Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Prieš daugiau nei metus nustojau kasdien naudoti visus cheminius prausiklius (naudoju kartą ar kelis per savaitę) ir odą valau aliejų mišiniu. Spuogams stebuklų nepadarė, vis dar dygsta, tačiau inkštirų iš užsikimšusių porų beveik nėra. Iš pradžių atrodė absurdas tepti aliejų ant ir taip riebios, užterštos odos, bet efektas matėsi po pirmo bandymo, kai iš porų pradėjo visokie 'sliekai' lyst biggrin.gif. Tikrai rekomenduoju pabandyti, tik svarbiausia naudoti nerafinuotus, šalto spaudimo aliejus ir skirti pakankamai laiko. Mano mylimiausias mišinys - 30% ricinų aliejaus, 60% makadamijų (ne visada tokį naudoju, dažnai kaitalioju su sezamų sėklų, abrikosų kauliukų, alyvuogių aliejais) ir 10% nimbamedžio aliejaus (antibakterinis). Kartais įlašinu eterinių aliejų. smile.gif
Atsakyti
Man nuo spuogų ir inkštyrų argano aliejus išgelbėjo, sėdėjau ilgai namie, bloga mityba stresas, visą išbėrė. Mama nusipirko argano aliejų išbandė, sako super atgaivino odą ir tikrai matosi. pabandžiau pati o dievai, antra diena ir oda labai paskaistėjo, spuogeliai nebeauga, net traukiasi, inkštyrų sumažėjo. šiaip naudoju biotekos tokį prausiklį
http://www.biok.lt/l...neiodai?pid=348
, po jo problematiškas vietas patepu medetkų aliejumi, atstato pažeistą odą greičiau regeneruoja, dėl to daug kam atrodo kad sausina bet tiesiog nauja oda ten greičiau atsistato ir reik seną nušveisti dėl to suskilinėja. ir po to užtepu argano ir viskas. Jis minimaliai riebina odą, gerai susigeria, oda super mikštutė : ] gal kam padės, pabandykit plius vanduo, svarbiausia daaaug vandens gerti, visada.
Atsakyti
Buvo giluminiai uzpuole, aplink nosi net 3 isaugo doh.gif Susileido jie, bet liko gumbeliai ir rausvos demeles, ka daryti? Spausti nesinori, bet ir nesispaus, laukti, kol issivaikscios savaime? Tepu tepaliukais visokiais, bet nieko schmoll.gif
Atsakyti
Laba vakara ax.gif
Prakalbot apie aliejus, gal Bio-Oil i nauda iseitu?
Atsakyti
Po rūgštinio pilingo veidas riebesnis pasidaro? Bent man žiūrint į veidrodį taip atrodo, kad riebesnė.
Atsakyti
Ar bandėte kas lirene valomąją micelinę priemonę?
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2013 05 09, 17:46)
Po rūgštinio pilingo veidas riebesnis pasidaro? Bent man žiūrint į veidrodį taip atrodo, kad riebesnė.

Kokio rūgštinio pilingo? Po rūgščių oda gali pasausėti, jei nėra tinkamai drėkinama ir išskirti daugiau riebalų.
Atsakyti
Sveikos mergytes. Vien tik tam cia atejau, kad pasiekciau jus sitoj temoj ir galeciau paklausti patarimo, nors skaiciau jau seniai. Zodziu spuogai mane kamuoja nuo 16 metu, o dabar man 26. Ko tik nebandziau per savo gyvenima. Priemones bandydavau vos atsirasdavo nauju, skrupulingai priziuredavau savo oda ir vis tiek spuogai niekaip nesibaige sad.gif Buvau pas kosmetologes, dariau valymus, bet buvo laikinos priemones tai, vis tiek pradeda vo berti. Lankiausi pas dermatologes. Jos nelabai atidziai ziuredavo, visad israsydavo vaistu be tyrimu, atseit jaunatviniai spuogai uzsitese. Geriau kontraceptikus diane 35 metus, poveikio jokio, nuo antibiotiku poveikio jokio, nuo israsytu kremu tik issausejusi oda.
Dabar pradejau pastebet, kad gal man visai ne paprasta acne, o kokia nors alergine forma spuogu. Mano spuogai tokie raudoni, kartais tik taskeliai, juos daznai niezti ir visa veida niezti neretai be to, tokie patys spuogeliai kartais atsiranda ant nugaros, krutines, ranku, pilvo. Pulingu tik vienas kitas, jie dazniausiai nuo mitybos atsiranda pries pmsa, tai mityba sutvarkiau, o pries pmsa vienas kitas issoka. Bet kiti spuogeliai tie tokie raudoni beveik ploksti atsiranda ne vien ant veido, bet ir kaip minejau ranku, pilvo. Gal kokia alergine forma ir visai cia ne paprastoji acne?
As norejau paklausti-paprasyti jusu, gal kuri gali rekomenduoti tikrai gera savo darba ismanancia sitoj srity pasikausciusia dermatologe Vilniuje. Noreciau, kad ji nukreiptu atlikti hormoninius tyrimus, erkutes tyrimus ir alerginius tyrimus ir tik po to sprestu kas cia gali buti, o ne kaip visada pirma israsytu vaistu nesigilindama i priezastis. Visa laika tikejau, kad man papratoji acne, naudojau priemones, bet ziuriu, kad nuo ju mazas labai poveikis ir noreciau visapusiskai issitirti priezastis ir jas gydyti, o ne pasekmes, nes jas jau 10 metu gydau be rezultato ir dabar dar manau, kad gydziau ne tai ka reikia... Aciu mergytes uz pagalba, labai labai!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 09, 01:22)
Laba vakara ax.gif
Prakalbot apie aliejus, gal Bio-Oil i nauda iseitu?

Teko naudoti, neblogas dalykas. Kiek žinau, neturėtų kimšti porų, nes yra pakankamai lengvas. Manau, maišyti į aliejų mišinį būtų nebloga idėja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 05 10, 09:03)
Kokio rūgštinio pilingo? Po rūgščių oda gali pasausėti, jei nėra tinkamai drėkinama ir išskirti daugiau riebalų.

AHA arba AH pilingas, nepamenu. O galima plačiau apie tą drėkinimą? Su kuo drėkinti? Po to pilingo pas dermatologą buvau ir nesakė nieko apie drėkinimą. Toliau tokius tepaliukus turiu teptis.
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2013 05 10, 18:02)
AHA arba AH pilingas, nepamenu. O galima plačiau apie tą drėkinimą? Su kuo drėkinti? Po to pilingo pas dermatologą buvau ir nesakė nieko apie drėkinimą. Toliau tokius tepaliukus turiu teptis.

Tai AHA - glikolio rūgštis. O Jums luposi ar tik šerpetojo veidas po po pilingo?
Kaip rašiau, rūgštys sausina odą. Aš naudodama rūgštis, visuomet drėkinu veidą - tepu drėkinamus serumus, kremus, kaukes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 10 gegužės 2013 - 16:59
Mano mergina (14m.) pasitepė rūgštimi ant spuogo ir netyčia jai nudegino veiduką. verysad.gif sad.gif
Ką daryti? Gal galit padėti? unsure.gif
Atsakyti