Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveikos, prisijungiu prie jusu temos ir as. Pries kelis metus atradau benzolperoksido tepala, kuris man padejo geriausiai is visu bandytu tepalu, jo yra keliu koncentraciju geriausias 5%, 10% jau labai nusausins oda. Jis veikia spuogiukus dziovindamas jous ir dezinfekuodamas, dar gera priemone salicilio rugstis, po veido prausimo butinai nusivalykite veida salicilio rugsties toniku (geriausias 2% be ivairiu priemaisu). Makijaza gerai valytis alyvuogiu aliejumi (patartina pirmo spaudimo), aliejinio pagrindo valikliai geriausiai nuima makijaza, be to masazuodami veida siuo aliejumi uzkemstos poros issivalo, masazuodami veida pajusite daug atsirandanciu daleliu lyg smelis, tai yra jusu uzkemstu poru sudetis. Vietoj dieniniu ir naktiniu kremu galima naudotis aliejukais kaip - zozoba, emu ir kitais, kurie neuzkemsa poru.
Odos prieziura alieju pagalba skamba keistai, bet patikekit tai tikrai veiksminga.
Stai keleta video is youtube, kurie pakeite mano veido odos bukle:
http://www.youtube.c...TKaXZo0paS5_9V_
http://www.youtube.c...TKaXZo0paS5_9V_
http://www.youtube.c...tFw9r1nc3D6Ki-A
Aliejukus galima parsisiusti is Iherb, manau ten pat galima rasti ir benzolperoksida, ir kainos ten mazesnes nei Lt.
Atsakyti
vien aliejų odai jokiais būdais negalima schmoll.gif taip, iš pradžių atrodo, kad daro stebuklus, o paskui oda nustos gaminti natūralius aliejus, nebedrėkins iš vidaus, ir kankinsitės su sausa oda 4u.gif šaltinio dabar nenurodysiu, bet skaičiau ne vienoje, ir ne dviejose knygose 4u.gif
Atsakyti
man atrodo, kad valyti makiažą, kai oda riebi ir spuoguota su alyvuogių aliejumi tikrai neverta. Yra daug gerų valiklių,kurie nepalieka riebios plievelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 02 kovo 2013 - 18:32
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 02, 18:44)
vien aliejų odai jokiais būdais negalima  schmoll.gif taip, iš pradžių atrodo, kad daro stebuklus, o paskui oda nustos gaminti natūralius aliejus, nebedrėkins iš vidaus, ir kankinsitės su sausa oda  4u.gif šaltinio dabar nenurodysiu, bet skaičiau ne vienoje, ir ne dviejose knygose  4u.gif

Tai priklauso nuo to, kaip naudosite aliejukus, jei tepsite ant sausos odos jis nei kiek nesudrekins jos ir nesuminkstins, butina tepti aliejukus and dregnos odos. O del to, kad oda nustos gaminti naturalu alieju-riebalus, juk gaminimas priklauso nuo poreikio, jei oda sausa daugiau ir gaminama tu reibalu odai sudrekinti. Kazkaip nesuradau mokslines literaturos, kur butu parasyta, kad aliejai gali issausinti oda ir kazkaip nutraukti naturaliu riebalu gamyba, tai jau labiau vidiniai organizmo procesai susije su hormonais is skydliaukes veikla.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 03 02, 19:30)
man atrodo, kad valyti makiažą, kai oda riebi ir spuoguota su alyvuogių aliejumi tikrai neverta. Yra daug gerų valiklių,kurie nepalieka riebios plievelės.

Aliejinio pagrindo valikliai geriausiai nuvalo vandeniui atsparu makijaza, BB kremus ir kita sunkiai nuvaloma makijaza, as naudoju alieju turedama riebia oda linkusia spuoguoti, juo puikiai nuvalomas ir akiu makijazas. Kad neliktu riebios pleveles paprasciausia panaudokite muila ir veidui skirta kempinele, jokio aliejaus neliks tikrai, net valydamos veida toniku pastebesite kad vatos diskelis zymiai svaresnis nei tarkim naudodamos kita priemone makijazui valytis.
Cia kiekvieno asmeninis reikalas kuo valytis makijaza nenoriu gincytis del to, kalbu is savo patirties ir patirties artimuju, tad tik noreciau palinketi atrasti sau tinkamiausia priemone. Sekmes.
Atsakyti
Angy isvardinkit priemones kurias naudojate ir kokia odos bukle buvo ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angy* @ 2013 03 02, 22:49)
Cia kiekvieno asmeninis reikalas kuo valytis makijaza nenoriu gincytis del to, kalbu is savo patirties ir patirties artimuju, tad tik noreciau palinketi atrasti sau tinkamiausia priemone. Sekmes.

aš esu atradus jau seniai
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 03, 03:29)
Angy isvardinkit priemones kurias naudojate ir kokia odos bukle buvo ir yra  4u.gif

