mergaites, galit priminti, ka dedate i kava vietoj pieno?
ir ko tiksliau dar reikia atsisakyti be pieno produktu - sokolado...ko dar?
ruosiuosi prichologiskai
Na aš tai ir mėsa valgau, ir bulves, pasta dar, bet retai. Manau užteks atsisakyt pieno visų gaminių, sūrių, šokoladų, ir galbūt kažkokių pyragų/bandelių.
QUOTE(braske09 @ 2013 04 08, 13:16)
mergaites, galit priminti, ka dedate i kava vietoj pieno?
ruosiuosi prichologiskai
ruosiuosi prichologiskai
Yra sojų pienas, ryžių pienas. Ryžių man asmeniškai visai į pieną nepanašus, tiesiog gėrimas ir tiek (skrudintų ryžių skonio). Yra ir sausa sojų grietinėlė (milteliai tokie). Pirmenybę teikiu sojų pienui, na bet niekas nepakeis tikros pieniškos kavos latte skonio - taigi būtent vien dėl kavos retkarčiais nusižengiu
QUOTE(Bledsoe @ 2013 04 08, 15:28)
Vartojau (tiesa, seniai). Buvo skyrę kažką baisaus iš tetraciklinų grupės. Vėliau taikė gydymą didelėmis retinoidų dozėmis. Efekto nebuvo (arba buvo per mažas). Padėjo, kai vartojau hormonus (silpnomis dozėmis, bet ilgais ciklais). Kol vartoju, gerai, nustoju - po 2 mėn vėl atsinaujina. Tada vėl vartoju, ir taip n kartų...
Dabar mąstymas pasikeitė. Nebeatrodo verta žaloti organizmą šitokiais kiekiais chemijos dėl kažkokių spuogų. Taigi, mečiau pieną Nebeimu į galvą tiek. Aišku, visi norime būti gražūs - naudoju kokybiškas veido priežiūros priemones, stengiuosi prisižiūrėti maistą. Na ir, žinoma, gelbsti maskuojanti kosmetika
Antibiotikai ir man nepadėjo
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 04 08, 09:28)
Bet majoneze nėra nei gramo pieno...
Na aš irgi prisiskaičiau čia jūsų, galvoju, pamėginsiu ir aš atsisakyti pieno. Gryno pieno mėgėja niekuomet nebuvau, sviesto visai nevartojau, tačiau labai mėgau jogurtą, kefyrą ir varškines užtepėles. Nevartoju dabar jau pusantro mėnesio (tiesa, kartais atsigeriu kavos su pienu, per tą laiką kartą nesusilaikiau nuo šaltibarščių ir stiklinės kefyro). Poveikio kol kas jokio nematau, na gal anksti spręsti dar.
Beria ant žandikaulio krašto ir po smakru, retkarčiais ant skruostų. Kakta, nosis, smakras (T-zona) visada sveiki, anomalija Pas moterų daktarą lankausi profilaktiškai, rimtesnių nukrypimų nėra.
Na aš irgi prisiskaičiau čia jūsų, galvoju, pamėginsiu ir aš atsisakyti pieno. Gryno pieno mėgėja niekuomet nebuvau, sviesto visai nevartojau, tačiau labai mėgau jogurtą, kefyrą ir varškines užtepėles. Nevartoju dabar jau pusantro mėnesio (tiesa, kartais atsigeriu kavos su pienu, per tą laiką kartą nesusilaikiau nuo šaltibarščių ir stiklinės kefyro). Poveikio kol kas jokio nematau, na gal anksti spręsti dar.
Beria ant žandikaulio krašto ir po smakru, retkarčiais ant skruostų. Kakta, nosis, smakras (T-zona) visada sveiki, anomalija Pas moterų daktarą lankausi profilaktiškai, rimtesnių nukrypimų nėra.
