Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Tepti tai tepiau tik zemai zandikaulio linija, o kentejo akys unsure.gif irgi pilnas internetas tokiu allergiju ax.gif

o AHA+ sios firmos irgi stovi vos ne pilna pakuote,nes tik toki lipnuma duoda ant veido, efektas gal tik paberimai ar paraudimas odos, bandziau nakciai naudoti, bet nesmagi labai priemone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliani* @ 2013 04 10, 20:42)
O, Jūs labai arti gal tepėt tą treatmentą? Man tas treatmentas tai tiesiog eilinis vandenukas, užtepu ir nieko nesijaučia unsure.gif  Ta AHA+ irgi toks reikalas keistas, užtepi pagraužia,o naudojant net ilgą laiką efekto nesimato unsure.gif  Drėkiklis nusibodo man labai, aš jį naudoju su pertraukom ir niekaip pabaigti negaliu, šiaip smagus irgi visai, bet nepasakyčiau,jog įpatingas ar norėtųsi kartoti schmoll.gif  O, internetas tikrai pilnas sėkmės istorijų, gražių nuotraukų į kurias pasižiūri ir susigundai  stebuklais biggrin.gif  Bet, vėliau (jau naudojant acne.org) skaičiau,jog beveik visos tos sėkmės istorijos tai yra roaccutane'as + idealiai suderinta mityba ir reikiamas vandens kiekis + acne.org priemonės,o po priemonių naudojimo dar ir rūgštiniai pylingai, kad panaikinti dėmes  ax.gif
O, nieks nekalba dar apie tai, jog jei po spuogų yra likusių randų, tada dar laukia visa lazerių terapija, kad juos panaikinti ir tik tada galima džiaugtis tomis stulbinančiomis nuotraukomis before and after kurios mums kelia tokį didžiulį įspūdį ax.gif

as is tikruju manau kad daugumos jusu problemos yra giliau: hormonines, maistines, ne kosmetines 4u.gif tai bandyk nebandes ten tu visu kosmetiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 04 10, 21:26)
pvzz Noreva Zeniac LP Forte spuogams vos ne per savaite nakti tepant dave zymiai geresni rezultata nei trys menesiai naudojimo acne.org

Ar Noreva irgi su peroxidu? Kokios ten veikliosios medziagos?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 04 10, 23:23)
as is tikruju manau kad daugumos jusu problemos yra giliau: hormonines, maistines, ne kosmetines 4u.gif tai bandyk nebandes ten tu visu kosmetiku mirksiukas.gif

Galbūt, bet vistiek vienų priemonių veikimą galim matyti ir pastrbėti veikia jos odą ar ne, o kitų ne, todėl ir rašiau, kad aš nemačiau poveikio acne.org priemonių smile.gif bet man nepadėjo ir trys mėnesiai doxyciclino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 04 11, 00:00)
Ar Noreva irgi su peroxidu? Kokios ten veikliosios medziagos?

nea,nera peroksido, ten aha/bha mirksiukas.gif
Atsakyti
Paizstama pieno produktu nevartoja absoliuciai, visiskai nieko, ir vistiek ja beria, tai neskubekit del sito, daug realiau, kad tas, kurias beria nuo maisto, beria nuo slamstmaiscio, taip sakant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 04 11, 13:41)
Paizstama pieno produktu nevartoja absoliuciai, visiskai nieko, ir vistiek ja beria, tai neskubekit del sito, daug realiau, kad tas, kurias beria nuo maisto, beria nuo slamstmaiscio, taip sakant smile.gif

Nerūkau, negeriu, nevalgau jokių mėsainių, traškučių, bulvyčių, kečupų, saldainių, bandelių ir t.t.
Taigi taip kategoriškai teigti tikrai negalite...

Beje, kiek sužinojau, nebebus galima įsigyti (bent jau vaistinėse) Akne pb5 emulsijos.... doh.gif verysad.gif
gal žinote, ar galima kur ją internetu užsisakyti? nes jeigu ne, tai... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 11 balandžio 2013 - 11:59
Iš vaistininko girdėjau, kad nepratęsta Akne BP 5 registracija Lietuvoje, todėl nebeprekiaus. Gali būt, kad po kažkurio laiko vėl lentynose atsiras, bet jei taip ir bus, tai negreitai. Man irgi bėda, vienintelis produktas, kuris tiko ir kurio buvo galima Lietuvos vaistinėse įsigyti. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 04 11, 12:54)
Nerūkau, negeriu, nevalgau jokių mėsainių, traškučių, bulvyčių, kečupų, saldainių, bandelių ir t.t.
Taigi taip kategoriškai teigti tikrai negalite...

kokias priemones naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Coldhearted @ 2013 04 11, 17:34)
Iš vaistininko girdėjau, kad nepratęsta Akne BP 5 registracija Lietuvoje, todėl nebeprekiaus. Gali būt, kad po kažkurio laiko vėl lentynose atsiras, bet jei taip ir bus, tai negreitai. Man irgi bėda, vienintelis produktas, kuris tiko ir kurio buvo galima Lietuvos vaistinėse įsigyti. sad.gif

žiauriai blogai... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif man taip pat tiko, kai tik nebenaudodavau - iškart bėrimai... doh.gif nežinau, net ką daryt reikės... gal ką nors panašaus pagal sudėtį būtų galima užsakyti pagaminti vaistinėje (kur gamina vaistus)?... unsure.gif

QUOTE(Vitulka @ 2013 04 11, 18:20)
kokias priemones naudojat?

Beveik jokių: išmečiau lauk visus kremus, šveitiklius, pudras, kaukes ir t.t., odos būklė iškart pagerėjo, dar pradėjau praustis šaltu vandeniu, naudoju namie pasigamintą kaukę iš medaus su cinamonu, iš žolelių arbatų pasidarau nuovirą vietoj toniko. Tiesa, naudoju Baikals toniką ir putas-prausiklį, jie man tikrai tinka. Vakarais tepu akne pb5 emulsiją , bet jeigu jos nebegamins, tai nežinau, ką reikės daryt...

Kalbant apie visas tas kosmetikos linijas, tai aš jų tiek esu išbandžiusi, tiek pinigų išleidusi, ir jokio pagerėjimo nebūdavo, nuo kai kurių būdavo tik blogiau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 11 balandžio 2013 - 17:35
Kokias konkreciai Baikals priemones?
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 04 11, 18:10)

Beveik jokių: išmečiau lauk visus kremus, šveitiklius, pudras, kaukes ir t.t., odos būklė iškart pagerėjo, dar pradėjau praustis šaltu vandeniu, naudoju namie pasigamintą kaukę iš medaus su cinamonu, iš žolelių arbatų pasidarau nuovirą vietoj toniko. Tiesa, naudoju Baikals toniką ir putas-prausiklį, jie man tikrai tinka. Vakarais tepu akne pb5 emulsiją , bet jeigu jos nebegamins, tai nežinau, ką reikės daryt...

kaip drėkinat odą? nes dabar iš to, ką parašėt, panašu, kas jūs ją tik sausinat
Atsakyti