man dare su ODA kosmetika. Paskui paspaudinejo bet sake ju tiek daug kad nenori isaketi dave prausiklio, dar buvau uzsisakiusi losijona. Kai isnaudosiu Biodermos priemones, keisiu i ODA
aš ir turėjau tokią problemą, visokias priemones bandydavau bet mano oda labai jautri tai begalo tik išsausėdavo o spuogelių kaip būdavo taip būdavo kol galiausiai supratau kas dėl to kaltas, ogi nuo pudros, jei tik nesitepdavau savaitę jos tai jų apmažėdavo o jei tik užsitepdavau tai kitą dieną jau pridygsta, tad dabar naudoju kremą-pudra viename kuri nesukelia spuogelių ir dar gydo juos,tai neatsidžiaugiu, aišku kartais vienas kitas atsiranda bet ir tai tik susergant mmm
aš ir turėjau tokią problemą, visokias priemones bandydavau bet mano oda labai jautri tai begalo tik išsausėdavo o spuogelių kaip būdavo taip būdavo kol galiausiai supratau kas dėl to kaltas, ogi nuo pudros, jei tik nesitepdavau savaitę jos tai jų apmažėdavo o jei tik užsitepdavau tai kitą dieną jau pridygsta, tad dabar naudoju kremą-pudra viename kuri nesukelia spuogelių ir dar gydo juos,tai neatsidžiaugiu, aišku kartais vienas kitas atsiranda bet ir tai tik susergant mmm
sveikos likimo drauges pasidalinsiu savo patirtimi, gal kam pagelbesiu. Jau senokai bandau atsikratyti tu slykstyniu. Atsibodo net kalbeti. Po visokiu kremu, antibiotiku, apsilankymu pas dermatologa ir naminiu priemoniu supratau, kad stebuklu niekas nedaro. reikia kasdien nuolat save priziureti. As pakeiciau visu pirma maista. man asmeniskai uzteko pasalinti visus pieno produktus ir sumazinti saldumynus. naujausi tyrimai patvirtina tiesiogini maisto poveiki spuogams http://www.delfi.lt/...a.d?id=60720795 Kitas dalykas, kuri netycia atradau - sudokremas. Tepu kas vakara, nuima radonuma pasilikusi nuo spuogu ir neleidzia uzdereti naujam (jei uzvalgau ko nors ne i tema). Taip pat naudoju nakvisu alieju. Beja del medaus - cinamono kaukes, po jos naudojimo dar daugiau prisiveise, ir pusantro menesio geriau antibiotikus ne visom tinka...
sveikos likimo drauges pasidalinsiu savo patirtimi, gal kam pagelbesiu. Jau senokai bandau atsikratyti tu slykstyniu. Atsibodo net kalbeti. Po visokiu kremu, antibiotiku, apsilankymu pas dermatologa ir naminiu priemoniu supratau, kad stebuklu niekas nedaro. reikia kasdien nuolat save priziureti. As pakeiciau visu pirma maista. man asmeniskai uzteko pasalinti visus pieno produktus ir sumazinti saldumynus. naujausi tyrimai patvirtina tiesiogini maisto poveiki spuogams http://www.delfi.lt/...a.d?id=60720795
Kitas dalykas, kuri netycia atradau - sudokremas. Tepu kas vakara, nuima radonuma pasilikusi nuo spuogu ir neleidzia uzdereti naujam (jei uzvalgau ko nors ne i tema). Taip pat naudoju nakvisu alieju.
Beja del medaus - cinamono kaukes, po jos naudojimo dar daugiau prisiveise, ir pusantro menesio geriau antibiotikus ne visom tinka...
nežinau, man pieno produktų atsisakymas prilygtų savižudybei galiu nevalgyt mėsos, daržovių, na visko galiu nevalgyt, bet be pieno ir jo produktų-niekaip....
nežinau, man pieno produktų atsisakymas prilygtų savižudybei galiu nevalgyt mėsos, daržovių, na visko galiu nevalgyt, bet be pieno ir jo produktų-niekaip....
Nerandu, kuo pakeist piena i kava, neskanu be pieno. Soju pienas su cukrum, migdolu pienas, kaip ir avizu, neskanu man Siaip pieno produktu mazai naudoju, jei ne tas pienas i kava kasdienine