Sveikos. Gal padesit. Nu spuogais kovoju seniai, nors dideliu problemu neturiu. Pastoviai dygsta pavieniai spuogeliai arba pavieniai giluminia spuogai. Butent siuo metu 3 giluminiai isdygo aplink nosi. Lyg ir susileido, bet liko viskas viduj, kol issivaikscios praeis daug laiko. Naudoju bioderma priemones lyg ir tinka ir patinka, bet jauciu kad reiktu man rimtesnes priemones. Mastau apieDuac krema bet ar verta naudoti antibiotikus, kai tos problemos nera labai dideles. Nors spuogeliu visad turiu, bet suprantat, pavieniu o ne plotais. Noriu galu gale ju atsikratyt, nes atsibodo maskuot tas raudonas demes, spuogelius pastoviai, kai prisimenu kokia grazia oda kazkada turejau. Bet bijau kad tie antibiotikai dar daugiau zalos pridarys, nusausins oda, pazeis jos funkcijas "gintis" nuo spuogu arba pabaigus juos tepti problemos gris net su kaupu. Ka patartumet? Ar verta naudoti Duac? Dar mastau apie avene cleanance k kremuka, kazlada turejau bet nepamenu ar tiko jis man.
QUOTE(Angy* @ 2013 03 03, 12:57)
o vienai pazistamai nuo vieno pabandymo patino veidas (itariu be benzol peroksido ten yra kitu komponentu, kurie dirgina oda). Tai tiek, tikiuosi kazka sau tinkamo rasito is to, ka isvardinau
Papildyta:
Papildyta:
man paciai nuo acne.org benzoilio peroksido tinsta akiu vokai, jei tik arciau pasitepu
QUOTE(Angy* @ 2013 03 03, 13:34)
Taigi tepdama apsaugini krema nuo saules turiu tuo paciu metu rupintis, kad nesikimstu poros ir neatsirastu spuogiuku
tai gal galite isvardinti bent kelsi kurie nekemsa poru?
QUOTE(Angy* @ 2013 03 03, 15:02)
Jis skirtas visam veidui (isskyrus oda aplink akis), visai neblogas dabar mastau apie antra pakuote.
bet jau kainele £44. kuriam laikui jo uztneka?
gal Paula Choice priemones esate bandziusi su BHA?
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 03 06, 16:07)
verta naudoti Duac? Dar mastau apie avene cleanance k kremuka, kazlada turejau bet nepamenu ar tiko jis man.
net neiznojau kad Duac antibijotikas? nezinau kaip jis veikia pavienius puogelius, bet mano ne pavienius tai visiskai negyde
tai gal galite isvardinti bent kelsi kurie nekemsa poru?
Isbandziau ju nedaug:
Clarins UV Plus HP SPF40 - apsaugo gerai, nera jis is sunkiu formuliu, bet vakare matydavau kai kur ant veido spuogukiu.
Peter Thomas Roth Ultra lite oil free sunblock spf 30 arba uber dry sunscreen spf 30 (nepamenu tiksliai, grisiu namo ir pasitikslinsiu) - sio formule nepastovi, po jo atsirasdavo pigmentiniu demiu, tai iskart nustojau naudotis. Poru nekemstado, bet jis sudarydavo kazkokia matine plevele ir ant jos isklaidyt bet kokia pudra buvo tiesiog neimanoma.
Ole Henriksen Protect The Truth spf 50 - nezinau kaip jis apsaugo nespejau net suprasti nes is karto atidaviau, jo konsistencija lyg vasko, pasitepus, visa diena jausmas lyg kauke ant veido.
Hada Labo UV Spf 50+ PA+++ - konsistencija panasi i Clarins, tik sis sunkesnis ir labiau kemsa poras.
Shiseido Perfect UV Protector Spf 50+ PA+++ - sio dar iki galo nesupratau, su alkoholiu (kas man nepatinka), lengvos konsistencijos, sudaro gera baze makijazui, bet ir jis kazkiek kemsa tas poras...
Is visu isvardintu man asmeniskai labiau patiko Clarins ir Shiseido, dar paeksperimentuosu su La Roche-Posay ir ziuresiu kuri kartosiu.
bet jau kainele £44. kuriam laikui jo uztneka? gal Paula Choice priemones esate bandziusi su BHA?
Priklausomai nuo to, kaip daznai naudosite, as naudojau kas antra/kas trecia diena kartais net reciau ir man uzteko mazdaug keturiu-penkiu menesiu laikotarpiui. Kaina tikrai uzkelta, gal paieskojus galima butu rasti jam pigesne alternatyva...
Del Paula Choise, girdejau daug geru atsiliepimu, bet pati dar nesu bandziusi jos produkcijos.
Tai tiek, gero vakaro
Sveikos, ir aš turiu problemų su veido oda.
Pati problematiškiausia vieta yra smakras ir smilkiniai.
Buvau net poliklinikoje pas dermatologus. Nustatė, kad mano iki tol naudotas "Nivea" kremas man per riebus.
Padarė kažkokią skausmingą procedūrą lazeriu.... tipo turėjo padėti.... ir prirašė brangių kremų "Novera actipur".
Žaizdos sugijo, nusipirkau tą kremą... bet... tose pačiose vietose vėl vos ne kasdien po spuogelį iškyla.. ypač suaktyvėja prieš mėnesines....
Gal Jūs ką patartumėte?
Buvau net poliklinikoje pas dermatologus. Nustatė, kad mano iki tol naudotas "Nivea" kremas man per riebus.
Padarė kažkokią skausmingą procedūrą lazeriu.... tipo turėjo padėti.... ir prirašė brangių kremų "Novera actipur".
Žaizdos sugijo, nusipirkau tą kremą... bet... tose pačiose vietose vėl vos ne kasdien po spuogelį iškyla.. ypač suaktyvėja prieš mėnesines....
Gal Jūs ką patartumėte?
QUOTE(cityangel @ 2013 03 11, 01:22)
Sveikos, ir aš turiu problemų su veido oda.
Gal Jūs ką patartumėte?
Gal Jūs ką patartumėte?
tai gal hormonu problemos. Pagerk nakvisu, macos, ziurek kaip situacija
Kažką ir dermatologė apie hormonus kalbėjo.
Ačiū, pabandysiu nakvišų pagerti.
Ačiū, pabandysiu nakvišų pagerti.
info panoms kas gyvenat Vilniuje
šeškines gamybineje vaistineje užsisakiau sieros suplaktine su levomincetinu, bet del to kad neturejau recepto antibiotikui tai paprašiau padaryti be jo (t.y. levomincetino) tai padare, nuraše rusiška recepta ir kainavo 19lt, levomicetino ten pat nupirkau turgelyje pas baltarusa už 5lt 10tablečiu o į tirpala reikia 5tab, ir turiu gatava suplaktine , tai manau kad jeigu kas iš interneto platybiu tures kitu suplaktiniu receptus jie sake kad tikrai padarys, tiesiog antibiotikams reikia recepto, arba jie ju nedes jei neturit
aš tai tiesiai šviesiai pasakiau kad turiu namie ir įmesiu į tą suplaktinę tai dar paaiškinoo kiek gramu kiek tablečiu reikia kad atitiktu recepto
šeškines gamybineje vaistineje užsisakiau sieros suplaktine su levomincetinu, bet del to kad neturejau recepto antibiotikui tai paprašiau padaryti be jo (t.y. levomincetino) tai padare, nuraše rusiška recepta ir kainavo 19lt, levomicetino ten pat nupirkau turgelyje pas baltarusa už 5lt 10tablečiu o į tirpala reikia 5tab, ir turiu gatava suplaktine , tai manau kad jeigu kas iš interneto platybiu tures kitu suplaktiniu receptus jie sake kad tikrai padarys, tiesiog antibiotikams reikia recepto, arba jie ju nedes jei neturit
aš tai tiesiai šviesiai pasakiau kad turiu namie ir įmesiu į tą suplaktinę tai dar paaiškinoo kiek gramu kiek tablečiu reikia kad atitiktu recepto
QUOTE(Bledsoe @ 2013 03 10, 17:00)
Kokiomis priemonėmis likusius raudonus randus galima naikinti?
Pasinaudojus vienos narės patarimu, jau porą dienų tepu Vitella Ictamo kremą ant likusių dėmelių ir ant spuogų..Visai neblogai, tikrai daug greičiau gyja.
Gal turit kokia gera priemone pavieniams spuogams gydyti?
Neturiu dideliu bedu,bet koks vienas ar du visad visad buna.
Domintu tos vadinamos taskines sos priemones.
Ir kaip greiciau isgydyti zaizdele ispaudus spuoga?
QUOTE(rutuliukass @ 2013 03 11, 12:58)
Pasinaudojus vienos narės patarimu, jau porą dienų tepu Vitella Ictamo kremą ant likusių dėmelių ir ant spuogų..Visai neblogai, tikrai daug greičiau gyja.
Ar tikrai nekemsa odos?
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 11, 13:30)
Gal turit kokia gera priemone pavieniams spuogams gydyti?
Arbatmedzio aliejukas