Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Apie salicilo rugsti,taip ji dezinfekuoja,tai BHA rugstis kuri sluoksniuoja oda taip pasalindama negyvas lasteles,bet ir labai dziovina oda,taip pat daugeliui issaukia paraudimus,ja naudoti reikia labai atsargiai ir geriausiai tik lokaliai.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 20, 15:38)
smile.gif
jums susitvarkė oda, nes pastojot smile.gif rašėt, kad smakrą bėrė, dabar nebe, o sako, kad smakrą beria dėl moteriškų organų. Matyt nėštumas viską sutvarkė.
pastojus oda mano irgi graži pasidarė biggrin.gif
Aš žinau, kad pieno produktų negalima. Ypač kai pamirštu saiką. Kol sūrelį suvalgydavau retai, odai tai neatsiliepė. Bet kai pamiršau saiką iškart spuogeliais pabėrė.
Reik tiesiog atsirinkt savo maistą arba tiesiog nepiknaudžiaut niekuom, nes realiai mest valgyt neįmanoma  smile.gif

Ir dabar dar paberia jei uzsitepu tos kremines pudros, problema niekur dar nedingo, bet, kaip rasiau, pastebiu pagerejima kai netepu jokiu kremu, o tik saltalankiu aliejumi pries nakti. Dabar pradesiu bandyti visas tas namines veido kaukes, prausiklius ir pradesiu pieno produktus riboti, ziuresim kas gausis smile.gif
O mest valgyt niekam nerekomenduociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2012 12 04, 18:54)
user posted image
Toliau teskime diskusijas ir nepasiduokime  4u.gif

Senoji tema  4u.gif
Papildyta:

jau 8 dienos kaip geriu siuos antibiotikus, po 50mg., dermatolode irgi sake kad mazdaug du menesius gerti tokia doze, po 100mg nesake kad pradeti gerti. na nezinau tiesa paskaius, oda biski grazesne gal tik siandiena po tu 8 dienu. Kaip greitai turetu pasirodyti rezultatai? jei per koki menesi nepageres,tai kazin ar apsimoka toliau gerti?
va va, man lygiai toks pats berimas, buna i vkaara net niezeti pradeda, bet nevisada, nesusiejau su nieko, nuo ko taip - nei su maistu, nei su gerimais.

per kiek dienu pagerejo odos bukle?

