Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 11, 19:15)
Ar tikrai nekemsa odos?
Arbatmedzio aliejukas  4u.gif

Man nekemša..priešingai nei gelis nuo randų Contractubex..pasitepdavau likusį randelį po spuogo, tai būtinai ant viršaus naujas išdygdavo doh.gif
Atsakyti
Kad ir ką bandyčiau, kad ir ką daryčiau savo spoguotai odai, vistiek galų gale grįžtu prie biodermos sebium priemonių smile.gif
Atsakyti
Apskritai kartais atrodo beprasmiška kažką daryti.. Tik pinigų metimai ir tiek.
Atsakyti
Vis tiek geriau daryti, mano oda dabar nepalyginamai grazesne, kai emiausi priemoniu smile.gif
Atsakyti
Ateinu ir as pas jus pagalbos,anksciau buvo veidas grazus-spuogai buvo tik ant nugaros, verysad.gif
po 30 m.viskas perejio ant veido doh.gif atrodo verysad.gif ka man daryt?jau 1m.nauduoju problematiskai odai IVOSTIN-PIENELIS,PRAUSIKLIS,D.N.KREMAS doh.gif
ACIU,LAUKIU PAGALBOS
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2013 03 11, 13:58)
Pasinaudojus vienos narės patarimu, jau porą dienų tepu Vitella Ictamo kremą ant likusių dėmelių ir ant spuogų..Visai neblogai, tikrai daug greičiau gyja.

smagu,kad padejo. Man irgi jis patinka, ir nedziovina odos kaip kitos priemones nuo spuogu, ir galima tepti kaip kauke ant probleminiu vietu, tikrai verta isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
As siandien buvau pas kosmetologe,Tai man pasiule Balzama odai "O D A "
pabandysiu,sake kad tept ant spuogeliu
Atsakyti
Man tas O.D.A balzamas visiskai nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
Dar cinko maisto paildas gerai veikia spuogiukus is vidaus, man sis irgi padeda. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites kovoju ir as su bjaurybem giluminiais spuogais smile.gif nuo lapkricio naudojau neostratos gaminukus , bet dabar jau reiketu svelnesniu priemoniu , nes saulute ir siek tiek soliariumo pagrazina veiduka tikrai , patarkite ka rinktis kad galeciau drasiai naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar viena kauke nuo spuogiuku, ji gydo is kazkiek nuima uzdegima - paprasciausios aspirino (acetilsalicilio rugstis) tabletes bei medus (jei oda nera jam jautri). Mazdaug i 3 tabletes ilasinti kelis vandens lasus, kai isbrinks imaisome arbatini sauksteli medaus ir kauke paruosta. Aspirinas ar kitaip salicilio rugstis bei medus dezinfekuoja ir valo oda ir jei yra uzdegiminiu raudonu spuogukiu pagydo juos. Ja galima naudoti visam veidui (iskyrus oda aplink akis) ar lokaliai, kur yra isberimu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angy*: 17 kovo 2013 - 19:52
QUOTE(Angy* @ 2013 03 17, 20:50)
Prisiminiau dar viena kauke nuo spuogiuku, ji gydo is kazkiek nuima uzdegima - paprasciausios aspirino (acetilsalicilio rugstis) tabletes bei medus (jei oda nera jam jautri). Mazdaug i 3 tabletes ilasinti kelis vandens lasus, kai isbrinks imaisome arbatini sauksteli medaus ir kauke paruosta. Aspirinas ar kitaip salicilio rugstis bei medus dezinfekuoja ir valo oda ir jei yra uzdegiminiu raudonu spuogukiu pagydo juos. Ja galima naudoti visam veidui (iskyrus oda aplink akis) ar lokaliai, kur yra isberimu.  smile.gif

Seniai žinoma ta kaukė, bet bent jau man - nk gero wink.gif
Atsakyti