Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(1emilija1 @ 2013 05 11, 11:04)
Mano mergina (14m.) pasitepė rūgštimi ant spuogo ir netyčia jai nudegino veiduką.  verysad.gif sad.gif
Ką daryti? Gal galit padėti?  unsure.gif

O ar užsitepusi rūgšties nėjo į saulę pasikaitinti? ax.gif
Atsakyti
Man rodos cia stipri alergine reakcija, jokiu budu negalima eiti ant saules pasitepus rugstimi.
Atsakyti
merginos gal esat kuri girdejus ar bandzius kraujo ''perpylima'' ar padejo?
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 05 16, 13:27)
merginos gal esat kuri girdejus ar bandzius kraujo ''perpylima'' ar padejo?

Man tai darė gal prieš kokius 10-12 metų, kai porą savaičių gulėjau skyriuje su intensyviom "priešspuoginėm" procedūrom ax.gif Nebepamenu kaip ten buvo daroma tiksliai, lyg ir ėmė iš venos ir leido į minkštąją blush-anim-cl.gif Ką tai duoda, irgi jau nebepamenu - gal aktyvina kraujo apytaką (spėju). Ar padėjo? Kad nelabai... smile.gif
Dabar tai man šita procedūra atrodo juokinga, kaip iš akmens amžiaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 05 16, 14:48)
Man tai darė gal prieš kokius 10-12 metų, kai porą savaičių gulėjau skyriuje su intensyviom "priešspuoginėm" procedūrom ax.gif Nebepamenu kaip ten buvo daroma tiksliai, lyg ir ėmė iš venos ir leido į minkštąją  blush-anim-cl.gif Ką tai duoda, irgi jau nebepamenu - gal aktyvina kraujo apytaką (spėju). Ar padėjo? Kad nelabai... smile.gif
Dabar tai man šita procedūra atrodo juokinga, kaip iš akmens amžiaus  blush2.gif

o as skaiciau daug geru atsiliepimu apie sita reikala,bet cia labiau nuo vociu,o maniskiui kaip tik nuo ju ir reikia
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 05 16, 16:34)
o as skaiciau daug geru atsiliepimu apie sita reikala,bet cia labiau nuo vociu,o maniskiui kaip tik nuo ju ir reikia

Kategoriškai nieko nesakau. Man nepadėjo, nors buvo kombinuotas kursas retinoidų, uvb, kažkokių tai šildymų su elektrodais, kraujo perpylimo, ir tikriausiai dar kažkokių procedūrų (nebepamenu jau doh.gif ), neskaitant specialios mitybos, antibiotikų ir vitaminų. Nors man gydė aknę, ne votis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emilija.emilija @ 2013 05 14, 23:05)
Beje, kokį mėnesį nebegaliu vandeniu veido praustis, net virintu. Išmėto raudonais plėmais ir labai traukia odą nusiprausus. Vakar pasidariau nekaltą molio kaukę, o šiandien raudona ir šiurkšti vaikštau, graužia tiesiog. Nors drėkinu ir drėkinu. Jei kas perskaitėt, pasidalinkit mintim, ačiū!

pas dermatovenerologą buvot?

šiaip papasakokit, ką naudojat veidui smile.gif
Atsakyti
Buvau daug kartų, bet be rezultatų. Vakar vėl nuėjau, tai kontaktinį alerginį dermatitą diagnozavo. Vėl. Ir vėl tą patį hormoninį tepalą siūlo naudot. Pasaka be galo.
Paskutinį mėnesį naudojau tik kažkokį rusišką micelinį vandenį (jau baigiau ir išmečiau) ir dr. rimpler kremą jautriai odai. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Juodčke @ 2013 05 06, 20:55)
Atleiskit už vėlymą atsakymą, tačiau taip jau išėjo 4u.gif
Na iš kart po valymo oda iš ties būna ne pati gražiausia, tačiau ne ką baisiau nei prieš..Pirmus kartus po valymų oda kelias dienas pasilupdavo, tačiau sakė,jog tai normalu, po sekančių,kažkaip nebepastebėjau tokio lūpimosi. Na taip, po rūgšties, visada ir spuogelius(kiek gali) išspaudo. Dabar po paskutinio valymo,sakė pasirodyt maždaug po mėnesio,tai vat jau gal kokios 3savaitės praėjo, tai drįsčiau teigti,jog būklė vėl pablogėjo...Nors mytybą toliau žiūriu, vandens geriu, priemones naudoju tas pačias, bet būklė vėl grįžta į tą stadiją kuri buvo prieš pradedant valymus...taip ir likau nesusipratusi...
Tiesa, prisiminiau,jog po paskutinio valymo budo ir man visas smakras žaizdelėm užėjęs..Bet čia pati prisidirbus buvau...Man tą dieną iš jos nusipirkau rūgštinį kremą, ir kažkaip nei jos paklausiau,nei pati pagalvojau,kad bent jau tą vakarą nesitept jo,na vistik po rūgščių oda sudirbinta ir pan, tai vat ir užsitepiau,na tai ryte išsigandau pamačius vaizdelį, nieko, praėjo, bet vat per žioplumą ir "prisižaidžiau" smile.gif

o kada daretes? as kiek zinau veliau reikia pora kartu per metus apsilankyti smile.gif
o as rezultatu baisiai patenkinta, dar priemoniu nenaudoju nes vis negaunu, tikiuosi artimiausiu metu jau gausiu g.gif
rezultatu as labai patenkinta smile.gif ir net pazystami zmones pastebi kad tikrai esu daug maziau isberta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilija.emilija @ 2013 05 17, 01:28)
Buvau daug kartų, bet be rezultatų. Vakar vėl nuėjau, tai kontaktinį alerginį dermatitą diagnozavo. Vėl. Ir vėl tą patį hormoninį tepalą siūlo naudot. Pasaka be galo.
Paskutinį mėnesį naudojau tik kažkokį rusišką micelinį vandenį (jau baigiau ir išmečiau) ir dr. rimpler kremą jautriai odai. Viskas.

