Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(bratze @ 2013 04 20, 22:09)
Aciu ,kad nepatingejai pasikaroti  drinks_cheers.gif  Nezinojau ,kad negalima deginti odos ir kodel .Randai like is po pirmu kartu ,kai nubere mane . verysad.gif  Dabar as isvis ju nespaudau ,palaukiu ,pribrandinu  doh.gif  ir tada issimaudzius ranksluosciu nubraukiu baltas galveles ,na jei reikia paspaudziu ,bet nestipriai ir ne supirstais ,o ranksluosciu . Nauju randu dabar nepbepridarau ,bet veidas visas taskuotas ,itariu pabloginau situacija su soliariumais . Beje pasiskaiciau as sia tema ir labai naudingos info radau  drinks_cheers.gif  Per tris metus niekur nebuvau skaicius ,kad pieno produktu negalima .Bandysiu sojos pienuka dabar ,nes siaip piena daug kur naudoju .
Mane kai pradejo berti ,tai atsitiko staiga. doh.gif  Tuo metu teises laikiausi ir mokslus baiginejau ,tai galvojau,kad nuo streso ,bet berimai nesibaige.Spaudinejau ,uzkreciau oda ,o tada tiesiog kilo uzdegimas ..Nuejau pas dermatologa gavau gydima ,kaip tikriausiai visos zinot ,kad gydimas sitos ligos gan ilgas ,tai per kazkur pora metu apsigydziau ir randelius ir pacius spuogus ,bet panasiai ,kai nutraukiau  KT tuo metu taip pat vel streso apturejau ir vel viskas is naujo . verysad.gif  Ir nesuprantu ar cia del KT nutraukimo man vel viskas sugrizo ar del ko kito .Nes KT nutraukiau Rugpjuti ,tai praejo nemazai laiko kol vel pradejo lysti jie .Gyvenu ne Lietuvoj prie dermatologu prieti laukti reikia kosmariskai daug!Dabar jau laukiu 2 menesius ir dar tiek pat lauksiu todel sedziu kone kasdien ir renku info kaip galeciau sau padeti . Lietuvoj irgi kiek lankiausi pas dermatologus tik antibijotikus priraso ,visokius tepaliukus ir probelmos neranda kas blogai .Tik pasake ,kad vaiku susilaukus pakeisiu cikla ir turetu viskas susistvarkyti savaime .Tai cia iseina ,kad tie spuogai susije su hormonais ?Bet dariausi kiausidziu tyrimus ir viskas ten tvarkoj.
Kaip ten bebutu ,tai liga kosmariskai baisi ,bet paskaicius tema kazkiek lengviau ant sirdies pasidare ,kad as ne viena tokia . verysad.gif  Jausmas kartais tikrai buna ,kad prasmegti skradziai norisi arba einu dengiu ta veida ,jauciuos labai pastebimai kompleksuota  verysad.gif

mano istorija pasakojate unsure.gif as irgi buvau tokius uzkretimus ant veido pasidariusi kad dar po siai dienai randeliai like. doh.gif tik as nesilankiau pas jokius dermatologus o daug daug skaiciau ir pati juos iveikiau. Uzkretima susitvarkiau su Octanisan prausikliu. Tada atradau Bioderma, bet siuo metu linkstu link rugstines kosmetikos naudojimo smile.gif dabar kaip ir dideliu problemu uzkretimu neturiu bet oda nera svari, valausi ja dabar smile.gif
naturalia kosmnetika ir priemonem nepasitikiu nes buvau tik dar labiau problemu su jom prisidariusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 21, 08:56)
mano istorija pasakojate  unsure.gif as irgi buvau tokius uzkretimus ant veido pasidariusi kad dar po siai dienai randeliai like.  doh.gif tik as nesilankiau pas jokius dermatologus o daug daug skaiciau ir pati juos iveikiau. Uzkretima susitvarkiau su Octanisan prausikliu. Tada atradau Bioderma, bet siuo metu linkstu link rugstines kosmetikos naudojimo  smile.gif dabar kaip ir dideliu problemu uzkretimu neturiu bet oda nera svari, valausi ja dabar  smile.gif
naturalia kosmnetika ir priemonem nepasitikiu nes buvau tik dar labiau problemu su jom prisidariusi  schmoll.gif

