Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(guodzik @ 2013 06 06, 17:39)
nepriklauso cia nuo jokios odos.  biggrin.gif kazkokius kitokius daretes ir tiek.

ramiau 4u.gif kaip gali nepriklausyt, juk pas vienus daugiau problemine, pas kitus maziau, pas vienus sausesne, pas kitus riebesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 06, 20:03)
ramiau 4u.gif  kaip gali nepriklausyt, juk pas vienus daugiau problemine, pas kitus maziau, pas vienus sausesne, pas kitus riebesne ax.gif

Jus klaidinate zmones smile.gif kam dar toliau gincijates. Butent tie valymai apie kuriuos as kalbu su O.D.A kosmetika turi buti daromi kas 7-10 dienu siekiant pasiekti geriausia rezultata o tikrai ne kas 6-8 savaites. Sausaodems tokie rugstiniai valymai gal net nelabai ir rekomenduojami tai apie ka jus cia kalbate nesuprantu net.
Atsakyti
Cia gal truputi ne i tema, bet nezinau kur paklaust - darantis molio kaukes pirma reiktu nusveisti veida ir det moli, ar pirma nuplaut, det moli ir nusveist?
Atsakyti
kas menesi ar du menesius,tikrai nesiskaito KURSAS. Cia jum dare PAVIENIUS valymus, arba kokius kitokius su kitokia rugstimi g.gif siaip kai as lankiausi pas kosmetologe, man ji irgi rekomendavo kas menesi darytis, nes dideliu problemu neturiu,tik inkstirai, uztenka pavieniu valymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 07 birželio 2013 - 22:25
QUOTE(invisible_shadow @ 2013 06 07, 21:25)
kas menesi ar du menesius,tikrai nesiskaito KURSAS. Cia jum dare PAVIENIUS valymus, arba kokius kitokius su kitokia rugstimi  g.gif  siaip kai as lankiausi pas kosmetologe, man ji irgi rekomendavo kas menesi darytis, nes dideliu problemu neturiu,tik inkstirai, uztenka pavieniu valymu.

jei butu dare kas 7-10 dienu, po 3-ju kartu buciau keuvina vaiksciojus ax.gif ne su ODA dare, net nezinau kas tai yra, cia kaip supratau, kazkokia lietuviska linija ax.gif visokiu tu valymu yra. tam ir yra tokia tema sukurta, kad pasidalintume savo patirtimi, o ne viena kita tildytume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 08, 00:18)
jei butu dare kas 7-10 dienu, po 3-ju kartu buciau keuvina vaiksciojus ax.gif  ne su ODA dare, net nezinau kas tai yra, cia kaip supratau, kazkokia lietuviska linija ax.gif  visokiu tu valymu yra. tam ir yra tokia tema sukurta, kad pasidalintume savo patirtimi, o ne viena kita tildytume 4u.gif

kodel kruvina? g.gif
man po paskutinio su 50 proc rugstimi uzsidejo sasai, labai nugriauze verysad.gif susiparinau, kosmetologe nuramino, kad aceit taip turi buti, paskui oda nusigeneruos. Jau yra man taip buve bet vis tiek nemalonu vaiskcioti sasuotai verysad.gif ziuresiu kas liks kai viskas sugis, jei dar reikes tai tepsim tik lokaliai ant spuoguotu vietu nes visai odai jau nebereikia rugsties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 08 birželio 2013 - 14:04
QUOTE(guodzik @ 2013 06 08, 13:04)
kodel kruvina?  g.gif
man po paskutinio su 50 proc rugstimi uzsidejo sasai, labai nugriauze  verysad.gif susiparinau, kosmetologe nuramino, kad aceit taip turi buti, paskui oda nusigeneruos. Jau yra man taip buve bet vis tiek nemalonu vaiskcioti sasuotai  verysad.gif ziuresiu kas liks kai viskas sugis, jei dar reikes tai tepsim tik lokaliai ant spuoguotu vietu nes visai odai jau nebereikia rugsties.

nuestu oda, man taip su silpna dare, procento nezinau, nes neisigilinu i tokius dalykus, jau po pirmo karto lupausi savaite(sake normalu), jei kas savaite butu dare, nezinau tikriausiai ligoninej su nudegimais buciau atsidurus. reiks paklaust ka ten jie naudoja. siaip likau labai patenkinta jau po pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2013 06 07, 19:04)
Cia gal truputi ne i tema, bet nezinau kur paklaust - darantis molio kaukes pirma reiktu nusveisti veida ir det moli, ar pirma nuplaut, det moli ir nusveist?

