Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(vesela @ 2013 05 24, 12:08)
Tai galvoju gal visgi pabandyt naudot kosmetika noreva, na ji nepigi ir dar isbandyt deimantine mikrodembrazija? Ka jus darytumete?

Esu išmėginusi deimantinę mikrodermabraziją. Tiesa, nepilną kursą - tik 3 kartus (pasak kosmetologės, būtų reikėję dar bent 5). Iš esmės, spuoguotai odai ji netinka, nes gali pernešti infekciją į sveikus odos plotus. Tuo metu spuogų neturėjau daug, tai man tiesiog tas zonas apeidavo ir palikdavo neliestas. Teoriškai, tai turėtų padėti pašalint randelius, likusius po spuogų ir suploninti patį odos sluoksnį, kad poros mažiau terštųsi. Kiek efektyvu, negaliu vertinti (kaip minėjau, nebaigiau kurso). Tik kad nepigu, tai tikrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 24 gegužės 2013 - 11:45
QUOTE(Limni @ 2013 05 24, 11:43)
O nebandet po prausimosi veido patepti kokiu nors naturaliu aliejumi, pvz. kokosu ar alyvuogiu?
As siuo metu prausiu veida afrikietisku juoduoju muilu ir tepu alyvuogiu ir ricinos aliejaus misinuku. Atrodo, kad reikalai gereja. Jei islenda koks spuogiukas, pries nakti uztepu Sebocalm priemone nuo spuogu arba arbatmedzio alieju.
O kur jus perkate ta medimix muila?

Taigi rasiau,kad bandziau iv. aliejus tinkamus riebiai odai-netiko man. smile.gif
Medimis muiliuku prisiperku maximoje,kai tik lankausi Lietuvoje.
Parsisiuntusi ir kazkoki specialu muila acne, a la kaip juodaji, is vitacost.com, irgi neblogas lyg.
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 05 24, 10:08)
plius kai siandien idemiai apziurejau save veidrodyje pastebejau kad paciu spuogu nera tiek daug, likusios tik demes nuo spaudymo.. Tai galvoju gal visgi pabandyt naudot kosmetika noreva, na ji nepigi ir dar isbandyt deimantine mikrodembrazija? Ka jus darytumete?

kai spuogai maziau beria ar isvis praeina,tai sunkiausia ir ilgiausia buna laukti kol demeles ar randeliai gyja - nes pagrindinis skirtumas matomas kai spuogai sugyja, o va demes ar randeliai tai jau tooooks letinis procesas doh.gif pati dabar du menesius gyvenu be spuogu, internete skaiciau kad demeles randeliams isblukti reikia laukti menesiai, na bet svarbiausia kad nebeberia thumbup.gif
As tai tikrai siulyciau isbandyti Zeniac kosmetika - man ji viena Zeniac lp fort naudojau nakciai, ir Excuviance giliai valanti kauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 05 24, 11:33)
Bet vien praustis medimix muiliuku ir nieko netepti baisoka,kad isausinsiu oda ir panasiai.

O cia kuriuo? Ar nesvarbu? Man rodos, kelios rusys yra?

QUOTE(Emidora @ 2013 05 24, 14:14)
As tai tikrai siulyciau isbandyti Zeniac kosmetika - man ji viena Zeniac lp fort naudojau nakciai, ir Excuviance giliai valanti kauke  ax.gif

Zeniak lp fort tik nakciai naudojat? Kokia Jusu oda? Ir ka naudojat ryte, koki drekinamaji krema?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 05 24, 13:41)
Zeniak lp fort tik nakciai naudojat? Kokia Jusu oda? Ir ka naudojat ryte, koki drekinamaji krema?

Taip tik nakciai,ne sjis jauciasi kad toks stiprokas, bet kas labia patiko kadjis greit susigeria. Dienai drekindavau su Acne.org drekinamuoju kremuku kol baigesi jo likuciai, o dabar tinka Neutrogena Oil free drekinamasis kremas, jau koki menesi si naudoju,tai irgi patenkinta, aisku svarbiausia kad nekemsa poru!
user posted image
Bet merginos jau kitoj temutej minejau nuo ko manau man pagerejo zymiaai odos bukle - tai rytais kai skrandis dar tuscias isgeriu puses citrinos sultis praskiedus puse stiklines vandenuku, po savaites sio gerimuko veidas pradejo keisti I geraja puse 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emidora: 24 gegužės 2013 - 14:12
QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 24, 10:36)
AS PANASIAI KAI jUS, vis bere, laksciau visakur, skirtingi dermatologai vis kazka kita sako, man kas padejo tam kartui- rugstinaii sveitimai, tik jie pristabde, bet va dabar ziuriu vel., ir jei vel kartosis jauciu jau rysiuos roacutanui, mano kosmetologe sako, jei roacutanas atsakingai paskirtas, jis daug zalos nepadarys, t.y.pagal kuno mase ir pan., o ne siaip is akies. nes daugiau galimybiu man kaip ir nebelieka....
DEL DEIMANTINES- nieko ji nepades, ir isvis sako kad kai aktyvi tokia busena jos daryti negalima, ji juk visai kitam reikalui skirta, kad oda "atsviezintu".
O aks ia tokia per kosmetika? isvis nezinau tokios?

