man labai berdavo sonus, irgi sako hormonines problemos, bet mano pusseserei tas pats, pasidare visus galimus tyrimus, nieko nerado.
as pati ginekologinem problemom niekada nesiskundziau, tad nusprendziau nemetyti pinigu i bala, tiesiog emiau gerti Maca
siuo metu spuogas iskyla vienas kitas, pasmakres visai nebeberia, tik inkstiriukai is seniau like
dar skaiciau kita teorija, kad tai gali buti nuo dideliu kiekiu stiprios arbatos arba kavos, o as tikrai varydavau litrais
arbatas tas visas sintetines ismeciau lauk, prisipirkau zoliniu beskoniu, kava, tik vienas puodukas ryte
siuo metu umios problemos del spuopgu neturiu bet tai kas like is anksciau grozio neprideda, valausi odyte su O.D.A rugstine kosmetika, ji visus tuos poodinius grazuolius man traukia lauk ir gydausi aisku poto
kolkas naudoju Bioderma bet kosmetologe/drauge pasake kad vis tie bjaurumai siuo metu yra sulinde po oda, tad jinai man bus per silpna, artimiausiu metu keisiu visa kosmetika i rugstine.
del pieno produktu, mane tikrai beria, va po visu majoneziniu velyku, grizau apiberta, per gimtadieni pasidariau uztepele su tepama varskyte, privalgiau suriu, ziu spuogai ant zandu is karto
as jau beveik metai kaip gyvenu be pieno produktu, suriu, bet va bandeles ir sokoladui kartais nusidedu, bet faktiskai kokia zaizdota as buvau anksciau ir dabar keli tie inkstiriukai manes visai negasdina
Papildyta:
QUOTE(Swychek @ 2013 04 04, 13:09)
Neseniai dziaugiausi dar grazia palyginus oda. Taciau dabar viskas pasikeite. Kasdiena pradejo kilti giluminiai spuogai, skaudus, neimanoma net isspausti kad ir kaip noretusi. Nors niekada neberdavo nuo maisto, taciau dabar pradejau is nevilties ir mityba ziureti- rytais valgau naturalia be priedu virta avizu kose su bananu ir cinamonu, jokiu pieno produktu, saldumynu nemegstu. Dar geriu daug zalios arbatos ir daugiau nei 2 litrus vandens. Kaip manot, gal galejo itakoti spuogu atsiradima vandens didelis kiekis? Kad neva toksinai valosi?
daug arbatos geriate? skaiciau kad jeigu geriama daug stiprios arbatos ar kavos tai gali skatinti spuogu atsiradima.