aš irgi nevalgau varškės sūrelių ir jogurtų, nes atsiranda spuogai. Neseniai pradėjau valgyti ekologišką jogurtą, jis nesaldus, galima sakyti beskonis. Valgau vieną kartą į savaitę, bet nepastebėjau pablogėjimo.
QUOTE(Mintee @ 2013 02 25, 20:50)
O kur buna pirkt? As Rimi ziurejau, neradau Gal jinai isvis ne prie pieno buna, o kazkur kitur?
As tai jogurtu ir sureliu nevalgau, nes jie su cukrum
As tai jogurtu ir sureliu nevalgau, nes jie su cukrum
nea prie arbatu, kavu buna pakeliuose.
[quote=Amellie,2013 02 25, 22:48]
Ateinu ir as pasiguost zodziu katastrofa su veidu, ka betepciau, bet pastoviai issoksta giluminiai spuogai, nespeja uzgyt, kitas vel pasirodo. Spaudziu - lieka zaizdos, raudoni randai, nespaudziu, kelis menesius laikos melyni plemai tose vietose ir guzai. Net isspaust ner kaip, jie kazkur giliai odoje
siūlau paskaityti visą temą, yra tikrai naudingų patarimų
Ateinu ir as pasiguost zodziu katastrofa su veidu, ka betepciau, bet pastoviai issoksta giluminiai spuogai, nespeja uzgyt, kitas vel pasirodo. Spaudziu - lieka zaizdos, raudoni randai, nespaudziu, kelis menesius laikos melyni plemai tose vietose ir guzai. Net isspaust ner kaip, jie kazkur giliai odoje
siūlau paskaityti visą temą, yra tikrai naudingų patarimų
QUOTE(Amellie @ 2013 02 25, 23:48)
Ateinu ir as pasiguost zodziu katastrofa su veidu, ka betepciau, bet pastoviai issoksta giluminiai spuogai, nespeja uzgyt, kitas vel pasirodo.
Siaip mano oda paskutiniu metu tikrai geros bukles, nezinau kodel, ar po gimdymo, ar kad sokolado nebevalgau... Bet pries pora menesiu buvo uzpuole giluminiai spuogai, taip viena vakara bac - ir pridygo, kokiu 10, ne maziau ant skruostu ir kaktos. Tai nuejau i soliariuma keleta kartu, ir viskas isnyko taip tarsi susitrauke. Bet as intuityviai ir jauciau, kad reikia nueit i soliariuma, kazkodel, nors siaip nevaikstau
QUOTE(Pievagele @ 2013 02 26, 10:51)
Siaip mano oda paskutiniu metu tikrai geros bukles, nezinau kodel, ar po gimdymo, ar kad sokolado nebevalgau... Bet pries pora menesiu buvo uzpuole giluminiai spuogai, taip viena vakara bac - ir pridygo, kokiu 10, ne maziau ant skruostu ir kaktos. Tai nuejau i soliariuma keleta kartu, ir viskas isnyko taip tarsi susitrauke. Bet as intuityviai ir jauciau, kad reikia nueit i soliariuma, kazkodel, nors siaip nevaikstau
sulindo atgal, toks ir susitraukimas
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 02 26, 09:12)
Jeigu butu naudingu patarimu, kurie visoms tiktu, tai nemanau kad vis dar kankintumemes del spuogu.
Kad ir paskutine diskusija apie maista - ojei kaip butu gerai, jei spuogai kiltu del suvalgyto surelio ar varskytes
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 02 26, 19:37)
Jeigu butu naudingu patarimu, kurie visoms tiktu, tai nemanau kad vis dar kankintumemes del spuogu.
Kad ir paskutine diskusija apie maista - ojei kaip butu gerai, jei spuogai kiltu del suvalgyto surelio ar varskytes
na taip, sutinku su jumis:)
tačiau dažnai čia užsuka merginos, kurių istorijos panašios ir tikrai paskaičius temą galima atsirinkti informaciją, apie jau pačios išbandytus produktus, metodus ir jei tu jau tai išbandei, tada skaitai toliau, kitus patarimus:) ir taip randi savo būdą
Aš nuolatos sekdama šią temą, atsirinkau metodus kaip kovoti su savaisiais spuogais, kol kas sėkmingai einu gražesnio veido link tfu fu per kairį petį
QUOTE(guodzik @ 2013 02 26, 18:00)
sulindo atgal, toks ir susitraukimas
Ne sulindo, o isgijo nes nebera jau ne zymes pora menesiuku (tfu tfu tfu)
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 02 27, 12:04)
na taip, sutinku su jumis:)
tačiau dažnai čia užsuka merginos, kurių istorijos panašios ir tikrai paskaičius temą galima atsirinkti informaciją, apie jau pačios išbandytus produktus, metodus ir jei tu jau tai išbandei, tada skaitai toliau, kitus patarimus:) ir taip randi savo būdą
Aš nuolatos sekdama šią temą, atsirinkau metodus kaip kovoti su savaisiais spuogais, kol kas sėkmingai einu gražesnio veido link tfu fu per kairį petį
jei cia apie mane tai tema nuolat seku, kaip ir visas kitas siuo klausimu
Kas naudojate AkneBP5, ar padeda raudonas demeles pamažint? Gal yra naudojusiu duac ir akneBP5 ir galetu poveiki palygint. Duaca kazkada naudojau, tikrai efektyvus tiek inkstiru, tiek spuogeliu atzvilgiu. Dabar galvoju gal acne pabandyt, visgi nesinori su antibiotiku per daznai naudot, o ir kaina per pus mazesne.
QUOTE(Grapes @ 2013 02 27, 16:24)
Kas naudojate AkneBP5, ar padeda raudonas demeles pamažint? Gal yra naudojusiu duac ir akneBP5 ir galetu poveiki palygint. Duaca kazkada naudojau, tikrai efektyvus tiek inkstiru, tiek spuogeliu atzvilgiu. Dabar galvoju gal acne pabandyt, visgi nesinori su antibiotiku per daznai naudot, o ir kaina per pus mazesne.
man akne b5 padeda, kai naudoju su pertraukomis, oda pripranta. O šiaip tikrai gerai nuima spuogo " karštį" ar kaip čia pasakyti, man nesausina odos, per naktį sumažėja spuogas.
Esu naudojusi diferiną, tai man akne bp 5 geresnis atrodo:)
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2013 02 27, 12:52)
jei cia apie mane tai tema nuolat seku, kaip ir visas kitas siuo klausimu
ar bandėte vitaminus? cinką, vit. b5, nakvišų aliejų?