Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

laba,reik pagalbos,gal kuri esate susidurusi ar zinote kas gydo kaune ar vilniuje randus nuo vociu ant veido ir votis,mano MB veidas baisus ir nezinom ka daryt?nieks nepadeda doh.gif aciu visoms kurios pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 03 31, 22:10)
laba,reik pagalbos,gal kuri esate susidurusi ar zinote kas gydo kaune ar vilniuje randus nuo vociu ant veido ir votis,mano MB veidas baisus ir nezinom ka daryt?nieks nepadeda  doh.gif  aciu visoms kurios pades  4u.gif

ieškokit dermatologo.
Kaune http://www.supermama...?...4281&st=264
Vilniuje http://www.supermama...?...71227&st=12
Papildyta:
QUOTE(Bledsoe @ 2013 03 30, 16:31)
Kaip užsreigstruoti pas jį? Nerandu nieko Larnos puslapyje apie jį.

http://www.lorna.lt/...atovenerologai/
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 01, 08:23)

Pas Šakalį kokio siuntimo nereikia? Tiesiog pasiskambini ir užsiregistruoji?
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2013 04 01, 17:23)
Pas Šakalį kokio siuntimo nereikia? Tiesiog pasiskambini ir užsiregistruoji?

nereik nei siuntimo, nei registruotis, galit eit tiesiai smile.gif
Atsakyti
Gal kas jau bandė naują kremą iš Žiedės natūralios kosmetikos? smile.gif

http://www.ziede.lt/...inei-veido-odai

Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
sveiki,kaip gydyti randelius ant odos ,likusius po spuogų (inkštirų) .tamsūs tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 03 balandžio 2013 - 15:20
Neseniai dziaugiausi dar grazia palyginus oda. Taciau dabar viskas pasikeite. Kasdiena pradejo kilti giluminiai spuogai, skaudus, neimanoma net isspausti kad ir kaip noretusi. Nors niekada neberdavo nuo maisto, taciau dabar pradejau is nevilties ir mityba ziureti- rytais valgau naturalia be priedu virta avizu kose su bananu ir cinamonu, jokiu pieno produktu, saldumynu nemegstu. Dar geriu daug zalios arbatos ir daugiau nei 2 litrus vandens. Kaip manot, gal galejo itakoti spuogu atsiradima vandens didelis kiekis? Kad neva toksinai valosi?sad.gif
Atsakyti
Prisiruošiau ir aš parašyti savo patirtį, aišku kova dar tęsiasi.
Prieš kokius 4 metus prasidėjo košmarai su oda. Problemiškiausios vietos tai smakras, šiek tiek kakta ir nosis. Inkštirai tai dar inkštirai, atrodo jie menki jau man, bet giluminiai spuogai visai darkė veidą, būdavo keli vienu metu, skaudėdavo prasižiojant, ilgai gijo, smakras guzuotas, randuotas, visada raudonas, sunku net nupasakoti. Daugiausia būdavo 3d tarpas nuo vieno guzo atsiradimo iki kito per visus tuos metus, ir tikrai neperdedu. Nežinau kodėl nesikreipiau niekur ir nieko negydžiau, naiviai tikėjausi, kad kiekvienas tas spuogas bus paskutinis, bet taip neatsitiko.
Tada nusprendžiau kažko imtis, džiaugiuosi tik, kad nepuoliau visokiom rūgštim teptis ir panašiai.
Pirmiausia pradėjau labai gerai nuvalyti ir prižiūrėti odą, tam pasirinkau Bioderma priemones, naudojau jas kelis mėnesius, nekeisdama nieko kito, pagerėjimas matėsi toks vidutinis. Oda buvo dehidratuota tai atstatė tai, giluminiai spuogai apretėjo, bet dažniausiai vistiek po vieną ant veido visada turėdavau, kaktą toliau berdavo.
Tada jau nusprendžiau paskaičius ir mitybą sužiūrėti. Visiškai atsisakiau šokolado ir pieno produktų, anei jokio ten šaukštelio jogurto ar lašelio grietinėlės. Ir pradėjau minimaliai 1.5l vandens per dieną išgerti.
Na ir ką, tai buvo geriausias mano sprendimas. Giluminiai spuogai dingo su ta diena kai pradėjau laikytis šio plano. Kaip ranka nuėmė, vis bijodavau net mintyse džiaugtis, bet jau praėjo pakankamai laiko ir viskas pasitvirtino. Sunku atprasti kiekvieną rytą tik prabudus pajudinti smakrą ar neskauda kokios pusės, ir suprasti kad nebeturiu guzų ant veido. Taip pat ir kaktą nustojo berti, o vis kaltinau mm.
Žinoma, atsiranda keli mažiukai spuogeliai ant kur nors dėl inkštirų (pastarieji tikrai nepradingo), bet per dieną praeina. Oda tikrai neideali dar. Ypač trukdo dėmelės raudonos likusios ant smakro, bet aš tikiuos, kad su laiku jos šviesės. Bet emociškai tikrai geriau jaučiuosi. Aišku toks būdas nevisiems gal padės, bet manau pabandyti verta, prieš leidžiant pinigus įvairiems preparatams. O tuo pablogėjimu ale valosi oda aš netikiu tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 04 04, 12:09)
Neseniai dziaugiausi dar grazia palyginus oda. Taciau dabar viskas pasikeite. Kasdiena pradejo kilti giluminiai spuogai, skaudus, neimanoma net isspausti kad ir kaip noretusi. Nors niekada neberdavo nuo maisto, taciau dabar pradejau is nevilties ir mityba ziureti- rytais valgau naturalia be priedu virta avizu kose su bananu ir cinamonu, jokiu pieno produktu, saldumynu nemegstu. Dar geriu daug zalios arbatos ir daugiau nei 2 litrus vandens. Kaip manot, gal galejo itakoti spuogu atsiradima vandens didelis kiekis? Kad neva toksinai valosi?sad.gif

tikrai nemanau kad vanduo cia "kaltas". ziurekit ka valgot pietums, vakarienei... As neseniai pastebejau kad man nuo surio kyla giluminiai, draugei nuo majonezo...
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2013 04 04, 16:33)
tikrai nemanau kad vanduo cia "kaltas". ziurekit ka valgot pietums, vakarienei... As neseniai pastebejau kad man nuo surio kyla giluminiai, draugei nuo majonezo...

Na kaip jau minejau nevalgau pieno produktu, jokiu saldumynu, padazu, negeriu kavos, stengiuosi valgyti daug vaisiu, darzoviu, zuvies, bet kolkas rezultatu nematyti... Jei zinociau nuo ko kyla spuogai, mielai atsisakyciau to maisto kad ir kaip ji megciau... sad.gif per geruosius odos periodus galiu praktiskai viska valgyt ir oda atrodo gerai... Tai ir nezinau ar toliau eksperimentuoti atsisakant produktu...sad.gif
Atsakyti
kažkaip susimąsčiau g.gif tai juk visi kurie valgo pieno produktus, šokoladą ir pan. būtų spuoguoti biggrin.gif bendradarbės valgo šokoladus saujom, oda blizga net...dar vis bijau eksperimentuot ir nutraukt pieno produktų valgymą rolleyes.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kad pagal veido dalies (pvz., kaktos, smakro ir pan) spuoguotumą galima spręsti apie vidaus organų sutrikimus? Ar tai mediciniškai patvirtinta?
Atsakyti