as pasidariau jau gal 7, bet pirma buvo ne i tema kadangi antra atejau darytis po menesio gal
einu kas 7-10 dienu, rugstis ejo stiprejanti nuo 25 lyg iki 50, stipresnes maniske nebeturi. dirba su O.D.A.
zinoma kad man valo mechaniskai. rugstis iskelia negerumus ir kas antra procedura valo mechaniskai. aisku valo ne visus spuogus is karto nes buciau buvusi vienas didelis sasas.
ji deda rugsti, neutralizatoriu, tada praspaudo, tepa seruma, krema su alijosiumi ir dar deda kazkokia stipriai drekinancia stangrinancia dumbliu kauke, tokia labai labai faina
siaip tuo metu jau mano beda nebebuvo tie pulingi berimai, as juos kazkaip apsigydziau su bioderma, bet beda buvo daugiau tie smulkus kieti balti spuogai, zidiniai kurie laikas nuo laiko puliuodavo taigi berimai buvo nesibaigiantis procesas. pati ju niekada nebuciau issivaliusi
ir cia jokios priemones nebutu padejusios, cia grynai reikejo juos visus isspausti ir uzgydyti. man iki skaistaus grazaus veiduko dar toli bet rezultatas manau yra nuostabus
beje ir pati isigyjau O.D.A prausikli ir pora kremuku, labai patinka