Man kitaip neisejo .As gyvenu saly kurioj jokiu antibiotikiniu tepalu ar vaistu nenusipikrsi be recepo ,todel belaukdama siuntimo pas dermatologa per puse metu isivariau as ta uzdegima doh.gif Grizusi i Lietuva apsilankiau pas dermatologa Kupsta (Klaipedoje) ir jis man tikrai isgyde ta ka buvau pridirbusi . Nuo tada taip pat naudoju Bioderma valikli veidui (raudona etikete) ir Bioderma sensibio forte dreikinamaji krema (ji beje naudoju ir kaip pagrinda makiazui ). Is vidaus gydziau antbiotikais Doxy-M-ratiopharm 100mg ,o iskilusius spuogus tepiau Duac'u ,Differin'u. Sia vasara apsilankius pas ta pati dermatologa del berimo smakro srity gavau Aknefug antibiotiko ir suplaktine kazkokia . Visa laika geriau Diane kuri turiu pasakyti tikrai nedaug ka padejo ,tik gal niekad nebudavo ,kad isaugtu spuogai ant zandu g.gif Ir dabar nera taip kaip yra buve blogai per situos 3 metelius ,bet auga spuogai vienas po kito ant smakro ir pavieniai ant zandu ir nespeja gerai nugyti, palieka demeles todel veidas demetas visas.Spuogai jie negiluminiai ,o su baltom galvom tokie .Nesuprantu kas netinka ??Kodel juos meta verysad.gif

O kaip valotes oda ? Kokia firma rugstines kosmetikos pasirinkot ? As taip pat girdejau ,kad rugstine kosmetika labai sutvarko oda .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bratze: 21 balandžio 2013 - 09:22
QUOTE(bratze @ 2013 04 21, 09:12)
Man kitaip neisejo .As gyvenu saly kurioj jokiu antibiotikiniu tepalu ar vaistu nenusipikrsi be recepo ,todel belaukdama siuntimo pas dermatologa per puse metu isivariau as ta uzdegima  doh.gif  Grizusi i Lietuva apsilankiau pas dermatologa Kupsta (Klaipedoje) ir jis man tikrai isgyde ta ka buvau pridirbusi . Nuo tada taip pat naudoju Bioderma valikli veidui (raudona etikete) ir Bioderma sensibio forte dreikinamaji krema (ji beje naudoju ir kaip pagrinda makiazui ). Is vidaus gydziau antbiotikais Doxy-M-ratiopharm 100mg ,o iskilusius spuogus tepiau Duac'u ,Differin'u. Sia vasara apsilankius pas ta pati dermatologa del berimo smakro srity gavau Aknefug antibiotiko ir suplaktine kazkokia . Visa laika geriau Diane kuri turiu pasakyti tikrai nedaug ka padejo ,tik gal niekad nebudavo ,kad isaugtu spuogai ant zandu  g.gif  Ir dabar nera taip kaip yra buve blogai per situos 3 metelius ,bet auga spuogai vienas po kito ant smakro ir pavieniai ant zandu ir nespeja gerai nugyti, palieka demeles todel veidas demetas visas.Spuogai jie negiluminiai ,o su baltom galvom tokie .Nesuprantu kas netinka ??Kodel juos meta  verysad.gif 

O kaip valotes oda ? Kokia firma rugstines kosmetikos pasirinkot ? As taip pat girdejau ,kad rugstine kosmetika labai sutvarko oda .