na ne tame esme, valgiau viska as per jas ir daug va butent kad beria ne nuo pacio pieno o nuo laktozes gal, gal nuo tu kazkokiu priedu kurie dedami i pieno produktus ir pan. Ilga istorija cia bet faktas kad mano odos bukle lyginant su anksciau yra 100 milijona kartu geresne. Neprisimenu kada turejau dideli poodini spuogu, kai anksciau dygo vienas ant kito
Papildyta:
Mergaites, kurioms beria pasmakre, gal tikrai daug kavu ir sintetiniu arbatu geriate:visos tos juodos, zalios as varydavau po n puodu per diena, dabar perku ten kazkokias Svencioniu vaistzaliu, kurios beveik be skonio
Plius hormonams pareguliuoti geras sitas dalykelis: Maca:
http://www.iherb.com...00-Capsules/336
o nevalgyt pradzioje sakyciau jogurtu, varskiu, sureliu, uztepeliu, lydytu sureliu. Kava geriu su soju grietinele. Jokiu grietiniu, grietineliu, pieno, net kefyro, vasara nebus saltibarciu aisku nusidedu kartais todel lygia oda pasigirti negaliu. bet dabar pvz kazkada suvalgiau sureli, tokius labai megau su razinom, kita diena atsikeliau su tokiu ragu tarpuakyje kad istino puse akies
Kelis metus Akne BP 5 naudojau, vienintelis dalykas, kuris padėjo (nors pirmą mėnesį tai siaubas buvo: bėrė dar labiau ir oda dehidratavus visiškai, nors drėkinamojo kremo tepiau daug), bet paskui oda prisitaikė ir labai puikiai veikė. Prieš kelias dienas užėjau nusipirkt naujo buteliuko, ir sužinojau, kad juo jau neprekiauja Gal žinot gerų priemonių su benzoilo peroksidu? Aknefug-oxid bandžiau, nepatiko, alkoholio turi. Galvoju apie acne.org priemones, bet būtų bėdų su siuntimu : \.
QUOTE(Coldhearted @ 2013 04 10, 20:26)
Kelis metus Akne BP 5 naudojau, vienintelis dalykas, kuris padėjo (nors pirmą mėnesį tai siaubas buvo
Galvoju apie acne.org priemones, bet būtų bėdų su siuntimu : \.
Galvoju apie acne.org priemones, bet būtų bėdų su siuntimu : \.
Jei ne visą veidą tepti, o tik pavienius spuogelius tai DR. Wolff Aknefug gelis, pati rinkausi tarp Akne BP 5 ir šio gelio ir nesigailiu pasirinkusi jį, patinka veikimas Aišku visą veidą tepant nežinau ar gerai būtų
Taip atrodo:
O, ane.org tai nežinau aišku apie kokią priemonę kalbat, bet šiaip ar taip manęs labai nesužavėjo, nemačiau poveikio šių priemonių Tik prausiklis smagus labai
QUOTE(Miliani* @ 2013 04 10, 20:11)
O, ane.org tai nežinau aišku apie kokią priemonę kalbat, bet šiaip ar taip manęs labai nesužavėjo, nemačiau poveikio šių priemonių Tik prausiklis smagus labai
visiskai pritariu jusu pasisakymui Treatmentas kuriame yra benzoilio peroksido net akiu alergija sukele, dar iki siol po biskeli tepti vaistukus reikia, kai uzeina simptomai, ka naudou iki siol tai prausikli, nes tikrai gerai prausia ir nesausisna, ir drekinamaji krema baigineju jau. pvzz Noreva Zeniac LP Forte spuogams vos ne per savaite nakti tepant dave zymiai geresni rezultata nei trys menesiai naudojimo acne.org, nors ir pilnas internetras sekmes istoriju apie si rezima
QUOTE(Emidora @ 2013 04 10, 21:26)
visiskai pritariu jusu pasisakymui Treatmentas kuriame yra benzoilio peroksido net akiu alergija sukele, dar iki siol po biskeli tepti vaistukus reikia, kai uzeina simptomai, ka naudou iki siol tai prausikli, nes tikrai gerai prausia ir nesausisna, ir drekinamaji krema baigineju jau. pvzz Noreva Zeniac LP Forte spuogams vos ne per savaite nakti tepant dave zymiai geresni rezultata nei trys menesiai naudojimo acne.org, nors ir pilnas internetras sekmes istoriju apie si rezima
O, Jūs labai arti gal tepėt tą treatmentą? Man tas treatmentas tai tiesiog eilinis vandenukas, užtepu ir nieko nesijaučia Ta AHA+ irgi toks reikalas keistas, užtepi pagraužia,o naudojant net ilgą laiką efekto nesimato Drėkiklis nusibodo man labai, aš jį naudoju su pertraukom ir niekaip pabaigti negaliu, šiaip smagus irgi visai, bet nepasakyčiau,jog įpatingas ar norėtųsi kartoti O, internetas tikrai pilnas sėkmės istorijų, gražių nuotraukų į kurias pasižiūri ir susigundai stebuklais Bet, vėliau (jau naudojant acne.org) skaičiau,jog beveik visos tos sėkmės istorijos tai yra roaccutane'as + idealiai suderinta mityba ir reikiamas vandens kiekis + acne.org priemonės,o po priemonių naudojimo dar ir rūgštiniai pylingai, kad panaikinti dėmes
O, nieks nekalba dar apie tai, jog jei po spuogų yra likusių randų, tada dar laukia visa lazerių terapija, kad juos panaikinti ir tik tada galima džiaugtis tomis stulbinančiomis nuotraukomis before and after kurios mums kelia tokį didžiulį įspūdį