Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Bledsoe @ 2013 02 09, 20:26)
Ką jus darote valgytis ką nors iš mėsiško, kas neskatintų spuogų? Receptų kokių turit?  biggrin.gif

Kazkur skaiciau, kad vistiena gali provokuoti spuogus. Bet vis tiek ja valgiau. Taciau jau pusmeti nevalgiau vistienos, gal kad atsivalgiau, tiesiog pagalvoju apie vistiena ir jauciu, kad nenoriu. Odos situacija pagerejo, pries mm kartais iskyla koks nedorelis arba kai stresuoju. Kadangi be mesos gyventi negaliu, tai renkuosi kiauliena ir jautiena su daug darzoviu. Klausi receptu, as paprastai gaminu: nusiperku supjaustytos kepsniukais kiaulienos, arba sprandines, tada pati susipjaustau, ismusu ir paprieskoniuoju druska, pipirais, zalumynais ir dedu i ikaitinta keptuve. Pacirskinu ir viskas. Darzoves supjaustau ir niam niam. Siaip pastaruoju metu pradejau daug valgyti cesnaku ir svogunu, visur dedu i troskinius (cia gripo prevencija buvo smile.gif ), tai irgi jauciasi teigiamas poveikis. Ir kuo daugiau vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
Stengiuosi sveikai maitintis, ziema siltai rengtis, ir nestresuoti darbe. Nes islenda grazuoliai is karto g.gif Bet ne viskas visada pavyksta pagal plana. Is isbandytu dalyku man labiausiai nuo giluminiu padeda vakuuminis veido valymas - kruopsciai atliktas ismasazuoja bjaurybes ir kita diena dazniausiai istryksta geris. Tik aisku, vakuumas gydo pasekmes, bet bent jau demes ir randai nesusidaro po ju.

Nors daug kas giria rugstine kosmetika, mano odai netiko, turbut per jautri schmoll.gif Reguliarus vakuuminiai valymai, kaukes, kriostamp proceduros man geriau apgyde oda.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 02 27, 16:49)
man akne b5 padeda, kai naudoju su pertraukomis, oda pripranta. O šiaip tikrai gerai nuima spuogo " karštį" ar kaip čia pasakyti, man nesausina odos, per naktį sumažėja spuogas.
Esu naudojusi diferiną, tai man akne bp 5 geresnis atrodo:)
Papildyta:
ar bandėte vitaminus? cinką, vit. b5, nakvišų aliejų?  4u.gif

man akne bp5 seniau isdziovindavo oda. dabar tepu storai tik pati spuoga, tai nusauseja, numazeja, bet tokie mazgeliai susidare raudoni ir lieka. nei isspaust nei ka daryt su jais...
Nakvisas esu naudojus, bet ypatingo poveikio nemaciau. O cinka, b5 koki jus geriat?
Ai prisiminiau, kad kas ryta pradejau valgyt avizine kose su grietine ir uogiene. Nors pieno produktu naujoju visa laika, bet dabar kasdien, gal tas itakojo pablogejima unsure.gif
Merginos, kas valgot koses, su kuo jas valgyt? Nes viena labai neskani schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 02 28, 10:58)
man akne bp5 seniau isdziovindavo oda. dabar tepu storai tik pati spuoga, tai nusauseja, numazeja, bet tokie mazgeliai susidare raudoni ir lieka. nei isspaust nei ka daryt su jais...
Nakvisas esu naudojus, bet ypatingo poveikio nemaciau. O cinka, b5 koki jus geriat?
Ai prisiminiau, kad kas ryta pradejau valgyt avizine kose su grietine ir uogiene. Nors pieno produktu naujoju visa laika, bet dabar kasdien, gal tas itakojo  pablogejima unsure.gif
Merginos, kas valgot koses, su kuo jas valgyt? Nes viena labai neskani schmoll.gif

aš kiekvieną rytą valgau avižų košę, valgau su šaldytomis uogomis arba su sviestu ir druska, kartais obuoliene. Galima alyv. laiejaus šaukštelį įsidėti.

