Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(guodzik @ 2013 06 03, 06:00)
nerekomenduoju biodermos vien todel kad ji apgydo pavirsini spuoga o vis tiek uzdegimas tuno viduje ir bet kada puliuoja ir pan. Tikrai nieko gero.
siaip labai blogai kad nutraukete, nes naudos kaip ir nebera, vel reikia is naujo daryti, pinigus i bala ismetete  verysad.gif nes reikia arba visa kursa eiti arba isvis neiti, man po triju proceduru irgi zymaus pagerejimo nebuvo.
http://www.o-d-a.eu/...-ir-aha-rugstys
va cia jie raso apie saule ir aha rugstis. siaip na sakau, reikia labai pasisaugoti, butinai naudoti apsaugines priemones kurias ir siaip reikia naudoti  smile.gif

baisu kad, noredamas geriau nepadarytum dar blogiau ( cia apie pigmentines) nuo paskutines proceduros praejo menuo, netiek ir daug, galeciau dar ir testi, betturbut susilaikysiu.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 06 03, 11:15)
baisu kad, noredamas geriau nepadarytum dar blogiau ( cia apie pigmentines) nuo paskutines proceduros praejo menuo, netiek ir daug, galeciau dar ir testi, betturbut susilaikysiu.

menesis yra per daug, as ejau antra procedura po menesio daryti tai sake, ta pirmoji kaip ir isvis nieko, butinai reikia eiti kas 7-10 dienu eiti, jau dvieju savaiciu tarpas yra per didelis g.gif
Atsakyti
Kažkuri klausė kaip išsigydžiau - endokrinologas paskyrė po kt metimo thyroxine (visi hormonai po diane35 buvo taip išsireguliavę, kad berdavo visą veidą). Dabar išdygsta tik prieš mm, todėl kovoju su randeliais. Sėkmės merginos, tik nekiškit į save kontraceptikų...
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 06 03, 20:28)
menesis yra per daug, as ejau antra procedura po menesio daryti tai sake, ta pirmoji kaip ir isvis nieko, butinai reikia eiti kas 7-10 dienu eiti, jau dvieju savaiciu tarpas yra per didelis  g.gif

kaip keista, mano kosmetologe nerekomendavo dazniau nei kas 6 savaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 22:30)

tai gal kitokio tipo valymai, ne sie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 23:30)

tai gal tarp kursu g.gif nes tikrai nesamone kai dariausi tai buvo 5-7dienos man sake max 10 jei nori matyt efektą nuo pilno kurso
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 06 05, 21:39)
tai gal tarp kursu  g.gif nes tikrai nesamone kai dariausi tai buvo 5-7dienos man sake max 10 jei nori matyt efektą nuo pilno kurso

tarp kokiu kursu g.gif na as pirkau viena kursa(6 valymai, kas 6-8 savaites) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 23:47)
tarp kokiu kursu g.gif   na as pirkau viena kursa(6 valymai, kas 6-8 savaites) ax.gif

g.gif apie kokį valymą tada eina kalba g.gif jau visai susipainiojau doh.gif mes su guodzik apie rugštinius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 05 birželio 2013 - 22:58
QUOTE(julkanos @ 2013 06 05, 21:54)
g.gif apie kokį valymą tada eina kalba g.gif jau visai susipainiojau doh.gif mes su guodzik apie rugštinius

na as ir apie rugstini g.gif
Atsakyti
Aš dabar darausi.rugstinius valymus kas 10 dienu.sake reikes 6-7 proceduru
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2013 06 06, 06:18)
Aš dabar darausi.rugstinius valymus kas 10 dienu.sake reikes 6-7 proceduru

Kazkokie kitokie gal, o gal jau kas pasikeite, as dariausi pries 3 metus. Dar plius nuo odos priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 06, 07:28)
Kazkokie kitokie gal, o gal jau kas pasikeite, as dariausi pries 3 metus. Dar plius nuo odos priklauso ax.gif

nepriklauso cia nuo jokios odos. biggrin.gif kazkokius kitokius daretes ir tiek.
Atsakyti