QUOTE(Mintee @ 2013 02 13, 15:34)
Ar padeda contratubex ir nuo randeliu, likusiu nuo spuogu?
deja man nepadėjo
Sveikos
esu kiek ankščiau prisijungusi, bendravusi jūsų temoje.
Jungiuosi ir vėl iš naujo
Su spuoguota oda kariauju nuo ankstyvos paauglystės (man db 28), ko tik neesu išbandžiusi per tuos metus...visi vaistinių tepaliukai, privačios kosmetologės, dermatologės, KT Diane 35 - jis beja neblogai sutvarko odą, bet dermatologė leido neilgiau 6 mėn vartoji, kad organizmas nepriprastų, o vartoti vėl nenoriu nes nepaminta man KT...., veido valymai (tikrai nepagerino situacijos), antibijotikų kursai...ecj.Šios dienos vaizdas: daug randų ant veido, daug raudonų dėmelių ir vis dar bedygstantys spuogai!!!!
Vasarą vaizdas pagražėja tikrai, randai pasilygina, bet ateina ruduo, ir vėl viskas baisu.Šiuo metu labai beria smakrą ir kaklą
aišku, prisipažinsiu, kad dar prie visko prisideda mano nagučiai
kartais net nejaučiu, kaip žiūrėdama TV draskau jau kokį "gražuolį"
, atrodo rankos automatiškai kyla...
Kaip čia kažkas rašė-visi sakė kad po gimdymo oda pagražėja, draugės, tetos, bobutės, vis liepė gimdyti greičiau.Taigi, vaikui tuoj 3 metai- tai kur ta graži oda?!?!
Šią vasarą užklydau į vieną kabinetą, kur moteris platina natūralius produktus.Aj, susigundžiau, plius turiu kitą papildomą ligą migreną, tai sakau GAL gi bent kiek padės. Išsivaliau organizmą su tais produktais ir dabar naudoju tos firmos kremą ir toniką. na ką galiu pasakyti. Randai po laaabai truputį nyksta ir kiek pastebiu- naikina raudonas dėmeles
Bet kažkaip labai keistai.Tvarkosi gražiai tik viena veido pusė
Kitoj dar vis kyla spuogų, bet randeliai laabai nežymai traukiasi...
Dėl tos dietos - bado dietos
, kaip čia kažkas rašė, kur vien daržovės, aš niekaip negalėčiau ištverti.Vien dėl to, kad jausčiausi pastoviai alkana, o man tai peilis- tada prasideda migrena
turi būt visada soti