Aš nakvišas geriu trečias mėnuo. taip pat geriu cinką 50 mg, http://www.iherb.com...50-Tablets/1475
vit. b5 500 mg http://www.iherb.com...00-Capsules/276
Papildyta:
QUOTE(Morkiux @ 2013 02 27, 20:52)
Kazkur skaiciau, kad vistiena gali provokuoti spuogus. Bet vis tiek ja valgiau. Taciau jau pusmeti nevalgiau vistienos, gal kad atsivalgiau, tiesiog pagalvoju apie vistiena ir jauciu, kad nenoriu. Odos situacija pagerejo, pries mm kartais iskyla koks nedorelis arba kai stresuoju. Kadangi be mesos gyventi negaliu, tai renkuosi kiauliena ir jautiena su daug darzoviu. Klausi receptu, as paprastai gaminu: nusiperku supjaustytos kepsniukais kiaulienos, arba sprandines, tada pati susipjaustau, ismusu ir paprieskoniuoju druska, pipirais, zalumynais ir dedu i ikaitinta keptuve. Pacirskinu ir viskas. Darzoves supjaustau ir niam niam. Siaip pastaruoju metu pradejau daug valgyti cesnaku ir svogunu, visur dedu i troskinius (cia gripo prevencija buvo smile.gif ), tai irgi jauciasi teigiamas poveikis. Ir kuo daugiau vandens  mirksiukas.gif

man odos gydytoja uždraudė valgyti vištieną išvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 02 28, 10:58)
As jau ketvirtus metus kasryt valgau avizu kose, bet ta normalia, kur ilgiau reikia pavirt. Verdu ant vandens, jokios druskos. O valgau su dziovintais, ismirkytais vaisiais ir svieziais vaisiais (bananai, saldesni obuoliai), nors galiu ja ir viena valgyt - man skanu smile.gif
Atsakyti
As vitB tai bijau po paskutinio karto, kai Neurorubina (lyg toks pavadinimas, na zodziu vitB) susileidau kursa, aisku nepasidomejau poviekiu odai, tai po pusmecio dar matau padarinius ant veido smile.gif aisku leidziamas buvo stipresniu doziu nei geriamas, bet vistiek kiek teko skaityti vitB irgi gali itakoti spuogu kilima, kaip ir visokios alaus mieles, o paauglystej tiek jas geriau, tiek man patarinejo doh.gif is vis manau kad su siuolaikine maisto pramone gali rinktis ka nori valgyti, produktai visko prifarsiruoti, nebent kaime gyveni ir darzoves ar vaisiai tikrai naminiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grapes @ 2013 02 28, 10:46)
As jau ketvirtus metus kasryt valgau avizu kose, bet ta normalia, kur ilgiau reikia pavirt. Verdu ant vandens, jokios druskos. O valgau su dziovintais, ismirkytais vaisiais ir svieziais vaisiais (bananai, saldesni obuoliai), nors galiu ja ir viena valgyt - man skanu  smile.gif

man būtų tikra kančia doh.gif 4u.gif nemėgstu košių, o jei dar tik ant vandens virtą ir be jokių kitų pagardų unsure.gif taip galėčiau tik žirnių košę ir ryžius.
Atsakyti
Antrą dieną taip varškės prisivalgiau. Negaliu, baisiai skanu. Žiūrėsim ar bus kas biggrin.gif
Atsakyti

[/quote]

As irgi beveik kas ryta valgau avizine kose, tai man tikrai neblogina odos bukles, kaip tik graziau atrodo. Isidedu kartais obuoliu, o siaip megstu su avieciu uogiene is mociutes atsargu smile.gif

Kai sirgau bronchitu, gydytoja patare, kai pasveiksiu, normaliai valgyt greipfruktus, labai gerai viska isvalo is organizmo. dar nepabandziau.
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 02 28, 11:48)
As vitB tai bijau po paskutinio karto, kai Neurorubina (lyg toks pavadinimas, na zodziu vitB) susileidau kursa, aisku nepasidomejau poviekiu odai, tai po pusmecio dar matau padarinius ant veido  smile.gif  aisku leidziamas buvo stipresniu doziu nei geriamas, bet vistiek kiek teko skaityti vitB irgi gali itakoti spuogu kilima, kaip ir visokios alaus mieles, o paauglystej tiek jas geriau, tiek man patarinejo  doh.gif is vis manau kad su siuolaikine maisto pramone gali rinktis ka nori valgyti, produktai visko prifarsiruoti, nebent kaime gyveni ir darzoves ar vaisiai tikrai naminiai  4u.gif

konkrečiai vit. B5 gydo aknę, paskaitykite internete 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 01, 14:19)
konkrečiai vit. B5 gydo aknę, paskaitykite internete 4u.gif  4u.gif

O gal netycia zinot, nuo kurio vit B spuogai gali kilt? Geriau vitaminus plaukams - bert pradejo, o sudety nemazai ivairiu vit B unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 01, 15:39)
O gal netycia zinot, nuo kurio vit B spuogai gali kilt? Geriau vitaminus plaukams - bert pradejo, o sudety nemazai ivairiu vit B  unsure.gif

dažnai nuo vit B12 smile.gif
Atsakyti