Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Angy* @ 2013 03 17, 19:50)
Prisiminiau dar viena kauke nuo spuogiuku, ji gydo is kazkiek nuima uzdegima - paprasciausios aspirino (acetilsalicilio rugstis) tabletes bei medus (jei oda nera jam jautri). Mazdaug i 3 tabletes ilasinti kelis vandens lasus, kai isbrinks imaisome arbatini sauksteli medaus ir kauke paruosta. Aspirinas ar kitaip salicilio rugstis bei medus dezinfekuoja ir valo oda ir jei yra uzdegiminiu raudonu spuogukiu pagydo juos. Ja galima naudoti visam veidui (iskyrus oda aplink akis) ar lokaliai, kur yra isberimu.  smile.gif

Reiks išmėginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 03 17, 21:03)
Seniai žinoma ta kaukė, bet bent jau man - nk gero wink.gif

Tikrai?! O as ja atradau tik pries metus blush2.gif ir bent jau man tikrai padedavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angy* @ 2013 03 17, 22:47)
Tikrai?! O as ja atradau tik pries metus  blush2.gif  ir bent jau man tikrai padedavo smile.gif

išvalydavo odą? smile.gif bet tik tam kartui, turbūt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 17 kovo 2013 - 23:05
QUOTE(mylimaa @ 2013 03 18, 00:04)
išvalydavo odą? smile.gif  bet tik tam kartui, turbūt?

Bet kokia priemone reikia naudoti ne viena karta, kad isgautume norima rezultata si kauke nera isimtis, kartojau ja kas saveite, veliau dar reciau. As dariausi ja tomis dienomis kai jausdavau, kad turiu daugiau uzsikimsusiu poru i pavienius raudonus spuogiukus, tai ji kazkiek padziovindavo spuogiukus ir tie raudoni zymiai greiciau praeidavo. Kitos priemones su saliclio rugstimi irgi veikia panasiu principu (tik zinoma kainuoja zymiai brangiau nei sis namu salygomis) - paspartina gijimo procesa, bei padziovina ir dezinfekuoja nemalonius iskilimus/spuogiukus.
Atsakyti
man patinka purritin iwostin prausiklis zalias.nors pas mane neypatingai daug tu spuogu, bet anksciau tokiais pavieniais berdavo,dabar zymiai grazesne oda.tik sausina truputi.
dar patiko octenisan, bekvapis, bespalvis,tik nuo jo po kazkiek laiko inkstiru pradejo daugeti.isvis patinka bekvapiai,minimalios sudeties produktai smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jus gal bapandykite bent menesi naudotis 2.5% veliau pereisit prie 5%, kad oda priprastu ir nebutu streso jai. Dar patarciau salicilio rugsti irgi is Paula Choise 2% (pati dar nebandziau, bet visi giria butent si 2%) nors bet kurios kitos firmos tiktu svarbu, kad ph butu nuo 2 iki 4 tuomet jis geriausiai veiks ir zinoma geriausiai be alkoholio (todel iprastas is vaistines atkrenta). Salicilio rugsti galima naudoti ir kaip "kauke", sudrekinkite vatos diska is palaikykite ant svarios odos apie 10min, tose zonose kur norite isvalyti poras arba per visa veida. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angy*: 20 kovo 2013 - 22:53
Sveikos gal kuri parekomenduotu kokia priemone nuo poru? Butu geriau is LT, nenoriu siustis 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet Rasa geli nuo spuogu? nerandu Rasa temos
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 22, 14:28)
Gal kuri bandet Rasa geli nuo spuogu? nerandu Rasa temos

Bandžiau ir turiu nes aš bandžiau, bet tada gavau acne.org rinkinį ir man jo nebereikia ;] jei norit galiu parduot
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 03 22, 15:06)
Bandžiau ir turiu nes aš bandžiau, bet tada gavau acne.org rinkinį ir man jo nebereikia ;] jei norit galiu parduot

man reikia atsiliepimo apie ji, nusipirkti jo lengva ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 22, 16:19)
man reikia atsiliepimo apie ji, nusipirkti jo lengva  ax.gif  biggrin.gif

Jus klausiate apie kuri butent ?

Esu bandziusi su bha ir siera, rezultatai buvo labai puikus gal koki pusmeti, paskui vel pradejo spuogai kilti. Si priemone jau nebepadejo.
Atsakyti
LAURYNA, klausiu apie si 4u.gif
user posted image
Atsakyti