Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

[quote=ritinelis1,2013 03 22, 20:18]
LAURYNA, klausiu apie si 4u.gif

Turejau ir si , nieko gero pasakyti negaliu. Oda baisingai issausino, o spuogu negyde. doh.gif
Atsakyti
aciu uz info, gal tada reikes pabandyti ta su bha ir siera g.gif
Atsakyti
Pagaliau rytais malonu žiūrėti į veidrodį, nes tris mėnesius:
1. Derinu maistą;
2. Kiekvieną dieną sąžiningai išgeriu 2 l vandens;
3. Išmečiau/atidaviau absoliučiai visus prausiklius/valiklius/kaukes ir t.t. ir t.t. Vakare nuplaunu veidą šiltu vandenėliu (ne iš krano, o pašildytu) arba pavalau sausa vatele. Jei reikia, patepu pačiu paprasčiausiu kremu už 4 Lt;
4. http://ekoaliejus.lt...lymas-aliejumi;
5. Stengiuosi kuo mažiau nervintis ir į viską reaguoti ramiai - padeda sportas, knygos.

Prieš tai situacija buvo baisi - verkdavau atsistojusi prieš veidrodį ir vos ne veidą nusipjauti norėdavau. Dabar galvojau, jog leisti šimtus litų priemonėm nuo spuogų ir kosmetologėm visgi buvo paprasčiau nei suimti save į rankas. Bet džiaugiuosi, jog suėmiau. Dabar atrodau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aviatorė: 25 kovo 2013 - 11:27
QUOTE(Aviatorė @ 2013 03 25, 12:23)
Pagaliau rytais malonu žiūrėti į veidrodį, nes tris mėnesius:
1. Derinu maistą;

papasakokit plačiau apie maisto derinimą?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 25, 11:52)
papasakokit plačiau apie maisto derinimą?

Informacijos, kas yra tas maisto derinimas ir kaip derinti jį reikia, apstu internete. Aš pati atsirinkau tik tai, kas man tinka, patinka ir ką aiškiai suprantu:
1. Per dieną būtinai išgeriu 2 ir daugiau litrų vandens.
2. Neužgeriu maisto. Geriu 20-30 min. prieš valgį ir 1-2 val. po valgio.
3. Ne alkoholiui. Ne majonezui.
4. Pusryčiams ir vakarienei stengiuosi valgyti vieną maisto produktą. T.y, jei išsiverdu kiaušinį, tai ir valgau tik kiaušinį, o ne kaip anksčiau - kiaušinis, duona, sviestas, tunas, pomidorai ir t.t. Jei košė, tai košė, be uogienių, sviesto, razinų ir t.t. Pietums "pamiksuoju" - mėsa/žuvis + atitinkamos daržovės arba bulvės/ryžiai/makaronai + atitinkamos daržovės. Jokiais būdais ne mėsa/žuvis + bulvės/ryžiai/makaronai.
7. Jei užsimanau kažko mandresnio, žiūriu produktų derinimo lentelę, ką su kuo galima skaniai pagaminti.
6. Tradiciškai - neprisivalgau vakare.

Dar vienas didelis viso to pliusas - susitaupo nemažai pinigėlių, nes maistas daug paprastenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aviatorė: 25 kovo 2013 - 14:27
Pati taip sugalvojai ar radai kur/patarė?
Atsakyti
QUOTE(Bledsoe @ 2013 03 25, 13:43)
Pati taip sugalvojai ar radai kur/patarė?

Sunku pasakyti..
Tiesiog per dešimt metų išbandžiau viską, ką galima naudoti išoriškai - įvairiausios priemonės ir už du litus, ir už 200 litų, veido valymai ir t.t. Jei kas ir padėdavo, tai tik trumpam. Tad padariau išvadą, jog problema bus iš vidaus.
Ėmiau save stebėti ir atradau, kad kuo labiau prisikemšu ir kuo daugiau prisinervuoju, tuo baisesnė oda. Taip pat pastebėjau, kad kuo mažiau priemonių naudoju, tuo odai geriau. Iš tiesų, tai aš visada norėjau gyventi sveikiau ir natūraliau - gal ir tai prisidėjo.
Beje, mano spuogai nebuvo giluminiai ar skaudūs. Tokių vos kelis esu turėjusi. Tačiau nuolatos raudonais ir baltais spuogeliais mėtydavo kaktą, smilkinius, nosį, ypatingai smakrą, kaklą, krūtinę ir nugarą. Bendras vaizdas būdavo ne koks..
Atsakyti
Dešimt metų? Man 20, esu visai ne mergina ir dar turiu vilties gal laikas išgydys, bet kuo toliau, tuo mažiau vilties.

Šlamšto nevalgau jau ilgą laiką. Vandens daug geriau. Tik baltymus turiu didesniu kiekiu vartoti.

Ir aš irgi taip pat vengiu chemijos. Vakare veidą nusiplaunu su Medimix muilu ir kokias 3 dienas per savaitę pasitepiu acne b5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bledsoe: 25 kovo 2013 - 18:14
QUOTE(Aviatorė @ 2013 03 25, 15:18)
Informacijos, kas yra tas maisto derinimas ir kaip derinti jį reikia, apstu internete. Aš pati atsirinkau tik tai, kas man tinka, patinka ir ką aiškiai suprantu:

4u.gif
tai čia maisto derinimo metodika, kad nemaišyti baltyminio, angliavandenio maisto, kaip bulvių su mėsa, nes kai skrandis virškina šį patiekalą, išskiria rūgštinės ir šarminės sultys, o jos viena kitą neutralizuoja ir maistas tiesiog pūva pilve..

O sakykite, kaip sus svoriu? nukrito kg?

Atsakyti
O aš kaip tik vartoju tokį dalyką, kur pagrindas baltymai ir angliavandeniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 25, 17:54)
4u.gif
tai čia maisto derinimo metodika, kad nemaišyti baltyminio, angliavandenio maisto, kaip bulvių su mėsa, nes kai skrandis virškina šį patiekalą, išskiria rūgštinės ir šarminės sultys, o jos viena kitą neutralizuoja ir maistas tiesiog pūva pilve..

O sakykite, kaip sus svoriu? nukrito kg?

Svoris nepakito. Bet aš visada buvau smulki, plona, nors ir valgau daug. Matyt, taip gamtos surėdyta.
Visgi būtų logiška, jog derinant maistą svorio numesti galima. Juk vietoje bulvių makaronų renkiese daržoves, atsisakai visokiausių bulkų, majonezo ir apskritai - kai gamini iš mažiau sudedamųjų dalių, maistas savaime mažiau kaloringas gaunasi. Bent jau man.
O kiek teko skaityti, yra visokiausių dietų, susijusių su maisto derinimu.
Atsakyti
Sveikos Paneles, kaskuri mergina kalbėjo, kad geria daug vandens. galiu pasakyti is savo patirties, kad kai pradedi gerti vandeni tikrai labai apsivalo veidas, as jau koki menesi geriu apie 1,5-2 litrus vandens ir spuogai nebekyla, nes organizamas tiesiog issivalo, o valgau dabar bet ka. anksciau pastebejau kad beria nuo alaus, tai dabar to nebera thumbup.gif
Atsakyti