Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Emidora @ 2013 04 11, 19:14)
Kokias konkreciai Baikals priemones?

Toniką riebiai ir mišriai odai bei prausimosi putas. Yra pirkti Droge.

QUOTE(Vitulka @ 2013 04 11, 19:21)
kaip drėkinat odą? nes dabar iš to, ką parašėt, panašu, kas jūs ją tik sausinat

Na, nežinau, man ji neatrodo sausa g.gif gal ir drėkinčiau kaip nors papildomai, bet nerandu tinkamo kremo... doh.gif tik nesiūlykite pvz., Biodermos - man ji visiškai netinka schmoll.gif Nors šioje temoje ir mačiau gerų atsiliepimų apie šią kosmetiką, bet man ji visiškai netiko schmoll.gif kaip, beje, ir Biok ar Uriage, Vichy...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 11 balandžio 2013 - 17:37
Sausinama oda ginasi to, gamina daugiau riebalo ir taip kemša poras. Taip kad žiūrėkit, kad jūsų tokia priežiūra nepridarytų dar daugiau žalos.
Bioderma ir man netiko, nesuprantu už ką taip giriama.
Aš vis ta patį varau jau metų metus, nenaudokit kremų, jei poros linkusios greit kimštis. Yra serumai, losjonai, geliai, jie lengvesni ir nekemša porų. Nors ir tuos reik atsirinkt.
Metus vandenį odos būklė pagerėjo, nenaudoju tonikų, vietoj jų terminis vanduo, šitas be jokių priedų, esu tikra, kad porų nekemša
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 11, 19:53)
Sausinama oda ginasi to, gamina daugiau riebalo ir taip kemša poras. Taip kad žiūrėkit, kad jūsų tokia priežiūra nepridarytų dar daugiau žalos.
Aš vis ta patį varau jau metų metus, nenaudokit kremų, jei poros linkusios greit kimštis. Yra serumai, losjonai, geliai, jie lengvesni ir nekemša porų. Nors ir tuos reik atsirinkt.
Metus vandenį odos būklė pagerėjo, nenaudoju tonikų, vietoj jų terminis vanduo, šitas be jokių priedų, esu tikra, kad porų nekemša

Kokia priemone rekomenduotumet drekinti oda, kad nekimstu poru? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 11, 19:53)

na, aš manau, kad žinau, kaip atrodo sausa oda, nes tokią per daug naudodama visų priemonių esu turėjusi. dabar taip nėra.
esu naudojusi purškiamą terminį vandenį, bet kažkokio poveikio nepastebėjau...
galvoju, gal pabandyti rožių vandenį, atrodo, vadinasi Rose of Bulgaria... bet stebuklų nesitikiu smile.gif
Papildyta:
ir dar ką pastebėjau: bent jau man odą labai išsausindavo arbatmedžio aliejus... ir nors daug kas sako, kad jis labai padeda, bet aš jokio stebuklingo jo poveikio išvis nepastebėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 11 balandžio 2013 - 18:44
QUOTE(odriana @ 2013 04 11, 18:44)

ir dar ką pastebėjau: bent jau man odą labai išsausindavo arbatmedžio aliejus... ir nors daug kas sako, kad jis labai padeda, bet aš jokio stebuklingo jo poveikio išvis nepastebėjau...

man arbatmedžio aliejus ne tik, ak nepadėjo, bet dar ir visą veido odą išbėrė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 04 11, 17:10)
žiauriai blogai...  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif man taip pat tiko, kai tik nebenaudodavau - iškart bėrimai...  doh.gif  nežinau, net ką daryt reikės... gal ką nors panašaus pagal sudėtį būtų galima užsakyti pagaminti vaistinėje (kur gamina vaistus)?...  unsure.gif
Beveik jokių: išmečiau lauk visus kremus, šveitiklius, pudras, kaukes ir t.t., odos būklė iškart pagerėjo, dar pradėjau praustis šaltu vandeniu, naudoju namie pasigamintą kaukę iš medaus su cinamonu, iš žolelių arbatų pasidarau nuovirą vietoj toniko. Tiesa, naudoju Baikals toniką ir putas-prausiklį, jie man tikrai tinka. Vakarais tepu akne pb5 emulsiją , bet jeigu jos nebegamins, tai nežinau, ką reikės daryt...