Pirma nusveisti oda ir tada deti kauke mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2013 06 06, 19:39)
nepriklauso cia nuo jokios odos.  biggrin.gif kazkokius kitokius daretes ir tiek.

Nuo odos dar ir kaip priklauso lotuliukas.gif Ka jus cia kalbat ir is kur tokios zinios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 06 02, 17:21)
Nusprendziau merginoms parodyti skirtuma  smile.gif
Pries rugstines proceduras:
http://www.part.lt/i...0de1a2a8521.jpg
Po:
http://www.part.lt/i...ed931891260.jpg

Siaip dar pora proceduru man yra like  smile.gif toli grazu dar iki idealybes bet skirtumas manau akivaizdus.

ohh, pažiūrėjus mano oda be galo panaši į jūsiškę! Gaila, neturiu galimybės pasidaryti rūgštinių valymų... kolkas tenka naudoti Noreva Zeniac arba Bioderma priemones, kurios kuriam laikui 'apgydo' odą... Na, bet norimo rezultato vis dėlto nepasiekiu.
O šiaip sveikinu Jus su gerais pokyčiais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aštri: 13 birželio 2013 - 22:53
As dariausi rugstinius valymus pries kokius 7 m.,tai irgi buvo kursas,eidavau kiekviena pirmadieni apie 5-10 kartu
,priklause nuo odos bukles.dar papildomai geriau antibu kursa,kad pavalytu is vidaus,o nakciai tokia suplaktyne-baltuske dedavausi, kad greiciau pasviesetu randai po spuogeliu.ir kazkur pusej metu-metams uztekdavo,bet po to vel grizdavo jie doh.gif
gydytoja ramino,kad pagimdysiu,viskas issispres,bet jau 2 vaikiukai,ir tas pats, reiskias .kol is vidaus nesusitvarkysiu ,nieko nebus schmoll.gif
Atsakyti
sakykit ar niekam gydytojai nera rekomendave pasidaryti pneumo23 skiepo nuo plauciu uzdegimo? mano seimos gydytoja patare ji pasidaryti, neva jis veiksmingas 5 metus ir kazkaip mazina odos riebalavimasi, ko pasekoje nelieka spuogu, na poveikis kaip suprantu turetu buti kazkas tokio kaip roaccutane vaistu, kurie taip pat naikina riebalavimasi.. kol geriau roaccutane manes isvis nebere, bet nustojus viskas atsinaujino, na o jei skiepas veiksmingas 5 metus ir dar nekenksmingas kaip roaccutane, tai kodel gi ne, tik klausimas ar jis tikrai veikia, juk visgi jis nuo plauciu uzdegimo ir kitu ligu, taigi gal yra tokiu kurie skiepijosi?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2013 06 14, 18:38)
sakykit ar niekam gydytojai nera rekomendave pasidaryti pneumo23 skiepo nuo plauciu uzdegimo? mano seimos gydytoja patare ji pasidaryti, neva jis veiksmingas 5 metus ir kazkaip mazina odos riebalavimasi, ko pasekoje nelieka spuogu, na poveikis kaip suprantu turetu buti kazkas tokio kaip roaccutane vaistu, kurie taip pat naikina riebalavimasi.. kol geriau roaccutane manes isvis nebere, bet nustojus viskas atsinaujino, na o jei skiepas veiksmingas 5 metus ir dar nekenksmingas kaip roaccutane, tai kodel gi ne, tik klausimas ar jis tikrai veikia, juk visgi jis nuo plauciu uzdegimo ir kitu ligu, taigi gal yra tokiu kurie skiepijosi?

o ar sake, kad susimoket reikes mazdaug 200x2 arba 200x3 litu?
Informacija del spuogu tai taip kaip cia pasakius biggrin.gif o ir del pnemokokines vancinacijos indikaciju suaugusiems paieskokit patikimesniu duomenu nei forumas mirksiukas.gif
Atsakyti