QUOTE(Coldhearted @ 2013 05 08, 13:55)
Prieš daugiau nei metus nustojau kasdien naudoti visus cheminius prausiklius (naudoju kartą ar kelis per savaitę) ir odą valau aliejų mišiniu. Spuogams stebuklų nepadarė, vis dar dygsta, tačiau inkštirų iš užsikimšusių porų beveik nėra. Iš pradžių atrodė absurdas tepti aliejų ant ir taip riebios, užterštos odos, bet efektas matėsi po pirmo bandymo, kai iš porų pradėjo visokie 'sliekai' lyst
. Tikrai rekomenduoju pabandyti, tik svarbiausia naudoti nerafinuotus, šalto spaudimo aliejus ir skirti pakankamai laiko. Mano mylimiausias mišinys - 30% ricinų aliejaus, 60% makadamijų (ne visada tokį naudoju, dažnai kaitalioju su sezamų sėklų, abrikosų kauliukų, alyvuogių aliejais) ir 10% nimbamedžio aliejaus (antibakterinis). Kartais įlašinu eterinių aliejų.
Man panasi reakcija buvo kazkada su Baby Johnson tepdavau ,priminet man .
O cia maistiniai tie jusu naudojami aliejai ?
QUOTE(Reeeeee @ 2013 05 08, 14:07)
Man nuo spuogų ir inkštyrų argano aliejus išgelbėjo, sėdėjau ilgai namie, bloga mityba stresas, visą išbėrė. Mama nusipirko argano aliejų išbandė, sako super atgaivino odą ir tikrai matosi. pabandžiau pati o dievai, antra diena ir oda labai paskaistėjo, spuogeliai nebeauga, net traukiasi, inkštyrų sumažėjo. šiaip naudoju biotekos tokį prausiklį
http://www.biok.lt/l...neiodai?pid=348
, po jo problematiškas vietas patepu medetkų aliejumi, atstato pažeistą odą greičiau regeneruoja, dėl to daug kam atrodo kad sausina bet tiesiog nauja oda ten greičiau atsistato ir reik seną nušveisti dėl to suskilinėja. ir po to užtepu argano ir viskas. Jis minimaliai riebina odą, gerai susigeria, oda super mikštutė : ] gal kam padės, pabandykit plius vanduo, svarbiausia daaaug vandens gerti, visada.
Gal butu galima nuotrauka ,kad ikeltumet kaip jie atrodo ?
Daug girdejau apie medetku aliejukus ,bet gyvenu ne Lietuvoj ,tai net neisivaizduoju ka panasaus cia ieskoti .
Labukas ,visoms
As su tokiu klausimuku ,merginos ,kaip Jums atrodo situacija mano .
Zodziu kai nebevartojau Dianes 35 kuri laika dar nebere manes ,bet po nauju metu vel vis pradejo mesti i zandus tokius skaudulius kurie net neiskyla iki galo ,o kai geriau Diane tik pavieniai ant smakro lysdavo ir retokai .
Tai va kai pradejo vel mesti ,tai isisvaziavo jau sakyciau gan normaliai kad vos ir beuzmaskuoti taskus eina .
Vel Diane pradejau vartoti ,tai pabere ir nugara ir veida lyg labiau tokiais smulkiais spuogeliais ir isvis baisi ta mano veido bukle dabar,bet pradejus vartoti visad daugiau nuberia ir paskui viska nuramina .Tai va dabar ir galvoju ,nes laika pas dermatologa turiu tik Birzelio vidury ir kaip pagerinus ta bukle ?Turiu juodo molio ir pora kart savaitej as ta kauke pasidarau ,tai gal dabar man tos odos isvis nedirginti reiketu su tuo moliu ,nes ji taip normaliai man ja patrauikia .
Ir siandien jau is isterijos pradejau antibiotikus gerti M-ratiopharp tabletes ,nes neviltis juoda jau apemus .O dar vasara !Ka ten prisidazysi ,komforto jokio ,bet tokia isvargusia oda akies visai nedziugina .
Rezultate isvis manau ,kad kaltas stresas ir cukraus vartojimas mano berimuose .Cukru 'mesiu'bet ,o kaip streso atsikratyti neisivaizduoju ,nes jo netruksta mano gyvenime .Ech nu ka patartumet ?laukti ir nieko nedaryti iki kol priesiu pas daktara ar visgi sugerti antibiotiku kursa ?