nemanau, kad kažkoks rusiškas micelarinis vanduo tinkamas jūsų jautriai odai.
Pabandykit, ką nors iš vaistinės dermatologinės kosmetikos
Atsakyti
Na, tas vanduo yra variantas tada, kai visai neturiu litų. Dabar naudoju biodermos sensibio. Beje, gydytoja išrašė norevos sedax odą raminantį skystį. Man jis tinka ir patinka, bet galvoju, ar normalu jį bus naudoti ir ant pasveikusios odos, t.y. kaip prevencinę priemonę...
Atsakyti
QUOTE(Coldhearted @ 2013 05 08, 13:55)
Prieš daugiau nei metus nustojau kasdien naudoti visus cheminius prausiklius (naudoju kartą ar kelis per savaitę) ir odą valau aliejų mišiniu. Spuogams stebuklų nepadarė, vis dar dygsta, tačiau inkštirų iš užsikimšusių porų beveik nėra. Iš pradžių atrodė absurdas tepti aliejų ant ir taip riebios, užterštos odos, bet efektas matėsi po pirmo bandymo, kai iš porų pradėjo visokie 'sliekai' lyst biggrin.gif. Tikrai rekomenduoju pabandyti, tik svarbiausia naudoti nerafinuotus, šalto spaudimo aliejus ir skirti pakankamai laiko. Mano mylimiausias mišinys - 30% ricinų aliejaus, 60% makadamijų (ne visada tokį naudoju, dažnai kaitalioju su sezamų sėklų, abrikosų kauliukų, alyvuogių aliejais) ir 10% nimbamedžio aliejaus (antibakterinis). Kartais įlašinu eterinių aliejų. smile.gif

Man panasi reakcija buvo kazkada su Baby Johnson tepdavau ,priminet man . 4u.gif O cia maistiniai tie jusu naudojami aliejai ?

QUOTE(Reeeeee @ 2013 05 08, 14:07)
Man nuo spuogų ir inkštyrų argano aliejus išgelbėjo, sėdėjau ilgai namie, bloga mityba stresas, visą išbėrė. Mama nusipirko argano aliejų išbandė, sako super atgaivino odą ir tikrai matosi. pabandžiau pati o dievai, antra diena ir oda labai paskaistėjo, spuogeliai nebeauga, net traukiasi, inkštyrų sumažėjo. šiaip naudoju biotekos tokį prausiklį
http://www.biok.lt/l...neiodai?pid=348
, po jo problematiškas vietas patepu medetkų aliejumi, atstato pažeistą odą greičiau regeneruoja, dėl to daug kam atrodo kad sausina bet tiesiog nauja oda ten greičiau atsistato ir reik seną nušveisti dėl to suskilinėja. ir po to užtepu argano ir viskas. Jis minimaliai riebina odą, gerai susigeria, oda super mikštutė : ] gal kam padės, pabandykit plius vanduo, svarbiausia daaaug vandens gerti, visada.

Gal butu galima nuotrauka ,kad ikeltumet kaip jie atrodo ? 4u.gif Daug girdejau apie medetku aliejukus ,bet gyvenu ne Lietuvoj ,tai net neisivaizduoju ka panasaus cia ieskoti .

Labukas ,visoms drinks_cheers.gif
As su tokiu klausimuku ,merginos ,kaip Jums atrodo situacija mano .
Zodziu kai nebevartojau Dianes 35 kuri laika dar nebere manes ,bet po nauju metu vel vis pradejo mesti i zandus tokius skaudulius kurie net neiskyla iki galo ,o kai geriau Diane tik pavieniai ant smakro lysdavo ir retokai . g.gif Tai va kai pradejo vel mesti ,tai isisvaziavo jau sakyciau gan normaliai kad vos ir beuzmaskuoti taskus eina . doh.gif Vel Diane pradejau vartoti ,tai pabere ir nugara ir veida lyg labiau tokiais smulkiais spuogeliais ir isvis baisi ta mano veido bukle dabar,bet pradejus vartoti visad daugiau nuberia ir paskui viska nuramina .Tai va dabar ir galvoju ,nes laika pas dermatologa turiu tik Birzelio vidury ir kaip pagerinus ta bukle ?Turiu juodo molio ir pora kart savaitej as ta kauke pasidarau ,tai gal dabar man tos odos isvis nedirginti reiketu su tuo moliu ,nes ji taip normaliai man ja patrauikia . g.gif Ir siandien jau is isterijos pradejau antibiotikus gerti M-ratiopharp tabletes ,nes neviltis juoda jau apemus .O dar vasara !Ka ten prisidazysi ,komforto jokio ,bet tokia isvargusia oda akies visai nedziugina . unsure.gif Rezultate isvis manau ,kad kaltas stresas ir cukraus vartojimas mano berimuose .Cukru 'mesiu'bet ,o kaip streso atsikratyti neisivaizduoju ,nes jo netruksta mano gyvenime .Ech nu ka patartumet ?laukti ir nieko nedaryti iki kol priesiu pas daktara ar visgi sugerti antibiotiku kursa ?
Atsakyti