man labiausiai bere zandikaulio linija ir zandus doh.gif budavo jau spuogas ant spuogo doh.gif
bet as niekada netepiau nei vieno antibiotiko ant veido smile.gif ir negeriau jokiu kontraceptiku. praeita vasara visai atsisakiau pieno produktu, nors va vakar valgiau surio, kastinio, lyg nieko naujo neisdygo bet vis tiek neberizikuoju schmoll.gif jokiu jogurtu, sureliu, grietiniu, grietineliu, varskiu schmoll.gif gerai butu privengti bandeliu ir sokolado, deja ne visada iseina blush2.gif nebegeriu sintetiniu arbatu, renkuosi vandeni arba naturalias arbatas, tokias beveik be skonio nes nuo ju skaiciau gali taip pat berti zandikauli. kavos vienas puodelis per diena smile.gif daug metu geriau nakvisas, dabar geriu Maca:
http://www.iherb.com...00-Capsules/336
ji reguliuoja hormonus.
siuo metu darausi rugstinius valymus, laukiu kol uzsakys man O.D.A kosmetikos prausikli ir du kremus. Siaip esu labai patenkinta, valosi odyte smile.gif nauju pas mane beveik ir nebeiskyla, pries mm koks vienas issikala tai jau zinau kad ateina o taip tai nieko daugiau nebera smile.gif tik tiek kad pilna visokiu spuogeliu vidiniu kurie subrende ir kada nors issikals arba ne tai rugstine kosmetika viska iskelia, dabar mano tikslas yra tiesiog issivalyti oda. Pati nieko nebespaudau-NIEKADA.
o buvo tas pats kas pas jus, istisai, jei ne vienas tai kitas ir taip pasaka be galo blink.gif kosmetologe sake net randeliai mazyciai like, bet rugstis juos biski pasviesins bigsmile.gif
Tai tiksliai nepasakysiu kas padejo, as tuo keliu einu jau beveik metus smile.gif bet tikrai verta!
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 21, 09:54)
man labiausiai bere zandikaulio linija ir zandus  doh.gif budavo jau spuogas ant spuogo  doh.gif
bet as niekada netepiau nei vieno antibiotiko ant veido  smile.gif ir negeriau jokiu kontraceptiku. praeita vasara visai atsisakiau pieno produktu, nors va vakar valgiau surio, kastinio, lyg nieko naujo neisdygo bet vis tiek neberizikuoju  schmoll.gif jokiu jogurtu, sureliu, grietiniu, grietineliu, varskiu  schmoll.gif gerai butu privengti bandeliu ir sokolado, deja ne visada iseina  blush2.gif nebegeriu sintetiniu arbatu, renkuosi vandeni arba naturalias arbatas, tokias beveik be skonio nes nuo ju skaiciau gali taip pat berti zandikauli. kavos vienas puodelis per diena  smile.gif daug metu geriau nakvisas, dabar geriu Maca:
ji reguliuoja hormonus.
siuo metu darausi rugstinius valymus, laukiu kol uzsakys man O.D.A kosmetikos prausikli ir du kremus. Siaip esu labai patenkinta, valosi odyte  smile.gif nauju pas mane beveik ir nebeiskyla, pries mm koks vienas issikala tai jau zinau kad ateina o taip tai nieko daugiau nebera  smile.gif tik tiek kad pilna visokiu spuogeliu vidiniu kurie subrende ir kada nors issikals arba ne tai rugstine kosmetika viska iskelia, dabar mano tikslas yra tiesiog issivalyti oda. Pati nieko nebespaudau-NIEKADA.
o buvo tas pats kas pas jus, istisai, jei ne vienas tai kitas ir taip pasaka be galo  blink.gif kosmetologe sake net randeliai mazyciai like, bet rugstis juos biski pasviesins bigsmile.gif
Tai tiksliai nepasakysiu kas padejo, as tuo keliu einu jau beveik metus  smile.gif bet tikrai verta!

O kiek tau metu jei ne paslaptis ? Nes tarp paauglisku odos problemu ir suaugusio yra skirtumas ir as net sakau ,kad pasiseke tiems kas turi paaugliskus spuogus.Jie pranyksta kai ateina tam laikas ,o kai atsiranda sita problema jau suaugus va tada jau ir daktarai spelioja ir eksperemintuoja su vaistais verysad.gif
O zinok antibiotikas ir sutvarko tuos spuogelius kurie tarsi tuno viduj ,tam jis ir reikalingas ,nes tie kurie jau issoke gali tik tepalais padziovinti ir beje antibiotikiniai visi irgi labai gelbsti ,nes neleidzia sutinti jiems.Nera toks blogis tas antibiotikas ir kartais jis butinas yra ,mano nuomone.
O del rugstiniu pylingu nesi girdejus ,kad paskui oda reaguoja i temperatura ? unsure.gif Kad kai karsta ,paraudonuoja ,o kai salta net melynuoja oda .As del to ir bijau to sveitimo ir naikinimo randu ,nes girdejau ,kad ir po lazeriu proceduros taip buna g.gif
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2013 04 21, 09:54)
man labiausiai bere zandikaulio linija ir zandus  doh.gif budavo jau spuogas ant spuogo  doh.gif
bet as niekada netepiau nei vieno antibiotiko ant veido  smile.gif ir negeriau jokiu kontraceptiku. praeita vasara visai atsisakiau pieno produktu, nors va vakar valgiau surio, kastinio, lyg nieko naujo neisdygo bet vis tiek neberizikuoju  schmoll.gif jokiu jogurtu, sureliu, grietiniu, grietineliu, varskiu  schmoll.gif gerai butu privengti bandeliu ir sokolado, deja ne visada iseina  blush2.gif nebegeriu sintetiniu arbatu, renkuosi vandeni arba naturalias arbatas, tokias beveik be skonio nes nuo ju skaiciau gali taip pat berti zandikauli. kavos vienas puodelis per diena  smile.gif daug metu geriau nakvisas, dabar geriu Maca:
ji reguliuoja hormonus.