As irgi tokios buvau negirdejus, ji brangesne, apie 60 lt kremas, maciau yra eurovaistinej, dar buna gintarinej seimos ir universiteto vaistinese. Pasidomejau ja, tai tik geri atsiliepimai, ji su rugstm AHR smile.gif na o deimantine galvojau reiks pabandyt prie sios kosmetikos. Kazkaip bijau as ta roaccutana naudoti. Ryt akropoly ispardavimas, tai gal bus pigiau si kosmetikai, tai prie to dar a+e vitaminu nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 05 24, 14:40)
As irgi tokios buvau negirdejus, ji brangesne, apie 60 lt kremas, maciau yra eurovaistinej, dar buna gintarinej seimos ir universiteto vaistinese. Pasidomejau ja, tai tik geri atsiliepimai, ji su rugstm AHR smile.gif  na o deimantine galvojau reiks pabandyt prie sios kosmetikos. Kazkaip bijau as ta roaccutana naudoti. Ryt akropoly ispardavimas, tai gal bus pigiau si kosmetikai, tai prie to dar a+e vitaminu nusipirksiu smile.gif

Jei neklystu,tai savaitgaliais su kortele nuolaidos buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 05 24, 13:14)
kai spuogai maziau beria ar isvis praeina,tai sunkiausia ir ilgiausia buna laukti kol demeles ar randeliai gyja - nes pagrindinis skirtumas matomas kai spuogai sugyja, o va demes ar randeliai tai jau tooooks letinis procesas  doh.gif pati dabar du menesius gyvenu be spuogu, internete skaiciau kad demeles randeliams isblukti reikia laukti menesiai, na bet svarbiausia kad nebeberia  thumbup.gif
As tai tikrai siulyciau isbandyti Zeniac kosmetika - man ji viena Zeniac lp fort naudojau nakciai, ir Excuviance giliai valanti kauke  ax.gif

Man israse zeniac plaunamaji geli ir zeniac lp fort stipraus veikimo gydomaji veido krema smile.gif aciu smile.gif padejot apsisprest galutinai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Emidora @ 2013 05 24, 14:42)
Jei neklystu,tai savaitgaliais su kortele nuolaidos buna  mirksiukas.gif

Dar ryt akropliuose Jamam, tai galvoju netgi didesne nuolaida bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 05 24, 14:49)
Man israse zeniac plaunamaji geli ir zeniac lp fort stipraus veikimo gydomaji veido krema smile.gif aciu smile.gif padejot apsisprest  galutinai 4u.gif
Papildyta:

o drekinsit kuo?ir kiek kartu per diena tepti Zeniac lp fort? siaip du kartus tai net mano storai odai, kaip kazkada kosmetologe apibudino, buvo jau per stipru.
Pati subaigisu Acne.org prausiklio likucius,tai irgi pirksiu Zeniac.
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 05 24, 15:13)
o drekinsit kuo?ir kiek kartu per diena tepti Zeniac lp fort? siaip du kartus tai net mano storai odai, kaip kazkada kosmetologe apibudino, buvo jau per stipru.
Pati subaigisu Acne.org prausiklio likucius,tai irgi pirksiu Zeniac.

Hmm keista, be siu dvieju daugiau nieko neparase g.gif na jei reiks drekinimo jauciu bandysiu argano alieju, jei ne man labai gerai sausom vietom kokosu TBS sviestas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 05 24, 15:19)
Hmm keista, be siu dvieju daugiau nieko neparase  g.gif  na jei reiks drekinimo jauciu bandysiu argano alieju, jei ne man labai gerai sausom vietom kokosu TBS sviestas smile.gif

as jau ka ka supratau,tai kad nesvarbu ar oda,ar spuoguota,vistiek ja reikia drekinti,nes kai to truksta, tai ginasi ji pati ir gamina dar daugiau riebaliuku, kuriu jau poto nesugeba pasalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2013 05 24, 16:19)
  na jei reiks drekinimo jauciu bandysiu argano alieju, jei ne man labai gerai sausom vietom kokosu TBS sviestas smile.gif

aliejus drėkinimui? TBS kokosų sviestas veidui?
paskui verkiat dėl spuogų, kai pačios jų prisiprašot tokiom priemonėm tepdamos
Atsakyti