Benzol peroksido pagrindu - OXY 5% arba Brevoxyl 4% (nezinau ar Lietuvoje yra tokiu, bet internetinese parduotuvese tikrai, manau, rasite).
Demalogica Overnight Clearing Gel (salicilio ir kitu rugsciu pagrindu) - efetktas tikrai yra, bet kaina per daug uzkelta.
Lush Grease Lightning Spot treatment (Su arbantmedzio aliejumi, aloe vera ir kitais ekstraktais, kurie ramina ir gydo) - vel gi stebuklu nedaro, bet jei yra kazkoks uzdegiminis spuogiukas kazkiek ji nuramina.
Avon Clearskin tonikas - tom dienom kai oda sausesne naudoju zalia, kai reikia gylesnio valymo melyna.

Is to ka isvardinau uztektu toniko su salicilio rugstim ir benzol peroksido, prisiminiau, kad Lietuvoje pirkau BP5 atrodo taip vadinasi, bet jis man labai dirgino oda, o vienai pazistamai nuo vieno pabandymo patino veidas (itariu be benzol peroksido ten yra kitu komponentu, kurie dirgina oda). Tai tiek, tikiuosi kazka sau tinkamo rasito is to, ka isvardinau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 03 03, 10:15)
aš esu atradus jau seniai

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 03, 03:29)
Angy isvardinkit priemones kurias naudojate ir kokia odos bukle buvo ir yra  4u.gif

Visai uzmirsau parasyti apie odos bukle ir rezultata po, mano oda labai jautri tuo paciu metu riebi, turiu karts nuo karto spuogiuku, poros linkusios uzsikimsti, anksciau kad nesikimstu poros dienai drekinimui badziau lengvos konsistencijos fluidinius kremukus, taciau ten kur gyvenu butina naudoti spf bent 50, o fluidiniai ir lengvos konsistencijos kremukai dazniausiai spf neturi. Taigi tepdama apsaugini krema nuo saules turiu tuo paciu metu rupintis, kad nesikimstu poros ir neatsirastu spuogiuku ir jei tokiu yra, vakre puo veido valymo naudoju dazniausiai dvi priemones - salicilio rugsties tonika ir benzol peroksida, per nakti jie padaro tiek pokyciu kur kitos priemones per savaite negali padaryti. Poros maziau matomos, jei yra kakzkokiu iskilimu ar raudonu spuogukiu per nakti jie isnyksta bigsmile.gif . Dar manau svarbu daznai eksfoliuoti oda, yra daug visokiu priemoniu, bet mano megstamiausia butu si tradicine - citrinos griezinelis pabarstytas cukrumi ir juo masazuoti svaria dregna oda, rezultatas lygi bei super minksta odyte. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Angy* @ 2013 03 03, 13:57)

Demalogica Overnight Clearing Gel (salicilio ir kitu rugsciu pagrindu) - efetktas tikrai yra, bet kaina per daug uzkelta.
4u.gif

šitas skirtas tik ant spuogo tepti ar ant didesnių plotų?
Atsakyti
QUOTE(Angy* @ 2013 03 03, 14:34)
Visai uzmirsau parasyti apie odos bukle ir rezultata po, mano oda labai jautri tuo paciu metu riebi, turiu karts nuo karto spuogiuku, poros linkusios uzsikimsti, anksciau kad nesikimstu poros dienai drekinimui badziau lengvos konsistencijos fluidinius kremukus, taciau ten kur gyvenu butina naudoti spf bent 50, o fluidiniai ir lengvos konsistencijos kremukai dazniausiai spf neturi. Taigi tepdama apsaugini krema nuo saules turiu tuo paciu metu rupintis, kad nesikimstu poros ir neatsirastu spuogiuku ir jei tokiu yra, vakre puo veido valymo naudoju dazniausiai dvi priemones - salicilio rugsties tonika ir benzol peroksida, per nakti jie padaro tiek pokyciu kur kitos priemones per savaite negali padaryti. Poros maziau matomos, jei yra kakzkokiu iskilimu ar raudonu spuogukiu per nakti jie isnyksta  bigsmile.gif . Dar manau svarbu daznai eksfoliuoti oda, yra daug visokiu priemoniu, bet mano megstamiausia butu si tradicine - citrinos griezinelis pabarstytas cukrumi ir juo masazuoti svaria dregna oda, rezultatas lygi bei super minksta odyte.  thumbup.gif

Gal ir nera gerai odai,nezinau,bet citrina su cukrumi ir man labai pasiteisino rolleyes.gif tik jei yra zaizdeliu,tada nelabai,sunkiau jos uzgyja
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 03 03, 15:34)
šitas skirtas tik ant spuogo  tepti ar ant didesnių plotų?

Jis skirtas visam veidui (isskyrus oda aplink akis), visai neblogas dabar mastau apie antra pakuote. 4u.gif
Atsakyti