Merginos ,neissgaskit jei po situ vaistu nieko nebesinores..10 dienu vartojau situos antibijotikus ir paskui truko siek tiek laiko kol atsigavau ..Kazkokia depresija man buvo uzejusi po situ vaistu kurso .
Papildyta:
Kas del gydimo ,tai man siek tiek pagelbejo Diane KT ,bet vistiek nuberdavo smakra karts nuo karto ar ant zando numesdavo raudona spuoga ,bet tai nutikdavo su tokiais tarpais ,kad spedavo nugyti ankstesnieji spuogai nors. KT naudojau pusantru metu ir nutraukiau vasara ,tai dabar sugrizo tie spuogai.Gal ne taip baisiai kaip buvo pries pradedant gerti Diane tik.Nesenai sugeriau antibiotiku kursa kuris padejo tik vos vos ..Net nebezinau ka daryti verysad.gif Pradejo berti pries panasiai 3 metus man paciai 23 metai ,zandus jau puosia randai ,o ir vis nesibaigia tie berimai . verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bandziau maista derint ,vandens kibirais geriau ,sportavau ,bet niekas labai neitakoja ju atsiradimo .Pastebejau gal siek tiek nuo nuotaikos priklauso .Tai prieinu isvados ,kad gal ai psichologine liga ? Manau grisiu prie Dianes ,nes pas dermatologa prieisiu tik po poros menesiu (gyvenu uzsieny ) .O kaip jus mergaites ,taikstotes su sita problema ?Kaip gyvenat ? Man taip pavydu ziurinti i grazios odos savininkes ..Palauze baisiai sita liga ,kompleksas lb didelis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bratze: 20 balandžio 2013 - 19:04
Bratze o zandus puosia randai,nes megsti paspausti tas bjaurybes?reikia moket spausti,visu pirma reikia suminkstinti oda aplink spuoga,drekinamuoju maitinamuoju kremu tada spuoga ne spausti o aplink ji patempt oda kad gautusi toks pukst ir tik tada labai atsargiai spausti ir ne prie pat o is toliau dviem kryptim is virsaus ir apacios ir is sonu,nu zodziu sunku papasakot,po spaudimo butina dezinfekuot,randas tas rimtasis jau nebeisnyksta nes pazeista oda yra kaip tunelis,o jos pavirsius suauga bilekaip,todel sakoma grieztai nespaudykit spuogu bet sakyciau spausti galima tik reikia moket,jokiu budu netraiskyt odos,toje vietoje kur spaudziam sugniuzdamos lasteles apsisaugodamos jos iskiria daugiau melanino oda toje vietoje patamseja na ir jeigu dar gaunam saules gaunasi is vis beda,tas randas idega,todel butina naudot SPF.mazi randai spaudimo zymes dingsta tik reikia laiko,oda atsinaujina,sluoksniuojasi,darydami eksfolijuojanti pylinga 2,3kart i savaite priverciam tas negyvas lasteles pasisalinti,butinas drekinimas,jeigu jo truksta poros padideja,pleciasi tarsi prasydamos gerti,netgi toks paprastas pavyzdys kai pabunam vonioj nusiprausiam,baigiam veido prausima saltu vandeniu musu poros atrodo mazesnes ir butent del dregmes.riebia oda geriausia drekinti kremais serumais kur rasoma non camedogenic ir oil free,bet jau kartojuos:)
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 04 20, 21:13)
Bratze o zandus puosia randai,nes megsti paspausti tas bjaurybes?reikia moket spausti,visu pirma reikia suminkstinti oda aplink spuoga,drekinamuoju maitinamuoju kremu tada spuoga ne spausti o aplink ji patempt oda kad gautusi toks pukst ir tik tada labai atsargiai spausti ir ne prie pat o is toliau dviem kryptim is virsaus ir apacios ir is sonu,nu zodziu sunku papasakot,po spaudimo butina dezinfekuot,randas tas rimtasis jau nebeisnyksta nes pazeista oda yra kaip tunelis,o jos pavirsius suauga bilekaip,todel sakoma grieztai nespaudykit spuogu bet sakyciau spausti galima tik reikia moket,jokiu budu netraiskyt odos,toje vietoje kur spaudziam sugniuzdamos lasteles apsisaugodamos jos iskiria daugiau melanino oda toje vietoje patamseja na ir jeigu dar gaunam saules gaunasi is vis beda,tas randas idega,todel butina naudot SPF.mazi randai spaudimo zymes dingsta tik reikia laiko,oda atsinaujina,sluoksniuojasi,darydami eksfolijuojanti pylinga 2,3kart i savaite priverciam tas negyvas lasteles pasisalinti,butinas drekinimas,jeigu jo truksta poros padideja,pleciasi tarsi prasydamos gerti,netgi toks paprastas pavyzdys kai pabunam vonioj nusiprausiam,baigiam veido prausima saltu vandeniu musu poros atrodo mazesnes ir butent del dregmes.riebia oda geriausia drekinti kremais serumais kur rasoma non camedogenic ir oil free,bet jau kartojuos:)

Aciu ,kad nepatingejai pasikaroti drinks_cheers.gif Nezinojau ,kad negalima deginti odos ir kodel .Randai like is po pirmu kartu ,kai nubere mane . verysad.gif Dabar as isvis ju nespaudau ,palaukiu ,pribrandinu doh.gif ir tada issimaudzius ranksluosciu nubraukiu baltas galveles ,na jei reikia paspaudziu ,bet nestipriai ir ne supirstais ,o ranksluosciu . Nauju randu dabar nepbepridarau ,bet veidas visas taskuotas ,itariu pabloginau situacija su soliariumais . Beje pasiskaiciau as sia tema ir labai naudingos info radau drinks_cheers.gif Per tris metus niekur nebuvau skaicius ,kad pieno produktu negalima .Bandysiu sojos pienuka dabar ,nes siaip piena daug kur naudoju .
Mane kai pradejo berti ,tai atsitiko staiga. doh.gif Tuo metu teises laikiausi ir mokslus baiginejau ,tai galvojau,kad nuo streso ,bet berimai nesibaige.Spaudinejau ,uzkreciau oda ,o tada tiesiog kilo uzdegimas ..Nuejau pas dermatologa gavau gydima ,kaip tikriausiai visos zinot ,kad gydimas sitos ligos gan ilgas ,tai per kazkur pora metu apsigydziau ir randelius ir pacius spuogus ,bet panasiai ,kai nutraukiau KT tuo metu taip pat vel streso apturejau ir vel viskas is naujo . verysad.gif Ir nesuprantu ar cia del KT nutraukimo man vel viskas sugrizo ar del ko kito .Nes KT nutraukiau Rugpjuti ,tai praejo nemazai laiko kol vel pradejo lysti jie .Gyvenu ne Lietuvoj prie dermatologu prieti laukti reikia kosmariskai daug!Dabar jau laukiu 2 menesius ir dar tiek pat lauksiu todel sedziu kone kasdien ir renku info kaip galeciau sau padeti . Lietuvoj irgi kiek lankiausi pas dermatologus tik antibijotikus priraso ,visokius tepaliukus ir probelmos neranda kas blogai .Tik pasake ,kad vaiku susilaukus pakeisiu cikla ir turetu viskas susistvarkyti savaime .Tai cia iseina ,kad tie spuogai susije su hormonais ?Bet dariausi kiausidziu tyrimus ir viskas ten tvarkoj.
Kaip ten bebutu ,tai liga kosmariskai baisi ,bet paskaicius tema kazkiek lengviau ant sirdies pasidare ,kad as ne viena tokia . verysad.gif Jausmas kartais tikrai buna ,kad prasmegti skradziai norisi arba einu dengiu ta veida ,jauciuos labai pastebimai kompleksuota verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bratze: 20 balandžio 2013 - 22:15
aš jau kaip ir susigyvenau su netobula oda sad.gif niolika metų prasikankinau, dabar supratau, kad gražios niekad neturėsiu ir neverta stresuot. mamai 50 ir ją vis dar beria, mažai, bet vistiek. sutikau ne vieną kosmetologę, besikankinančią su šia bėda. nuolatinis darbas rūpintis... tai, jei jau nepasisekė, tai nepasisekė smile.gif
aišku, kalbu apie tuos atvejus, kai beria ne dėl blogos priežiūros, šlamšto ėdimo besaikio ir pan.

