Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Mintee @ 2013 02 13, 16:34)
Ar padeda contratubex ir nuo randeliu, likusiu nuo spuogu?  bigsmile.gif  g.gif

Ar padeda negaliu pasakyti, nes panaudoju 1,5 savaites laaabai uzkimso poras. Teko mesti laukti verysad.gif . Per ta laika, kuri naudojau (2 k. per para) rezultato jokio nepastebejau schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 15 vasario 2013 - 11:13
QUOTE(style18 @ 2013 02 14, 19:05)
kokius pilingus darėtės, gal su migdoline rūgštim?

tikrai nepasakysiu, nes visa kursa dariausi pries kokius 5 metus, neatsimenu kokiom rugstim darem ,tik atsimenu kad veidas visas zaizdotas buvo. o va rudeni pasidariau kelias proceduras tai kaip paaiskino kosmetologe kad kitokios visai rugstys dabarm ir istikro po proceduros nebuvo jokiu zaizdu, visai negrauze veido proceduros metu, velgi nepamenu pavadinimu kuriuos kosmetologe vardino doh.gif 4u.gif

skaiciau daug atsiliepimu apie Garnier Dark Spot Corrector, jame yra vitaminoC, ji rekomenduoja ir kaip puiku drekinamaji krema probleminei odai, o tuo paciu askorbo rugstis ir sviesina randelius, gal turi mergaites atsiliepimu???

ta pati mergaite youtubej kuriai sis Garnier kremas veikia, darosi nuo raudonu demeliu labia paprasta namine kauke - citrinos rugsties saukstas, vandens saukstas ir sodos kazkiek, padaro kosele ir palaiko ant veido kokias 10-15 min. vis sodos pamirstu nusipirkti ir isbandyti blush2.gif
Atsakyti
gal yra naudojusiu Bleaching Cream su hidroquininu 4u.gif
atsiliepimai taip pat geri internet platybese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 02 13, 15:34)
Ar padeda contratubex ir nuo randeliu, likusiu nuo spuogu?  bigsmile.gif  g.gif

deja man nepadėjo schmoll.gif

Sveikos smile.gif
esu kiek ankščiau prisijungusi, bendravusi jūsų temoje.
Jungiuosi ir vėl iš naujo smile.gif Su spuoguota oda kariauju nuo ankstyvos paauglystės (man db 28), ko tik neesu išbandžiusi per tuos metus...visi vaistinių tepaliukai, privačios kosmetologės, dermatologės, KT Diane 35 - jis beja neblogai sutvarko odą, bet dermatologė leido neilgiau 6 mėn vartoji, kad organizmas nepriprastų, o vartoti vėl nenoriu nes nepaminta man KT...., veido valymai (tikrai nepagerino situacijos), antibijotikų kursai...ecj.Šios dienos vaizdas: daug randų ant veido, daug raudonų dėmelių ir vis dar bedygstantys spuogai!!!! doh.gif Vasarą vaizdas pagražėja tikrai, randai pasilygina, bet ateina ruduo, ir vėl viskas baisu.Šiuo metu labai beria smakrą ir kaklą doh.gif aišku, prisipažinsiu, kad dar prie visko prisideda mano nagučiai doh.gif kartais net nejaučiu, kaip žiūrėdama TV draskau jau kokį "gražuolį" biggrin.gif , atrodo rankos automatiškai kyla... doh.gif

Kaip čia kažkas rašė-visi sakė kad po gimdymo oda pagražėja, draugės, tetos, bobutės, vis liepė gimdyti greičiau.Taigi, vaikui tuoj 3 metai- tai kur ta graži oda?!?! biggrin.gif g.gif

Šią vasarą užklydau į vieną kabinetą, kur moteris platina natūralius produktus.Aj, susigundžiau, plius turiu kitą papildomą ligą migreną, tai sakau GAL gi bent kiek padės. Išsivaliau organizmą su tais produktais ir dabar naudoju tos firmos kremą ir toniką. na ką galiu pasakyti. Randai po laaabai truputį nyksta ir kiek pastebiu- naikina raudonas dėmeles g.gif Bet kažkaip labai keistai.Tvarkosi gražiai tik viena veido pusė lotuliukas.gif Kitoj dar vis kyla spuogų, bet randeliai laabai nežymai traukiasi...
Dėl tos dietos - bado dietos biggrin.gif , kaip čia kažkas rašė, kur vien daržovės, aš niekaip negalėčiau ištverti.Vien dėl to, kad jausčiausi pastoviai alkana, o man tai peilis- tada prasideda migrena doh.gif turi būt visada soti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 19, 11:25)
Bet kažkaip labai keistai.Tvarkosi gražiai tik viena veido pusė lotuliukas.gif Kitoj dar vis kyla spuogų, bet randeliai laabai nežymai traukiasi...bc

Dėl vienos veido pusės, man kilo tokia mintis, kad gal jūs ant vieno šono miegate. Man kažkiek pasitvarkė veido oda (prie ausų, skruostų šonuose) kai pakeičiau pagalvę į kimštą plunksnomis-pūkais. Nuo ankstesnės, sintetinės, labai prakaituodavo veidas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kuti kuti @ 2013 02 19, 14:14)
Dėl vienos veido pusės, man kilo tokia mintis, kad gal jūs ant vieno šono miegate.

Na kad nea, miegu visiap g.gif

be to, dar - kai buvau pas homeopatę, ji liepė naudoti baltojo molio kaulę (keli Lt kainuoja kosmetikos parduotuvėj), gan neblogai veikia, bent po jos, oda lieka labai švelni.Kai skaičiau temą, jūs dauguma minėjot, kad kitos rūšies molio kaukes naudojat, kaži kuom jos skiriasi? g.gif

pastebėjau kad ant pečių, po kaklu labai užsikimšusios poros ir susidaro inkštirai...Ką naudojat tepti, praustis ne veido sritim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 02 19, 16:16)
Na kad nea, miegu visiap g.gif

pastebėjau kad ant pečių, po kaklu labai užsikimšusios poros ir susidaro inkštirai...Ką naudojat tepti, praustis ne veido sritim? g.gif

aš tą patį ką ir veidui naudoju
Atsakyti
smile.gif
Apie mitybos įtaką
Atsakyti
Medus yra tas pats, kas ir cukrus? Jo reikia vengti?
Atsakyti
sveikutes smile.gif as irgi visada turejau problemu su spuogais nepadejo jokios priemones,pabandziau medu su cinamonu...rezultatas akivaizdus blush2.gif
Atsakyti
vakar buvau veido valyme, galvojau, kad oda pasitvarkius bet toli grazu, sake, visi nesvarumai dabar yra sulinde grynai i vidu ir visos tos priemones juos tik is isores apgydo o jie ir toliau sau tuno doh.gif uzdejo rugsti tai daug brudu iskilo i virsu, o kad pasiekti normalu rezultata manes laukia dar ne viena tokia procedura. Gerai kad darausi pas drauge ir kaina reasonalbe bet nenudziugino tokios naujienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 02 23, 11:32)
vakar buvau veido valyme, galvojau, kad oda pasitvarkius bet toli grazu, sake, visi nesvarumai dabar yra sulinde grynai i vidu ir visos tos priemones juos tik is isores apgydo o jie ir toliau sau tuno  doh.gif uzdejo rugsti tai daug brudu iskilo i virsu, o kad pasiekti normalu rezultata manes laukia dar ne viena tokia procedura. nos  verysad.gif

su kokia rugštim darė? spuogų nespaudinėjo?
Atsakyti