O kodel u geri ta Maca ? Dareisi kraujo ir kiausidziu tyrimus ? Nes kitu atveju tikrai nereketu farsiruoti saves vaistais ir papildais kurie tau galbut net nereikalingi .. Truputeli nesupratau tavo kategorisko poziurio i gyditojus ir savamokslisko gydimosi blush2.gif Kad sintetines arbatos gali pabloginti odos bukle ,tai pritariu . drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bratze @ 2013 04 21, 13:02)
O kiek tau metu jei ne paslaptis ? Nes tarp paauglisku odos problemu ir suaugusio yra skirtumas ir as net sakau ,kad pasiseke tiems kas  turi paaugliskus spuogus.Jie pranyksta kai ateina tam laikas ,o kai atsiranda sita problema jau suaugus va tada jau ir daktarai spelioja ir eksperemintuoja su vaistais  verysad.gif
O zinok antibiotikas ir sutvarko tuos spuogelius kurie tarsi tuno viduj ,tam jis ir reikalingas ,nes tie kurie jau issoke gali tik tepalais padziovinti ir beje antibiotikiniai visi irgi labai gelbsti ,nes neleidzia sutinti jiems.Nera toks blogis tas antibiotikas ir kartais jis butinas yra ,mano nuomone.
O del rugstiniu pylingu nesi girdejus ,kad paskui oda reaguoja i temperatura ?  unsure.gif  Kad kai karsta ,paraudonuoja ,o kai salta net melynuoja oda .As del to ir bijau to sveitimo ir naikinimo randu ,nes girdejau ,kad ir po lazeriu proceduros taip buna  g.gif
Papildyta:

O kodel u geri ta Maca ? Dareisi kraujo ir kiausidziu tyrimus ? Nes kitu atveju tikrai nereketu farsiruoti saves vaistais ir papildais kurie tau galbut net nereikalingi .. Truputeli nesupratau tavo kategorisko poziurio i gyditojus ir savamokslisko gydimosi  blush2.gif  Kad sintetines arbatos gali pabloginti odos bukle ,tai pritariu . drinks_cheers.gif

jis nekategoriskas bet kiek domejausi tai antibiotikas tau panaikins pasekmes o ne berimo priezasti smile.gif nustosi gerti ir vel spuogai kils.
as jau senai ne paaugle, 26 metai man, berti pradejo nuo kokiu 23 metu, paveluotai paauglyste atejo ir buvau isivariusi toki uzdegima kad vaje vaje doh.gif visa zandikaulio linija budavo nuejusi skaudulingais pulingais spuogais, ant zandu spuogas ant spuogo dejosi, nebenoriu net prisiminti. visas naturalias priemones meciau i siukslyne, ne man jos kai oda isties problematine.
ne, nieko nesidariau bet ta maca yra naturalus papildas o ne kazkokie vaistai. lotuliukas.gif as daug metu geriau nakvisas, joms gi tyrimu tai nereikia biggrin.gif o dabar pakeiciau i ja. man ji labai sureguliavo menesiniu cikla, stipriai sumazejo skausmai, pirma diena is lovos nepasikeldavau o dbr galiu dirbti ir net sportuoti. ji tikrai nekenkia. geria ir mano drauge tai labai patenkinta thumbup.gif
lazerio ir rugsciu nelyginkite. rugstis giluminius spuogus kelia i virsu, kitus net nugriauzia, siu valymu negalima darytis vasara nes gali likti pigmentiniu demiu mirksiukas.gif o kad oda grazeja tai faaaktas smile.gif
savamoksle ar ne savamoksle as bet jeigu be jokiu antibiotiku susitvarkiau oda tai vadinasi ner jau taip blogai.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 21, 13:43)
jis nekategoriskas bet kiek domejausi tai antibiotikas tau panaikins pasekmes o ne berimo priezasti  smile.gif nustosi gerti ir vel spuogai kils.
as jau senai ne paaugle, 26 metai man, berti pradejo nuo kokiu 23 metu, paveluotai paauglyste atejo ir buvau isivariusi toki uzdegima kad vaje vaje  doh.gif visa zandikaulio linija budavo nuejusi skaudulingais pulingais spuogais, ant zandu spuogas ant spuogo dejosi, nebenoriu net prisiminti. visas naturalias priemones meciau i siukslyne, ne man jos kai oda isties problematine.
ne, nieko nesidariau bet ta maca yra naturalus papildas o ne kazkokie vaistai.  lotuliukas.gif  as daug metu geriau nakvisas, joms gi tyrimu tai nereikia  biggrin.gif o dabar pakeiciau i ja. man ji labai sureguliavo menesiniu cikla, stipriai sumazejo skausmai, pirma diena is lovos nepasikeldavau o dbr galiu dirbti ir net sportuoti. ji tikrai nekenkia. geria ir mano drauge tai labai patenkinta  thumbup.gif
lazerio ir rugsciu nelyginkite. rugstis giluminius spuogus kelia i virsu, kitus net nugriauzia, siu valymu negalima darytis vasara nes gali likti pigmentiniu demiu mirksiukas.gif o kad oda grazeja tai faaaktas  smile.gif
savamoksle ar ne savamoksle as bet jeigu be jokiu antibiotiku susitvarkiau oda tai vadinasi ner jau taip blogai.