man didžiausias peilis yra stresai, neišsimiegu, pasinervinu rimtai ir graži doh.gif ramiuoju laikotarpiu būna porą spuogelių. manau, atradau savo priemones. pieno produktus vartoju minimaliai, saldumynų privengiu, geriu vandens daug, nebenaudoju kasdien pudrų, nakvišos, veido valymai, pylingai, kaukės, medetkų ledukai ryte ir t.t.t jokių stebuklų.
tik man labai reikia gero prausiklio. riebiai odai, bet nesausinančio. Gal turit ką parekomenduoti? neatrandu niekaip tinkančio ir neišsausinančio odos.
Atsakyti
Merginos, o kaip isnaikinti tamsias demeles likusias po spuogu? balinat naminem priemonem ar ka kita darot? 4u.gif
Atsakyti
Darant rūgštinį pilingą ant veido negali būti iškilusių spuogų?
Atsakyti
Per yuotube yra labai gera video medziaga gydytojos wiki3000,ji dirba sveicarijoj kalba lauzyta rusu kalba,apie antibiotikus taip gerai papasakoja,kaip po 2,3dienu prasideda rezistencija,kaip bakterijos isigimsta,kaip veikia antibiotikai i vidu,ar isore,apie plataus spektro antibiotikus,tai blogis.paieskosiu veliau ir padarysiu isnasas.
Atsakyti
spuogai (akne)atsiradimo priezastys
http://www.youtube.c...h?v=VYGTi0VhCXs
kuo gydyti spuogus
http://www.youtube.c...h?v=kQVlOdgRy0k
teisinga spuogotos odos prieziura
http://www.youtube.c...h?v=h7sb6QkoKGo
antibiotikai ir spuogai, naudinga zinoti
http://www.youtube.c...h?v=yNgSwdjtLZw
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2013 04 21, 05:17)
Darant rūgštinį pilingą ant veido negali būti iškilusių spuogų?

gali, nugriauzia ji juos smile.gif man tai super tie valymai, nors tenka ir baisiai pavaikscioti bet kai matai rezulata tai viskas nublanksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 04 21, 00:07)
aš jau kaip ir susigyvenau su netobula oda sad.gif

As tai pradejau galvoti ,kad si liga tikrai psichologine unsure.gif Kuom gyvenam taip ir jauciames . verysad.gif Skaiciau ,kad tikrai 20% moteru turejusios spuogu atsikrate ju ,kai atsikrate streso .

Sebamed prausiklio nebandei ? Man jis labai tinka .

QUOTE(rentabili @ 2013 04 21, 08:33)
spuogai (akne)atsiradimo priezastys

Gaila nesuprantu rusiskai .
Papildyta:
O kas randus gydetes ,mergaites ? Ar yra cia kurios bandet lazeri ar sveitimus ? Girdejau ,kad oda tada raudona labai tampa ?Kitaip sakant atskiratai randu ,bet veidas visad raudonas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Graciella @ 2013 04 21, 02:25)
Merginos, o kaip isnaikinti tamsias demeles likusias po spuogu? balinat naminem priemonem ar ka kita darot?  4u.gif

Citrina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bratze: 21 balandžio 2013 - 08:52