saldumynų, ir nevalgyti ant hormonų, kombikormų užaugintų mėsos, ypatingai vengti visų vištienos produktų.
Atsakyti
Tai netgi dažnai po gero maisto pats jaučiu, kaip kažkas vyksta veido odoje. Kad ir dabar, tris kotletus, bulvių su grietine, morkų mišrainės ir kekso šiek tiek su arbata užvalgius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbaπti @ 2012 12 14, 16:06)
As nesuprantu kodel, bet pastebiu. Isgeriu kavos su pienu, kita diena buna spuogas. Suvalgau kiausiniu, buna spuogu turbut nuo kiausiniu doh.gif Nebuna tik nuo vaisiu ir nuo darzoviu praktiskai. Cia reiktu suprasti kaip alergija ar maisto organizmas netoleruoja ar kas yra?

Kava su pienu mano odai peilis. doh.gif Jau daugiau kaip metai praktiskai nebevartoju pieno produktu, galiu pasakyti zenkliai odai pasitaise. Anksciau savaite pries mmm pasirodydavo 3-4 spuogai ant smakro, dabar tik kas antra men. koks 1 nenaudelis iskyla.
Sokoladas ir saldumynai man kol kas nekenkia, valgau kiekviena diena. blush2.gif
Atsakyti
mane taip pat beria nuo vistienos, ypac pomidoru, na cia kaip ir pagal kraujo grupe tie produktai, kazkur buvau skaicius straipsni su isvardintais produktais kurie sukelia alergines reakcijas organizme ir tikrai pastebejau kad nuo ju isberia. taip kad manau, jog pasidarius pilna maisto netoleravimo testa butu galima susitvarkyti berimo problema, manau jau zinau kam taupysiu pinigus.. doh.gif
Papildyta:
o siaip, apie prieziura, tai siuo metu darausi IPS lazerio proceduras bei mezoterapija su glikoliu berods, skausmas tai tragiskas, kai isejau is kosmetologes maniau, kad niekada daugiau pas ja nebegrysiu tokiai procedurai, bet visgi paziurejusi i veidrodi manau kad grysiu ir kentesiu ta skausmeli smile.gif fear.gif
prausikli, dienini krema ir sveitikli siuo metu naudoju babe firmos is akn serijos, o nakciai tepuosi ivostin firmos purifying geli nuo nelygumu, demeliu ir pan. bei laukiu parkeliaujant sraigiu kremuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 12 15, 11:16)
taip. man tas pats. kava geriu su soju grietinele  4u.gif ir visiskai nebevalgau jokiu jogurtu, sureliu, varskes, grietines ir pan. nuo sokolado manes nelabai beria kaip ir nuo batonu  g.gif

O skonis labai skiriasi, nei kavos su pienu/grietinele? Saldumynu nevalgau, bet va kavos su pienu atsisakyt nenoriu... Kur perkat soju grietinele? Lietuvoje jos yra?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 12 16, 16:06)
O skonis labai skiriasi, nei kavos su pienu/grietinele? Saldumynu nevalgau, bet va kavos su pienu atsisakyt nenoriu... Kur perkat soju grietinele? Lietuvoje jos yra?

juk jos yra kiekvienoje maisto prekiu parduotuveje biggrin.gif man siaip dar skaniau su soja negu su pienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 12 16, 15:21)
juk jos yra kiekvienoje maisto prekiu parduotuveje  biggrin.gif  man siaip dar skaniau su soja negu su pienu  smile.gif

Niekad neieskojau blush2.gif Vat su soju pienu, tai kazkas man nepatiko, arba su cukrum sudetyje buvo, arba neskanu, net nebepamenu g.gif Neieina i soju gretinele koks cukrus/sirupas/fruktoze kazin? g.gif Nes uzsokciau nuo pieno ant saldesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 12 16, 16:26)
Niekad neieskojau  blush2.gif Vat su soju pienu, tai kazkas man nepatiko, arba su cukrum sudetyje buvo, arba neskanu, net nebepamenu  g.gif Neieina i soju gretinele koks cukrus/sirupas/fruktoze kazin?  g.gif Nes uzsokciau nuo pieno ant saldesiu  doh.gif

na soju piene tai jei gerai pamenu tikrai kazko yra sudety del saldumo, o del soju grietineles net nezinau, dabar neturiu po ranka g.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 12 15, 13:01)
man nuo maisto labiausiai ir kyla spuogai. Praeitą savaitę valgiau studentų maistą ir varškės sūrelį, tai atsirado 5-7 spuogai. Jeigu tokių produktų nevartojų, tada visą laiką turiu vieną arba du spuogus. Jeigu vartoju saldumynus, limonadus, kavą, majonezą, kečupa, tada jokia kosmetika nepadeda.

Kiek teko lankytis pas skirtingus dermatologus ir kosmetologus visi kaip susitarę teigia, kad maistas neturi įtakos spuogų susidarymui. Aš dabar niekur gydytis neinu, nevalgau saldumynų ir situacija labai pagerėjusi.

Na mūsų dermatologė iškart pasakė, kad norint pagyti reikia išmesti keptuvę iš namų, atsisakyti pomidorų padažo, margarino, pigių šokoladų, riešutų. Labiausiai kenkia hidrinti riebalai, kurie dedami į margariną ir pigius saldainius bei šokoladą, nes jų organizmas nesugeba pašalinti ir nuo jų kemšasi riebalinės liaukos, o užsikimšus atsiranda uždegimas. Aišku plius vaistukai mirksiukas.gif padėjo labai 4u.gif
Atsakyti