Supratau drinks_cheers.gif Bet ,kad paciai pavyko susitvarkyti oda ,tai cia tau tiesiog pasiseke ,nes kitu atveju galima tik pabloginti situacija . unsure.gif
Ta Maca sakaisi is to saito kur imetei nuoroda ?
Atsakyti
QUOTE(bratze @ 2013 04 21, 13:47)
Supratau  drinks_cheers.gif  Bet ,kad paciai pavyko susitvarkyti oda ,tai cia tau tiesiog pasiseke ,nes kitu atveju galima tik pabloginti situacija . unsure.gif
Ta Maca sakaisi is to saito kur imetei nuoroda ?

blogiau buti jau nebegalejo biggrin.gif mano kosmetologe sake kad tai buvo apsileidimas biggrin.gif
taip sakausi ir ten smile.gif man ji labiau patinka uz nakvisas.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 21, 14:56)
blogiau buti jau nebegalejo  biggrin.gif mano kosmetologe sake kad tai buvo apsileidimas  biggrin.gif
taip sakausi ir ten  smile.gif man ji labiau patinka uz nakvisas.

Gerai ,kad viskas gerai baigesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bratze @ 2013 04 21, 16:06)
Gerai ,kad viskas gerai baigesi  4u.gif

tiesiog tai buvo uzkratas o naturalios priemones situacija man tik blogino doh.gif
Atsakyti
o kur klaipėdoje rūgštini pilinga patartumete darytis?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 16, 22:12)
o kaip jus atrodote po valymu? ar kosmetologe dar mechaniskai ka valo? nes as irgi jau einu trecia karta, pries tai buvau prie koki menesius, dabar kas 7 dienas ejau, noriu isieti kursa taciau po paskutinio karto veidas nuejo sasais. si karta ji man po rugsties dar mechaniskai vale. g.gif kosmetologe mano drauge, as ja pilnai pasitikiu bet nesuprantu ar cia oda taip suregavo ar ji per ilgai palaike.
aj sakote jusu riebi ir stora, mano ne tokai oda  verysad.gif

Atleiskit už vėlymą atsakymą, tačiau taip jau išėjo 4u.gif
Na iš kart po valymo oda iš ties būna ne pati gražiausia, tačiau ne ką baisiau nei prieš..Pirmus kartus po valymų oda kelias dienas pasilupdavo, tačiau sakė,jog tai normalu, po sekančių,kažkaip nebepastebėjau tokio lūpimosi. Na taip, po rūgšties, visada ir spuogelius(kiek gali) išspaudo. Dabar po paskutinio valymo,sakė pasirodyt maždaug po mėnesio,tai vat jau gal kokios 3savaitės praėjo, tai drįsčiau teigti,jog būklė vėl pablogėjo...Nors mytybą toliau žiūriu, vandens geriu, priemones naudoju tas pačias, bet būklė vėl grįžta į tą stadiją kuri buvo prieš pradedant valymus...taip ir likau nesusipratusi...
Tiesa, prisiminiau,jog po paskutinio valymo budo ir man visas smakras žaizdelėm užėjęs..Bet čia pati prisidirbus buvau...Man tą dieną iš jos nusipirkau rūgštinį kremą, ir kažkaip nei jos paklausiau,nei pati pagalvojau,kad bent jau tą vakarą nesitept jo,na vistik po rūgščių oda sudirbinta ir pan, tai vat ir užsitepiau,na tai ryte išsigandau pamačius vaizdelį, nieko, praėjo, bet vat per žioplumą ir "prisižaidžiau" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodčke: 06 gegužės 2013 - 20:58
Merginos,manau,kad verta pabandyti,ką manote? ax.gif
http://love-eco.lt/blogas/?p=69
Atsakyti