Kalbant apie visas tas kosmetikos linijas, tai aš jų tiek esu išbandžiusi, tiek pinigų išleidusi, ir jokio pagerėjimo nebūdavo, nuo kai kurių būdavo tik blogiau...  doh.gif

o ta kauke jums tinka? nes mane vare spuogais nuo jos doh.gif
ir siaip pvz, mano drauge kosmetologe sake kad naturalios priemones tinka turincioms neproblematiska oda bet ne toms kuriu oda problemtiska. As naudojau Bioderma, dabar naudosiu O.D.A.
Papildyta:
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 11, 20:25)
man arbatmedžio aliejus ne tik, ak nepadėjo, bet dar ir visą veido odą išbėrė  doh.gif

as anksciau ji tepdavau and spuogiuku, dabar turiu O.D.A tepaliuka tam reikalui smile.gif vakar iskilo spuogiukas, uztepiau, ryte jau likes tik sasiukas, uzgyde smile.gif
Papildyta:
QUOTE(odriana @ 2013 04 11, 11:54)
Nerūkau, negeriu, nevalgau jokių mėsainių, traškučių, bulvyčių, kečupų, saldainių, bandelių ir t.t.
Taigi taip kategoriškai teigti tikrai negalite...

Beje, kiek sužinojau, nebebus galima įsigyti (bent jau vaistinėse) Akne pb5 emulsijos.... doh.gif  verysad.gif
gal žinote, ar galima kur ją internetu užsisakyti? nes jeigu ne, tai...  sad.gif
tai gal visgi hormonai?
Atsakyti
nors ne visai priemonių nuo spuogų klausimu užsukau bet tikiuos neišvarys niekas blush2.gif
kokį patartumet pirmosios pagalbos kremą ar gelį kuris greit smulkias žaizdeles užgydytų? turėjau viena didžiulį skaudantį giluminį bjaurybę prie nosies šnervės, kurį "prinokusį" neiškenčiau ir išspaudžiau iki kol pasirodė mažytis kraujo lašelis, aišku steriliai ir po visko patepiau su salicilo spiritu, užsidėjo šašiukas bet dėl slogos ji paplėšiau tad gal zinot kokį tepaliuka greit užgydantį žaizdeles? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 12, 00:14)
o ta kauke jums tinka? nes mane vare spuogais nuo jos  doh.gif
ir siaip pvz, mano drauge kosmetologe sake kad naturalios priemones tinka turincioms neproblematiska oda bet ne toms kuriu oda problemtiska. As naudojau Bioderma, dabar naudosiu O.D.A.

taip, mano veido būklė labai pagerėjo, kai pradėjau naudoti šią kaukę thumbup.gif
o bioderma visiškai netiko, buvo labai nekas, kai ją naudojau, net nenoriu prisiminti  doh.gif

o šiaip, tai kiekvieno oda skirtinga, kas tinka vienam, gali visai netikti kitam  smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 12 balandžio 2013 - 09:13
Skaičiau keletoj vietų, kad daug kas naudoja salicilo spiritą odai tepti. Gal kas naudojate? Ar padeda išvalyti poras, ypač ant nosies? Kokį geriau rinktis, 1% ar 2%?
Pažiūrėjau,kad nebrangiai kainuoja, tai planuoju išbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasario_lietus @ 2013 04 14, 17:09)
Skaičiau keletoj vietų, kad daug kas naudoja salicilo spiritą odai tepti. Gal kas naudojate? Ar padeda išvalyti poras, ypač ant nosies? Kokį geriau rinktis, 1% ar 2%?
Pažiūrėjau,kad nebrangiai kainuoja, tai planuoju išbandyt  smile.gif

turiu 2%, tačiau su juo odos netepu, labai stiprus ir agresyvus daiktas naudoti visam odos plotui (spiritas ir dirgina, ir sausina), tačiau atsiradus spuogeliui uzdeginu juo, salicilo rugstis padziovina ir sutramdo ta nelaimeli ax.gif
Atsakyti
darbas mašinų plovykloje gali neigiamai veikti veido odą spuogų atžvilgiu?
Atsakyti
Bent jau man nieko nepadeda, jis ale turetu prideginti spuoga, bet...
QUOTE(pavasario_lietus @ 2013 04 14, 16:09)
Pažiūrėjau,kad nebrangiai kainuoja, tai planuoju išbandyt  smile.gif

Atsakyti