Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(krikri @ 2013 02 24, 23:49)
sveikos likimo drauges  4u.gif  pasidalinsiu savo patirtimi, gal kam pagelbesiu. Jau senokai bandau atsikratyti tu slykstyniu. Atsibodo net kalbeti. Po visokiu kremu, antibiotiku, apsilankymu pas dermatologa ir naminiu priemoniu supratau, kad stebuklu niekas nedaro. reikia kasdien nuolat save priziureti. As pakeiciau visu pirma maista. man  asmeniskai uzteko pasalinti visus pieno produktus ir sumazinti saldumynus. naujausi tyrimai patvirtina tiesiogini maisto poveiki spuogams http://www.delfi.lt/...a.d?id=60720795 
Kitas dalykas, kuri netycia atradau - sudokremas. Tepu kas vakara, nuima radonuma pasilikusi nuo spuogu ir neleidzia uzdereti naujam (jei uzvalgau ko nors ne i tema). Taip pat naudoju nakvisu alieju.
Beja del medaus - cinamono kaukes, po jos naudojimo dar daugiau prisiveise, ir pusantro menesio geriau antibiotikus  schmoll.gif  ne visom tinka...

O Sudocream naudojate kaip taskine priemone ant spuogo?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 02 25, 15:07)
As tiek laiko cukraus nenaudoju  drinks_cheers.gif

Nerandu, kuo pakeist piena i kava, neskanu be pieno. Soju pienas su cukrum, migdolu pienas, kaip ir avizu, neskanu man  g.gif Siaip pieno produktu mazai naudoju, jei ne tas pienas i kava kasdienine  doh.gif

lauryna, ar jauciasi poveikis odai?  4u.gif

Taip jauciasi, harmonai maziau durniuoja , ko pasekoje, smakro zonoje maziau spuogu atsiranda prie mm. 1 kart i menesi leidziu sau suvalgyti ledu, varskes, ar kavos su pienu.

Jeigu atsisakyciau sokolado ir kt. saldumynu is vis but gerai. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 25 vasario 2013 - 15:30
Kokiais kitais produktais pakeičiate pieno produktus? iš kur tada gaut reikiamų medžiagų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 02 25, 15:25)
Kokiais kitais produktais pakeičiate pieno produktus? iš kur tada gaut reikiamų medžiagų?  g.gif

Nekeiciu, kol kas man ir taip gerai.
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 02 25, 15:25)
Kokiais kitais produktais pakeičiate pieno produktus? iš kur tada gaut reikiamų medžiagų?  g.gif

Cia kokiu medziagu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 02 25, 15:36)
Cia kokiu medziagu?  g.gif

Turbūt kalcis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 25, 15:38)
Turbūt kalcis  rolleyes.gif

Kiek esu skaiciusi, pienas istraukia kalci is kaulu. Dabar jau moksliniu tyrimu po ranka neturiu, bet siulyciau pasidomet 4u.gif Aisku, galvos neguldau, anksciau tyrimai sake- pienas lygu kalcis, dabar jau sako, kad pienas blogis doh.gif Na, bet kokiu atveju, kalcio ne vien piene yra 4u.gif

Va, cia kazka isguglinau: http://sveikatossalt...ukelejas-2.html Skaityti "Pienas ir kalcis" dali. Cia ne moksline medziaga, bet gal kazkam kils noras pasidomet placiau.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 02 25, 15:36)
Cia kokiu medziagu?  g.gif

gal ne medžiagų norėjo pasakyti, o kalcio. bet jo yra ne vien piene ir jo produktuose ax.gif
Atsakyti
sudocremu tepu visa veida ir ne mazai pries miega pora val. Pastebejau kad lb gerai veikia ir kaip drekinamoji priemone, nes po cinko suplaktines (ar kaip ten ji blush2.gif ) buvo labai issausejusi oda. Taip pat kaip antibakterine - neleidzia isplisti ir daugintis spuogams, jei per miegus pasitrini i pagalve. Nuima ir raudonuma. thumbup.gif
Kas del pieno produktu, kadangi nevalgau mesos, tai buvo pagrindinis maistas. Net neisivaizdavau, kad galima be ju... Bet dabar, kai ju atsisakiau, suprantu kodel mano kova su spuogais visa laika buvo beprasme. Uztenka per kokia svente ju padauginti ir naujas spuogas ar keli garantuoti. Dbr galiu pykti tik ant saves.
Siulyciau ne laipsniskai mazinti, o 5 dienom, ar savaitei isbraukti is mitybos visus pieno produktus. Gal suprasit, kad ne taip labai ir norit. As manau, cia kaip su cukrum - jei kasdien ji vartoji, tai kasdien ir norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 02 25, 14:23)
Man ir taip atrode, bet deja nenumiriau. bigsmile.gif  Jau 1.5 metu kaip praktiskai nenaudoju pieno produktu.

vava. man irgi atrode kaip cia be jgurtu, sureliu imanoma. o dabar net neziuriu i ta puse ir nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2013 02 25, 15:07)
As tiek laiko cukraus nenaudoju  drinks_cheers.gif

Nerandu, kuo pakeist piena i kava, neskanu be pieno. Soju pienas su cukrum, migdolu pienas, kaip ir avizu, neskanu man  g.gif Siaip pieno produktu mazai naudoju, jei ne tas pienas i kava kasdienine  doh.gif

lauryna, ar jauciasi poveikis odai?  4u.gif

as dedu ta sausa soju grietinele.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 02 25, 20:35)
vava. man irgi atrode kaip cia be jgurtu, sureliu imanoma. o dabar net neziuriu i ta puse ir nenoriu.
Papildyta:

as dedu ta sausa soju grietinele.

O kur buna pirkt? As Rimi ziurejau, neradau g.gif Gal jinai isvis ne prie pieno buna, o kazkur kitur?

As tai jogurtu ir sureliu nevalgau, nes jie su cukrum biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu ir as pasiguost blush2.gif zodziu katastrofa su veidu, ka betepciau, bet pastoviai issoksta giluminiai spuogai, nespeja uzgyt, kitas vel pasirodo. Spaudziu - lieka zaizdos, raudoni randai, nespaudziu, kelis menesius laikos melyni plemai tose vietose ir guzai. Net isspaust ner kaip, jie kazkur giliai odoje doh.gif
kazkaip pamenu, kad buvo pagerejimas, kai pradejau rudeni naudoti AH kosmetika, bet paskui vel viskas subjuro, lenda tie bjaurybes kaip velniai kokie. Ir visai ne pries mmm, o po ju, bet kuriuo metu. Gyvenimo budas neikiek nepasikeite, valgau ta pati, netgi gal sveikiau siuo metu. Surelius visa gyvenima megau ir valgiau, pelesini suri, saldumynus, na zodziu viska, kas nesveika, bet tame tarpe buvo ir pagerejimu ir pablogejimu. Nors paauglyste seniai isaugau, bet nesuprantu, kas cia man daros doh.gif
Praeita ziema naudojau rugstine kosmetika, paskui vasara nutraukiau, tai visa ta laika oda buvo grazi, paskui rudeni vel pradejo list tie bjaurybes, pradejau naudot AHA, BHA rugstis, bet nebepadeda doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti